Suchergebnisse
Suchergebnisse 521-540 von insgesamt 738.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile
-
Antraman sırası
BeitragZitat von juninho123: „Arkadaşlar kafamı karıstıran bir konu var forvet oyuncularına 6 antrenman olarak şut mu vermek gerekliydi ikili mücadelemi ?“ Şut verilmeli bence
-
Kulüp Logosu Onaylanmayanlar
BeitragLogom onay bekliyor bi süre sonra siliniyor şimdi baktım da tekrar silinmiş bu nasıl iş?
-
Futbolcup antreman
BeitragZitat von Ali0721: „Merhaba bir sorum olucaktı futbolcup script uygulamasını etkinleştirdim bu uygulamadaki antreman yönlendirmesine uyayımmı gelişme olurmu çünkü çok farklı antreman yönlerini gösteriyor“ Bendr script e gore antrenmanlar veriyorum. Çok etkili oluyor
-
Zitat von aaasss: „71.000 kapasitede sürekli hazırlık maçı yapmak isteyen varsa ilk istekli kişiyle anlaşacagım Takımını sert oynatmaması, 1 gün dahi olsa başka takımlarla hazırlık macını kabul etmeyecek bir menajer arıyorum“ Ben surekli yollarim. Unutursam sen yollarsin olur mu? Peaky Blinders Akın Üzgül
-
Görevi bırakıyorum.
BeitragZitat von Marques: „Merhaba arkadaşlar , Yeni yıl ile beraber devraldığım bu görevi bugün itibariyle bırakıyorum. Sizinle beraber olmaktan , sizinle beraber birşeyler yapmaktan hiç sıkılmadım. Özel hayatımda yaşadığım bir kaç olaydan ötürü görevi bırakıyorum , bu görevin sorumluluklarını artık yerine getiremeyeceğimi bildiğim için daha fazla bu görevin üstümde kalması doğru değil , sizlerin benden beklentileriniz var , bu beklentileri an itibariyle karşılamayacağım için , sizlerin beklentilerini…
-
Oyuncu Arıyorum.
Beitrag400+ maksimum 22 yasinda topçusu olup satmayi dusunen bana ulaşabilir mi?
-
Genç oyuncu Son güç Hesaplama
BeitragBende 2 gün onceye kadar bu sorunun cavabini ariyodum sagolsun yardimci oldular. Bilgisayarima futbolcup script kurdum orda kadro kisminda genc oyuncunun uzerine gelince cikis gucunu gosteriyor.
-
Acilinden Satılık
BeitragNedim, Ferhat OH 400 24 Özmen, Gündogan OL 430 23 Karan, Haluk OR 435 26 Bastürk,Yetkin KL 430 24 Duman, Tansel OL 440 25 Altinyildiz, Ferit OR 485 31 Hepsi satilik
-
Acilinden Satılık
BeitragCevik, Sami FO 440 24 . SATILDI