Suchergebnisse

Suchergebnisse 501-520 von insgesamt 738.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von city_kent: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von city_kent: „Yalan oldu galiba o iş açıklamada yok açıklama yapan moderatörde yok“ kimine yattı kimine yatmadı işe bak ya kimsenin umrunda bile değil sahipsiz gibi oyun oldu okadar çok moralim bozuluyor ki“ Yapacak bisey yok :(“ Akinda para çok o yatırsın herkese hahahah“ Cebimde akrep var hahsjahsah şaka bi yana para yokki bende de

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von city_kent: „Yalan oldu galiba o iş açıklamada yok açıklama yapan moderatörde yok“ kimine yattı kimine yatmadı işe bak ya kimsenin umrunda bile değil sahipsiz gibi oyun oldu okadar çok moralim bozuluyor ki“ Yapacak bisey yok

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „:D ben bunu unutmustum bana da yatmadı“ Akıncım, bizim devre arası biteli 3. gün oldu. Devre arası yatmıyormuş. Sezon sonuna bakacağız mecburen.“ Aynen oyle abi bakalim

• Benutzer-Avatarbild

ben bunu unutmustum bana da yatmadı

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Satılık

• Benutzer-Avatarbild

510 OR 28 SATIYORUM!

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Oyuncu pazarda arkadaşlar 35M sınır koydum 50-55M arası satmayı düşünüyorum. Duruma göre pazarlık yaparım. İyi oyunlar“

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Arıyorum.

AkinUzgul - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „400+ maksimum 22 yasinda topçusu olup satmayi dusunen bana ulaşabilir mi?“ 405 ol yas 20 var istersen ozelden konsuruz :)“ 7 haziran da nerdeydin abi para bitti

• Benutzer-Avatarbild

510 OR 28 SATIYORUM!

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „Oyuncu pazarda arkadaşlar 35M sınır koydum 50-55M arası satmayı düşünüyorum. Duruma göre pazarlık yaparım. İyi oyunlar“ zenci olsaydı alırdım akıncım :)“ Zenci olsaydı satmazdım ki abi

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

AkinUzgul - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von King-912: „Zitat von AkinUzgul: „Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan…

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

Beitrag

Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan …

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Beitrag

Zitat von aaasss: „Genç oyuncular ölümü abii. Nerede bunlar. Yaş atlama tariji yaklaşınca geliyorlar o da 17. 18 yaşşş. Onlarda işini biliyor. 2 aydır 7 genç oyuncum olmadı“ Dün 40 16 DI geldi abi darısı başına

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Logosu Onaylanmayanlar

AkinUzgul - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Baycunoyan: „futbolcupun belirttiği büyüklüğü aşmıyorşa tamamdır.“ Teşekkürler ayar çekecem logoya

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Menejer: svkt24 Takım adı: AFYONSPOR S.K Lig: Süperlig Süper Ligi 1.ci bitirdim“ Darısı başıma abi hayırlı olsun

• Benutzer-Avatarbild

Forvet

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

OYUNCUYU SATTIM KONU YORUMA KAPANMIŞTIR. İYİ OYUNLAR.

• Benutzer-Avatarbild

Forvet

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von RedForever: „Fiyat“ Minimum 80M düşünüyorum

• Benutzer-Avatarbild

Forvet

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Ciddi alıcılar var mıdır?

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Baycunoyan: „Orda yazan büyüklük ne kadar baktın mı hiç ?“

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Baycunoyan: „Jpg ve png formatında olmalı. Ayrıca Futbolcup’ın belirlediği büyüklükte olmalı.“ Png dosyasi 189.89 kb boyutunda

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Baycunoyan: „Uygun olmayan bir formatta yüklediysen ondan olabilir kardeşim“ Nasil?

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Logosuzum hâlâ :D“