Suchergebnisse

Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 738.

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „ Yakışıklı, Murat 620 26 KL Kologlu, Goksel 590 30 OL Aykut, Serkan 440 21 OL Sancaklı, Yücel 400 21 OH Çörekçi, Altay 445 24 OH Honca, Fevzi 460 25 FO Cranley, Benjamin 445 23 FO Hocaoglu, Orkun 420 23 FO HİÇBİRİ PAZARDA DEĞİL, İSTEK ÜZERİNE ÇIKARILACAKLARDIR. “ Güçleri güncelledim.

• Benutzer-Avatarbild

Teklif

AkinUzgul - - Oyun Hatalari

Beitrag

Transfer pazarinda rastgele farkettim. Oyuncuya verdiğim transfer teklifi 5m fazla verilip geçilmiş ama bana bunun bildirimi gelmedi.

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders Oyuncu Bağışı

AkinUzgul - - Oyuncu Bağışı

Beitrag

Karacabey, Ersen OH 340 20 İhtiyacı olana bağışlayacağım. İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

AkinUzgul - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Aynen oyle valla gelmiyor

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders Alt Yapı

AkinUzgul - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Müderrisoglu, Kenan OH 95 16 (22/02/2020) “

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu sorunu

AkinUzgul - - Futbolcup TR

Beitrag

Aynen bana da gelmiyo 3 4 gündür

• Benutzer-Avatarbild

Satılıklar

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Hocaoğlu, Orkun 420 23 FO Honca, Fevzi 455 25 FO Çorekçi, Altay 440 24 OH Aykut, Serkan 430 21 OL Guinan, Gary 400 20 OR Yegen, Pekcan 400 20 OD Yakisikli, Murat 615 26 KL (Premium antrenman alıyolar.) PEAKY BLİNDERS“

• Benutzer-Avatarbild

Satılıklar

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Hocaoğlu, Orkun 420 23 FO Honca, Fevzi 455 25 FO Sancakli, Yücel 395 21 OH Çorekçi, Altay 440 24 OH Aykut, Serkan 430 21 OL Guinan, Gary 400 20 OR Yegen, Pekcan 400 20 OD Yakisikli, Murat 615 26 KL PEAKY BLİNDERS“

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Bu hızla yarın da minimum 50 16 gelicek hissediyorum

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Hayırlı olsun akın darısı bize ama çıkınca ilgilenirim 17 yaş oyuncular var premium yetişiyor senin oyuncu çıksın bakarız su an da radarimda“ Hahsja tamam abi haberleşirizz

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Zitat von Gençfenerbhçe: „Ooo akıcım hayırlı olsun. Yas atlamada yeni oldu. Sonunda on numara 1oyuncu geldi :)“ Tesekkur ederim abii valla aynen dediğin gibi oldu bide krediyle gelisicek tadindan yenmez artik

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Teklifleri alabilirim krediyle gelisicek cikana kadar.

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Tertemizz

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.11.2019

AkinUzgul - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „Değerli Futbolcup Forum Üyeleri, 07.10.2019 ve 07.11.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan ve forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @oziboz' dur. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 40m para ödülü - Kasım ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Rotaslz: „Zitat von AkinUzgul: „Hangisi uygun?“ 365 fo hariç hepsi uygun 480 ol 21 ler uygun mesela ha uygun değil diyosan sen bana or sini getir onun ben iki tane alayım aynı paradan. 500 dı 24 varsa aynısından alayım aynı paradan“ Ok.

• Benutzer-Avatarbild

Satılıklar

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Gençcan, Mertcan 500 27 FO 60M Hocaoğlu, Orkun 415 23 FO 40M Honca, Fevzi 445 25 FO 40M Çorekçi, Altay 430 24 OH 40M Aykut, Serkan 425 21 OL 50M Guinan, Gary 400 20 OR 60M Yegen, Pekcan 395 20 OD 40M Yakisikli, Murat 610 26 KL 50M PEAKY BLİNDERS“

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von management: „Zitat von AkinUzgul: „Özbay, rıfat gücü kaç acaba?“ 470 OL 29 yaş TA oyuncum pazarda değil. Nasıl bildin o oyuncunun bende olduğunu :D“ gol krallığından baktım. Eski oyuncumdu duygulandım bian 335 19ken almıştım :/“ Zaman su gibi akıyor tabi.. 19 luk adam 4-5 sezon sonra emekli olacak :)“ üzücüü

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Zitat von AkinUzgul: „Özbay, rıfat gücü kaç acaba?“ 470 OL 29 yaş TA oyuncum pazarda değil. Nasıl bildin o oyuncunun bende olduğunu :D“ gol krallığından baktım. Eski oyuncumdu duygulandım bian 335 19ken almıştım

• Benutzer-Avatarbild

Hangisi uygun?