Suchergebnisse

Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 738.

• Benutzer-Avatarbild

300-350 DI ve OL Arıyorum

AkinUzgul - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von balgatlı: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von balgatlı: „300-350 güç civarında 30 yaşın altında DI ve OL arıyorum arkadaşlar. Uçuk fiyatlar veremem bütçem kısıtlı. Elinde olan arkadaşlar oyundan iletişime geçerse sevinirim. Takm adı: BALGAT SPOR“ Super ligdeyim ligimi gorebiliyosan 28 ekimde OL çıkıcak veririm istersen.“ Maalesef üstad 3.ligdeyim süper ligi göremiyorum. Teşekkür ederim.“ Tamam eyvallah

• Benutzer-Avatarbild

300-350 DI ve OL Arıyorum

Beitrag

Zitat von balgatlı: „300-350 güç civarında 30 yaşın altında DI ve OL arıyorum arkadaşlar. Uçuk fiyatlar veremem bütçem kısıtlı. Elinde olan arkadaşlar oyundan iletişime geçerse sevinirim. Takm adı: BALGAT SPOR“ Super ligdeyim ligimi gorebiliyosan 28 ekimde OL çıkıcak veririm istersen.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „HAHAHA“ BOŞ

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Vazgeçtim satmıyorum daha yorum yapmazsanız sevinirim.

• Benutzer-Avatarbild

4 Ekim Cuma 20.30 Yeni Malatyaspor - Denizlispor 2-1 20.30 Fenerbahçe - Antalyaspor 2-0 5 Ekim Cumartesi 15.00 Kasımpaşa-Konyaspor 1-1 17.30 Göztepe - Kayserispor 1-2 20.00 Gençlerbirliği - Galatasaray 0-2 6 Ekim Pazar 14.00 Sivasspor - Ankaragücü 3-1 16.30 Beşiktaş - Alanyaspor 1-2 19.00 Gazişehir Gaziantep - Başakşehir 2-1 19.00 Çaykur Rizespor - Trabzonspor 0-1 Takım Adı : Peaky Blinders Menejer : Akın Üzgül

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders Alt Yapı

AkinUzgul - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Yegen, Pekcan OD 335 18 (21.10) Guinan, Gary OR 340 18 (22.10) Karabekir, Taner OL 300 18 (28.10)“ .....

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „Kardeşim bı oyuncuyu kopya almak için o oyuncunun mükemmel vede kimsede olmaması lazım bende bu oyunculardan daha iyileri var isteyen olursa söylesin kopya yapmasına izin vericem“ Sen izin verirsin ben vermem.

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders Alt Yapı

AkinUzgul - - Genç Oyuncu

Beitrag

Güçler güncellendi.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „Yapanın akli yok“ Neden oyle dedin?

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „Kardeşim bunları kimse kopya almaz. Bende acil saticaksan köy pazara yoksa elinde kalıcak“ Di ve 595 or kopya yapılmış bile şansa öğrendim

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Oyuncularımın kopyalanmalarını istemediğim için pazara koymadım. Isteyen varsa bu konu altina veya oyundan bana yazabilir. Ciddi alıcıysanız benimle iletişime geçin arkadaşlar. Tekrar söylüyorum oyuncularimin kopyalanmalarını istemiyorum Pazara koy alicam deyip kopya yapmayın

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Arıyorum

Beitrag

Zitat von management: „480+ 20-27 yas oyuncu ariyorum. Öncelikli mevkiler OR-OL-OH-DD-DI.“ 540 29 OR var

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Genç OL

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Satılık

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 5. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

AkinUzgul - - Etkinlikler

Beitrag

Akın Üzgül 20.09.2019 20:30 GÖZTEPE A.Ş. - KONYASPOR 1 2 21.09.2019 15:00 KASIMPAŞA A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş. 1 1 17:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - YUKATEL DENİZLİSPOR 1 1 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ 3 0 22.09.2019 14:00 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 2 1 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ - AYTEMİZ ALANYASPOR 1 1 19:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş. 2 1 23.09.2019 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. 1 3 20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK …

• Benutzer-Avatarbild

555 28 OL

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Satıldı

• Benutzer-Avatarbild

555 28 OL

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

555 28 OL satılık arkadaşlar Fiyat 130M

• Benutzer-Avatarbild

Bomba Genç Kaleci Şimdiden Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von juninho123: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von juninho123: „vala tam olarak cıkmadan bır fıyat soylemek ıstemıyorum ama 75-100 m arası bır fıyat ısteyecegım dıye dusunuyorum“ Usta baya pahali değil mi sence de 460 20 kaleciyi 1 2 ay once 7m ye almistim ben“ bu kalecı 460 degıl kı suan zaten 460 23 eylülde cıkacak genclıkten 11 gun var daha 30 guc rahat alır dıye dusunuyorum 485 490 20 olarak cıkacak“ 30 40 güç için 65m fark fazla değil mi peki

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Logosu Onaylanmayanlar

AkinUzgul - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von oziboz: „kulüp FC OZİ 2 gün bekledim olmadı dün iptal edip tekrar yükledim beklemedeyim“ Bende yüklüyorum ama yüklediğim logo yerine baska logo yuklu gozukuyo sinirlenip siliyorum en sonunda pes ettim daha yuklemeyecem

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

AkinUzgul - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

35 16 OH gelmiş