Suchergebnisse

Suchergebnisse 541-560 von insgesamt 738.

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

AkinUzgul - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von fener2323: „Ne yapmam lazım :)“ 7 tane varsa çıkmalarını bekleyeceksin ya da kovacaksın

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Beitrag

En fazla 7 tane geliyor. 7 tane varsa 8inci gelmez

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ramazan: „Zitat von AkinUzgul: „Bulunduğun ligi beğenmiyorlar, düşük ligde oynamak istemiyor bazi oyuncular. Ayni sorunu bende yaşadım zamanında sinir bozucu bi durum“ Parasıyla değil mi super ligdeki takım ne kadar maaş verirse bende vereceğim :)“ Anlamiyorlar

• Benutzer-Avatarbild

Bulunduğun ligi beğenmiyorlar, düşük ligde oynamak istemiyor bazi oyuncular. Ayni sorunu bende yaşadım zamanında sinir bozucu bi durum

• Benutzer-Avatarbild

Çok teşekkürler maddi sıkıntılarımızı giderecek bi çalışma olmuş. Elinize emeğinize sağlık

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Logosu Onaylanmayanlar

AkinUzgul - - Oyun Hatalari

Beitrag

Logosuzum hâlâ

• Benutzer-Avatarbild

Forvet

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

440 24 FO satıyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von management: „DEFANSLAR Orbay, Ragýp DI 405 22 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI Jardot, Alou DD 400 22 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI ORTA SAHALAR Gallovich, Marco OD 380 21 25.000.000 £ Bainbridge, James OR 405 21 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI Corekci, Kerim OH 385 23 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI FORVETLER Sezgin, Metin FO 375 24 7.500.000 £ SATILDI“ Çok pahalı hele o OD“ Valla kardeş bu zamana kadar da hep ederinin altında sattım. OD n…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „DEFANSLAR Orbay, Ragýp DI 405 22 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI Jardot, Alou DD 400 22 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI ORTA SAHALAR Gallovich, Marco OD 380 21 25.000.000 £ Bainbridge, James OR 405 21 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI Corekci, Kerim OH 385 23 TRANSFER LISTESINDEN KALDIRILDI FORVETLER Sezgin, Metin FO 375 24 7.500.000 £ SATILDI“ Çok pahalı hele o OD

• Benutzer-Avatarbild

BİREBİR TAKAS

AkinUzgul - - Oyuncu Arama

Beitrag

MADDİ DURUMUM SIKINTILI O YÜZDEN ; 470 26 DI 470 28 DI KARŞILIK BİREBİR TAKAS YAPACAK AYNI EŞDEĞERDE "2 DD" SATAN ARKADAŞ ARIYORUM ! PEAKY BLİNDERS AKIN ÜZGÜL

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Zitat von management: „Geçtiğimiz günlerde bildirim kutuma şu bildirimler gelmişti. 21.05.2019 DOSTANESPOR A.Ş kulübü Keyder, Güray için yaptığın bonservis teklifini kabul etti. Şimdi oyuncuyla anlaşmak üzere masaya oturabilirsin 21.05.2019 DOSTANESPOR A.Ş sizin Bonservis teklifinden Keyder, Güray geriye cekildi. Bunu sizin teklifin kabul edilmesinden ardindan hemen olmus. Karşı külüp yanlislikla baska külüpün bonservis teklifi kabul etmek isterken sizinkine kabul etmis Am…

• Benutzer-Avatarbild

Öneri

AkinUzgul - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

2.Amatör Lig ; Birinci - 1.000.000 İkinci - 750.000 Üçüncü - 500.000 _____________________________________ 1.Amatör Lig ; Birinci -1.500.000 İkinci - 1.000.000 Üçüncü - 750.000 _____________________________________ Süper Amatör Lig ; Birinci - 3.000.000 İkinci - 2.500.000 Üçüncü - 2.000.000 _____________________________________ Bölgesel Amatör Lig ; Birinci - 5.000.000 İkinci - 3.000.000 Üçüncü - 2.500.000 _____________________________________ TFF 3.Lig ; Birinci - 10.000.000 İkinci - 7.500.000 …

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

Beitrag

Zitat von Marques: „Merhaba @AkinUzgul , Herkesin kafasını karıştıran konulardan biri kadro gücü. kadro gücü düşükse güçsüz yüksekse güçlü takım oluyor. malesef böyle değil , yedeği olmayan bir çok takım var ve bonuslarıyla üstüne 1000 diziliş daha ekleniyor. Örnein 5900 takım gücü var diyorsun , 5300 dizilişi olsa bonuslarla 6100 falan oluyor çok rahat şekilde. Sadece bu maç için değil genelleme yapmak istedim. Sadece bu da değil tabi ki , Karşı takımın taktik ayarları ve sizin kendi taktik aya…

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders Oyuncu Cenneti

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

BORÇLANDIM! Samatyali, Fatih OD 440 24 20M ACİLİNDEN SATILIK! İlgilenenler teklif verebilir. Peaky Blinders Akın Üzgül

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

Beitrag

Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan kaybediyorum

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Marques: „Tarayıcınızın geçmişini silip bakmayı denediniz mi ?“ Hayir ama farkli tarayicilardan denedim.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Marques: „Zitat von AkinUzgul: „Hâlâ onay bekliyorum“ Merhaba @AkinUzgul , Başka bir logo yüklemeyi dener misiniz? Eğer aynı şekilde silinirse sorunu Alman heyetine ileteceğim.“ 2 gün önce yükledim bu sefer silinmiyor ama onaylanmiyor da onay bekliyorum

• Benutzer-Avatarbild

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Bitirelim el birliğiyleee

• Benutzer-Avatarbild

Transfer Hatası

Beitrag

Benim başımada geldi bu olay ara transfer döneminin son lig maci gününe girmeden almak gerekiyormuş oyuncuyu eğer ara transfer doneminde gelmesini istiyorsak

• Benutzer-Avatarbild

AkinUzgul - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Takım adım Peaky Blinders. Isteyen varsa fiyatta anlaşırız zorluk yapmam oyuncular pazarda iyi oyunlar.“ Samatyali, Fatih OD 440 24