Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 182.

• Benutzer-Avatarbild

İyi genç oyuncu gelmiyor

BergamaBelediyespor - - Oyun Hatalari

Beitrag

Yetkili arkadaşlar. Bana 16 yaşında gelen oyuncular en fazla 30 gücünde geliyor. O da sadece DD mevki geliyor benim hesabımla ilgili problem olabilir mi asistanların hepsi 10 level

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar sizlere oyunun daha heyecan verici olması,yeni arkadaşlarımızın oyuna daha çabuk bağlanabilmesi adapte olabilmesi, gelişimlerin daha çabuk gerçekleşebilmesi dolayısıyla oyundaki piyasanın değerlenmesi açısından çok önemli bir önerim olacak. Değerli adminler değerli oyun arkadaşlarım diyorum ki; -Stadyum koltuklarının inşaata verilmesi esnasında bir anda ne kadar çok koltuk inşaata verirsek inşaat süresinin koltuk sayının çokluğuna göre kısalması - Stadyum koltuklarının inşaata verilme…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ümit721: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı verm…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ümit721: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı verm…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı vermişim demiyor değilim“ ya tabiki bu oyunda pazarda ol…

• Benutzer-Avatarbild

Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı vermişim demiyor değilim

• Benutzer-Avatarbild

Ben arkadaşa da anlattım burada yazarken eksik yazmış. Ben alacağım dedim daha sonradan oyun için birşeyler yapma isteği daha ön plana çıktı.evet ama daha sonra oyuna destek olmak adına kredi satın aldım 350tl para verdim. Ve oyuncuyu kopyaladım. Kendisi ile aramız kötü olmasın diye kopyaladım demedim.350tl değilde herkes elinden geldiğine bu oyuna maddi destek sağlasa bu oyun kalıcı olacak

• Benutzer-Avatarbild

380 fo varmış 20 yaşında kimde

• Benutzer-Avatarbild

manajer ismi: osmanyetik 02.11.2018 21:00 GALATASARAY A.Ş. 1-0 FENERBAHÇE A.Ş. 03.11.2018 13:30 KASIMPAŞA A.Ş. 1-0 ANTALYASPOR A.Ş. 03.11.2018 16:00 AKHİSARSPOR 1-0 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 03.11.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 0-0 BEŞİKTAŞ A.Ş. 04.11.2018 13:30 MKE ANKARAGÜCÜ 1-0 KAYSERİSPOR 04.11.2018 16:00 AYTEMİZ ALANYASPOR 1-0 EVKUR YENİ MALATYASPOR 04.11.2018 19:00 TRABZONSPOR A.Ş. 1-0 BURSASPOR 05.11.2018 20:00 GÖZTEPE A.Ş. 1-0 ÇAYKUR RİZESPOR 05.11.2018 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR…

• Benutzer-Avatarbild

Bergama Belediyespor 21 yaş için 380+ 22 yaş için 390 + OH ve FO arıyor

• Benutzer-Avatarbild

300+ or arıyorum

BergamaBelediyespor - - Oyuncu Arama

Beitrag

Akça, Kürþat OR 365 23 dostum oyuncu pazarda ama fiyatı 40m

• Benutzer-Avatarbild

Menajer İsmi: osmanyetik Bursaspor: 2 - 0:A.Alanyaspor BB Erzurumspor: 0 - 1:Kasımpaşa A. Konyaspor: 0 - 1:M.Başakşehir Antalyaspor: 1 - 0:Trabzonspor Kayserispor: 2 - 0:DG Sivasspor EY Malatyaspor: 0 - 0:Galatasaray Fenerbahçe:1 - 0: MKE Ankaragücü Akhisarspor: 1 - 0 : Göztepe Beşiktaş: 1 - 0 : Çaykur Rizespor

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp ismi: Bergama Belediyespor Menajer ismi:osmanyetik Lig: Süper Toto Süper Lig

• Benutzer-Avatarbild

Oyunun geleceği için kredi alımı haricinde kesinlikle mobil uygulamaya geçilip reklam verilmesi şart. O zaman kredi zaten satılır. Aksi takdirde emeklerimiz zamanımız boşa çıkacak ileride.

• Benutzer-Avatarbild

Herkese iyi oyunlar. Arkadaşlar kredi almak istiyorum örneğin 1500 kredi 199,99 TL diyor fakat almaya kalkışınca 26,25 euro diyor yani oda baya bir fark ediyor. Yani euro 6,88 tl hesaplayınca 180,60 tutuyor ama ücret 119,99 tl yazıyor başlıkta. Beni aydınlatırmısınız teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Sağol abi bu sabah atanmışım menajer adım da osmanyetik

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Atanamadım arkadaşlar günlerdir... beni bilen bilir bu oyunda olmam oyuna zaman seviye atlatmıştır umarım çözülür biran önce bnim işte

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „1. Oyunda bulunan 50-60 yaş arası oyuncular,oyun kapandığı zaman takımların kadrolarında kalan oyunculardı.Oyuncular yaş atlamaya devam etmiş ama sözleşmeleri askıda kalmış olduğundan oyundadırlar.Sözleşme süreleri bitince emekli olacaklar. 2.KL hariç diğer oyuncular ile 31 yaşı bitmeden maksimum 6 sezonluk sözleşme imzalayabiliyorsunuz.KL için bu yaş sınırı 34'tür.Normal oyuncular ile 31 yaşına,KL ile 34 yaşına gelene kadar kaç kere sözleşme yaptığınızın bir önemi yoktur. Y…

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi oyunla ilgili aklıma takılan 6 tane soru var bunları tek tek yazıcam bana cevap verirseniz sevinirim. 1. Oyunda 600 vs gücünde 60 yaşlarında oyuncular var bunlar nasıl oldu bende senelerdir bu oyunu oynuyorum benim yok. 2. Bir oyuncuyu elimiZde en uzun sürede tutabilmek için kaç yaşında sözleşme yapmak lazım ve kaç senelik imzalamak lazım yani bu konudaki strateji ne olmalı. Bir oyuncu en fazla kaç senelik sözleşme imzalayabiliyor? Örneğin bir genç oyuncunu…

• Benutzer-Avatarbild

Talip olan arkadaşlar oyuncular transfer pazarında tekliflerinizi bekliyor Cig, Evrim OR 175 20 : 3m Yesilmese, Umut OH 165 20 :2,5m Denktash, Hasan DI 160 20 :2,5m Hocazâde, Engin OH 155 20 :2,5m Makal, Aykan OR 155 20 : 2,5m Aksoy, Polat DI 150 20 : 2,5m Yigiter, Hidayet OD 130 24 :1m Dursun, Giray OR 90 27 :250bin Sezgin, Birol OH 75 19 :750bin