Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 362.
-
Bende verilen primlerin geri alınMAMAsı taraftarıyım. Zaten hukuki işlemlerde de yasa geçmişe yürütülerek ceza verilmez. Bugün bir yasa değişikliği olduğunda yeni yasaya gore değişen yasayla ilgili suçu işlemiş olanların cezası gecmise yürütülerek artmaz ya da azalmaz. Burada da aynı durum soz konusu. Prim sisteminin kuralları sonradan değiştiği için bildirim yapıp prim alan kullanıcılar önceki kurallara aykırı birşey yapmamışlar. Yeni kurallar ise koyulduğu gün tarihten sonrasını baglamaktadir.
-
Menajer adı : management 27 Eylül Cuma Başakşehir - Çaykur Rizespor : 1 - 1 28 Eylül Cumartesi Denizlispor - Kasımpaşa : 1 - 0 Alanyaspor - Sivasspor : 1 - 2 Galatasaray - Fenerbahçe : 2- 1 29 Eylül Pazar Konyaspor - Kayserispor : 0 - 1 Antalyaspor - Yeni Malatyaspor : 1 - 2 Ankaragücü - Gençlerbirliği : 2 - 1 Trabzonspor - Beşiktaş : 3 - 1 30 Eylül Pazartesi Gazişehir Gaziantep FK - Göztepe : 2 - 2
-
Zitat von management: „Corekci, Kenan KL 520 33 378.750 Jardot, Alou DD 455 26 30.341.250 Hami, Kayahan DI 340 21 YENI Gbedema, Mfaki DI 395 23 15.273.750 Gallovich, Marco OD 445 25 35.333.750 Bainbridge, James OR 455 25 25.341.250 Birch, Drew OL 270 22 YENI Oyuncular pazardadir.“ Birch, Drew OL 270 22 OYUNCU SATILDI
-
20.09.2019 GÖZTEPE A.Ş. - KONYASPOR 2-1 21.09.2019 KASIMPAŞA A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş. 1-1 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - YUKATEL DENİZLİSPOR 2-1 FENERBAHÇE A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ 2-0 22.09.2019 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FK 1-0 GENÇLERBİRLİĞİ - AYTEMİZ ALANYASPOR 2-2 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş. 1-1 23.09.2019 DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. 2-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 2-1
-
Menejer adı: management Takım adı: Kahramanmarasspor. ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. 2-3 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ 2-1 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-2 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. 3-0 ANTALYASPOR A. İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-1 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR 2-0 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR 1-2 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. 2-0
-
Prim Sistemi Güncellemesi | 19.07.2019
management - - Haberler
BeitragBu pire için yorgan yakmaktır. Prim sistemiyle ilgili olumsuz görüş bildiren sadece 3-4 kişi. Kaldı ki bu 3-4 kişi hemen hemen her konuda muhalefet. Büyük bir çoğunluk bu uygulamayı desteklerken bu beğenmedi şu beğenmedi deyip çoğunluğu yok saymak mantıklı bir karar değil. Daha makul düşünmenizi rica ediyorum. Ayrıca 3 günde bir karar değiştiriliyor. Bu kadar çok karar değiştirip en sonunda kaldırıyorum diyerek oldu bittiye getirilmesi yöneticilerimize yakışan bir davranış olmadı. Kararın tekrar…
-
Hazırlık Maçı Arıyorum
Beitrag11-18 Temmuz arası günlerim için yüksek kapasiteli stadı olan takımlardan hazırlık maçı bekliyorum. Takım adı: Kahramanmarasspor. Menajer adı: management
-
Zitat von Marques: „Arkadaşlar bir süredir izah etmeye çalışıyorum sizlere , takım gücüne bakarak güçlü veya güçsüz damgası vuramazsınız. Bir takım yedek oyuncu bulundurmaz kadro gücü 5000’dir. Dizilişi de 4500 5000 arasıdır. Bir de üstüne bonuslar eklenince 5500 e kadar çıkar bu diziliş.“ Benim takım gücüm 5800 küsür. Rakibimin takım gücü 4100 küsür. Rakip takımın en güçlü oyuncusu 320 gücünde benim takımımda 11 imde 400 ün altında oyuncu yok. Rakip takımla bölgelere göre güçlerimizi karşılaştı…
-
Zitat von Gülümse: „3 gün önce ben ve kardeşimin hesapları multi hesaptan banlandı. Ancak iki takım arasında hiçbir para alışverişi yapılmamakla birlikte oyuncu alışverişi bile yapılmadı. Sadece 2 günde bir hazırlık maçlarımızı birbirimizle yapıyorduk. Bununla birlikte destek kısmına ticket atmama rağmen hiçbir şekilde ilgilenilmediği için mecburen buraya yazmak zorunda kaldım. Zaten az oyuncu var oyunda bir de oynayanları haksız yere banlıyorsunuz. Benim takım adım: MUHTEŞEM ANIL KArdeşimin tak…
-
Oyuncu değiştirilmiyor
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „2 yarının başları“ bildiğim kadarıyla maçın sonlarına doğru sistem değişiklikleri kabul etmiyor. Ama maçın başında hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
-
Oyuncu değiştirilmiyor
BeitragDeğiştirmek istediğinde dakika kaçtı?
-
Forum Ayın Üyesi | 07.06.2019
BeitragTebrik ederim.
-
Dün aynı sorunla yine karşılaştım. Sorun diyorum çünkü oyun zevkini azaltan şeyler benim gözümde sorundur. 3 aydır geliştirdiğim genç oyuncum o gün giremedigim veya farkedemedigim için oyuncum gitti. Çok saçma bir sistem ve insanı oyundan soğutan bir durum. Ya düzeltilmeli yada bir çözüm bulunmalı. KONU GÜNCEL!!