Suchergebnisse
Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 738.
-
Peaky Blinders Oyuncu Bağışı
BeitragOyuncunun yeni sözleşmesi 29.10.2019'da başlıyormuş yarın koyarim pazara.
-
BeitragZitat von hatser: „Oyuncuyuda almak isterim 2.liglere yazdım ama malesef kimse yardımcı olmuyor“ yarın pazara koyarım
-
BeitragZitat von hatser: „Zitat von AkinUzgul: „Karabekir, Taner OL 360 19. Yarin pazarda olur ihtiyaci olan varsa bağışlayacağım. Peaky Blinders / Akın Üzgül Ligim Süper Lig“ valla kardeşim seni hep takdir etmişim yine şaşırtmadın bizi güzel bir davranış daha helal olsun bu yaptıgını kimse yapmaz :)“ teşekkür ederim
-
BeitragZitat von aaasss: „Örnek davranış. Tebrikler hocam. Bu oyunda herşeyi para olmadığını gösterdiniz.“ Tesekkür ederim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, bu aşamaya nerelerden geldiğimi unutmamak için.
-
BeitragKarabekir, Taner OL 360 19. Yarin pazarda olur ihtiyaci olan varsa bağışlayacağım. Peaky Blinders / Akın Üzgül Ligim Süper Lig
-
Hayirli olsun
-
330 19 fo duruyor mu?
-
Peaky Blinders Alt Yapı
AkinUzgul - - Genç Oyuncu
BeitragOD çıktı yetişiin
-
Peaky Blinders Alt Yapı
BeitragGençlerrrrrrrrrrrr
-
Peaky Blinders Alt Yapı
BeitragOllllll
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragHayirli olsun
-
20 yaş - dd dı oh fo
Beitrag400 20 OL 380 19 OD cikicak 5 gün sonra istersen
-
20 yaş - dd dı oh fo
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von İbrA11: „20 yaşındaki ; oh-fo +370 dd ve dı +390 24 yaş kl +540 arıyorum oyuncuların değeri verilecktir. TAKIM ADI : SO4“ 590 25 KL“ ne kadar istiyorsunz hocam?“ 40m aldim kâr etmem lazim
-
Peaky Blinders Alt Yapı
BeitragOddd
-
20 yaş - dd dı oh fo
BeitragZitat von İbrA11: „20 yaşındaki ; oh-fo +370 dd ve dı +390 24 yaş kl +540 arıyorum oyuncuların değeri verilecktir. TAKIM ADI : SO4“ 590 25 KL
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Insallah 7 yıl beklemezsin :)“ Çok yaşa güldürdün