Suchergebnisse
Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 738.
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragDaha iyileri gelir hem yerim de yok kadroda.
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von AkinUzgul: „35 16 OD :/“ İyi işte 16 geldi bak :)“ Kovdum
-
Genç oyuncu gelmiyor
Beitrag35 16 OD
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „O zmna kadar lig sınırı kalmaz yetişirim size Tabi böyle giderse ımkansız ama. 10 gundur lıge atanamıyorum. Adamın ligi bitti ertesi gün lige atandılar. Ben 10 gündür bekliyorum“ En kisa zamanda atanirsin insallah
-
Peaky Blinders Alt Yapı
AkinUzgul - - Genç Oyuncu
BeitragOrrrrrr
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „19 yaşında 360 çok iyi bence :)“ Lig siniri eğer oyuncunun cikacagi zamana kadar kalkarsa bu oyuncuyu sana vermek isterim
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragTeşekkurler kredisiz anca 360 cıkar diye dusunuyorum
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragTeşekkürler
-
Genç oyuncu gelmiyor
Beitrag40 16 OR gelmiş aldim kadroya eğiticem
-
Genç oyuncu gelmiyor
Beitrag40 16 fo gelmisti 1 hafta once 20 yasinda cikicak diye kovmustum
-
Peaky Blinders Alt Yapı
BeitragGüçler güncelll
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „İyi en azından o gelmiş nabcan kovcanmı geliştircenmi :)“ Kovdum bile
-
Genç oyuncu gelmiyor
Beitrag40 17 kaleci gelmiş
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragArka arkaya 60 16 OD, 55 16 OR geldi o zaman şansimi tukettim o günden sonra hiç 50yi görmedim gelen genç oyuncularda
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „İnş 60.70 16 yasında fo gelir :)“ Insallahh
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragŞimdi buraya bende isyan ediyorum ve yarin kadroma bekliyorum bi 55 16 fo
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „16 yas gelse bile gücü onemlimi? O zmn 17.18 frlan geldınmı kovalımmı napalım“ 16 yas gelirse genc oyuncu 19 yasinda cikar 17 18 gelirse 20 21 yaslarinda cikarlar gençlikten.
-
Peaky Blinders Alt Yapı
BeitragTakımlarınıza nefes aldıracak gençler bunlar
-
20 - 365 oh ( ÇARŞI33 )
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Sancaklı, Yücel 365 OH 20 Oyuncu transfer pazarındadır. “ fiyat ne kadar abi?
-
Peaky Blinders Alt Yapı
BeitragGüncell