Suchergebnisse

Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 362.

• Benutzer-Avatarbild

Almanya-Turkiye serverleri arasında ipotek ücretleri konusunda farklılıklar var. Tükiye serverinde kulup binası ipotek ücreti 880.000 € iken Alman serverinde 925.000 €. Aynı durum radyo, taraftar mağazası.. vs yerler için de geçerli. Bunun sebebi nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Önceki forumda genç oyuncu gücü hesaplama linki vardı. Oraya bilgileri girerek oyuncunun kaç gücünde gençlikten çıkacağını ongorebiliyorduk. Bu forumda var mı bilmiyorum. Baktım ama göremedim. Varsa sabitler misiniz?

• Benutzer-Avatarbild

Güncelleme Testi İçin Başvuru Formu

management - - Haberler

Beitrag

Takım: Kahramanmarasspor. Menejer: management

• Benutzer-Avatarbild

FCup ile şans eseri tanışıp oynamaya başladığımda 2010 yılıydı. O zaman da şu anda olduğu gibi oyuncu ad ve soyadları vardı. Benim önerim bu ad ve soyadlara yenilerinin eklenmesi. Ülkemizde fazlaca kullanılan ama oyunda yer almayan isim ve soyadlar oyuna eklenerek küçükte olsa bir yenilik yapılabilir.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Tecrübesi

management - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von management: „Oyunda oyuncu profilinde yazan liderlik ve disiplin bölümlerinin kart görme ve kaptanliga etkisi olduğunu biliyoruz. Peki güvenilirlik ve tecrübe bölümleri oyuna ne kadar etki ediyor? Mesela 18 yaşında gençlikten henüz çıkmamış bir oyuncumu zorunluluktan dolayı oynatiyorum. Max 4-5 maçta oynamıştır. Tecrubesi 41 olmus. Bu kadar hızlı tecrübe artışı gerçekçi degil. Tamam genc oyuncular günümüz futbolunda kolay bulunmuyor ve takima adapte edildiğinde cok karki sağlıyor ama b…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von MVP: „forma silmede açık olsa eskileri sileriz“ Evet bu da çok doğru. Kullanmadigimiz formaları kaldırabilmeliyiz. Bunuda öneriye ekliyorum.

• Benutzer-Avatarbild

k3knev.png Forma tasarım merkezine girdiğimizde iç saha ve deplasman forması seçimlerinde saçma bir kombinasyon sistemiyle karşılaşıyoruz. Misal olarak yukarıdaki resimde görülen formalar benim takımıma ait formalar. Ancak 1. formayı iç saha forması sectigimde renkleri ve biçimi benzememesine rağmen 2. ve 4. formayı kullanmıyorum. Eğer ki 2. formayı iç saha forması seçersem bu kez diger formalar kullanıma kapalı oluyor. Ama kredi kullanmadan oluşturulan 10.000 € 'luk düz formayı rengine bakmaksı…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von necati1907: „Maç anlatımlarında gol oldugunda ses efekti eklenebilirmi acaba :)“ Katiliyorum

• Benutzer-Avatarbild

DEFANSLAR Orbay, Ragýp DI 405 22 30.000.000 £ Jardot, Alou DD 400 22 30.000.000 £ ORTA SAHALAR Gallovich, Marco OD 375 21 21.000.000 £ Bainbridge, James OR 405 21 30.000.000 £ Corekci, Kerim OH 385 23 15.000.000 £ FORVETLER Sezgin, Metin FO 375 24 7.500.000 £

• Benutzer-Avatarbild

10 m teklif yaptım. Takim adi Kahramanmarasspor

• Benutzer-Avatarbild

Uyguna Oyuncular

management - - Satılık

Beitrag

Anladım hocam sagol takımı genclestirmeyi düşünüyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Uyguna Oyuncular

management - - Satılık

Beitrag

330 OD 21 icin düşündüğün son nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Babaoglu, Mert FO 350 22 için düşündüğün fiyat nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Dilovası: „Zitat von management: „(Oyunda) Neyi bekliyor Dinçbudak anlamak mümkün değil? Çandarli ve Tiribocchi adeta altın bir tepside sundu bu pozisyonu ve kendinden çok emin görünüyor. Ama şut çekmek yerine pas verdi Demirtas bu topu kontrol ediyor ve savunmada arkadaşlarına yardımcı olma gayretinde. . . ​. Bu gibi düzeltmeler yapılabilir çünkü anlatımlar çok karmaşık hiçbir şey anlaşılmıyor.“ ​Çevirileri yaparken ilk düzeltmeye çalıştığım nokta anlaşılabilir bir Türkçe ile yazmak o…

• Benutzer-Avatarbild

(Oyunda) Neyi bekliyor Dinçbudak anlamak mümkün değil? Çandarli ve Tiribocchi adeta altın bir tepside sundu bu pozisyonu ve kendinden çok emin görünüyor. Ama şut çekmek yerine pas verdi Demirtas bu topu kontrol ediyor ve savunmada arkadaşlarına yardımcı olma gayretinde. (Önerim) Çandarli ve Tiribocchi arasında bir anlaşmazlık. Dinçbudak topu önünde buldu ve kaleye yaklaştı. Ama Dinçbudak karar vermekte gecikince Demirtas topu kontrol ediyor ve savunmada arkadaşlarını rahatlatıyor. (Oyunda) Iyi b…

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Tecrübesi

Beitrag

Oyunda oyuncu profilinde yazan liderlik ve disiplin bölümlerinin kart görme ve kaptanliga etkisi olduğunu biliyoruz. Peki güvenilirlik ve tecrübe bölümleri oyuna ne kadar etki ediyor? Mesela 18 yaşında gençlikten henüz çıkmamış bir oyuncumu zorunluluktan dolayı oynatiyorum. Max 4-5 maçta oynamıştır. Tecrubesi 41 olmus. Bu kadar hızlı tecrübe artışı gerçekçi degil. Tamam genc oyuncular günümüz futbolunda kolay bulunmuyor ve takima adapte edildiğinde cok karki sağlıyor ama bazen pişene kadar yapti…

• Benutzer-Avatarbild

Anket 2

Beitrag

Taktiğe, defans oyuncularının gücüne ve sayısına keza orta saha ve forvet oyuncularının gücüne bağlı olarak hatta taraftar iç saha avantajına bağlı olarak değişmeli. Bir çok etken maçların sonucuna etki ederse daha iyi olur. Mesela 3 sezondur aynı dizilişle oynuyorum. Ama aynı dizlisle çıktığım maçların hemen hemen %70 ini kazandım. Bir taktiğin her dizilişe karşı etkili olması gerçekçi degil. Gerektiğinde kazanmak icin farklı kombinasyonlar deneyerek kazanırsın. Diziliş ve taktikler genişletile…

• Benutzer-Avatarbild

Halka ilişkiler

management - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Marques: „Yazdığınız mesaj üzerinize az önce takımınızı inceledim. Sizin yanlışınız var , daha önünüzde 2 gün daha var. 2 gün sonunda 75 olacak halkla ilişkileriniz. Sizin halka ilişkileriniz 20’ymiş. 20 + 20 verip 60 yapmışsınız. O 3 gün içinde %3 düşüp 57 olmuş. Şimdi 15 + 10 25 gelecek ve 72 olacak.“ Işte söylemek istediğim şeyde bu. %20 seviyesinde 4 güne halkla ilişkiler için 1 m para harcayıp 20+20+15+10 'dan %85 olacak iken o güne kadar bu oran yine hızla düşmeye devam ediyor. B…

• Benutzer-Avatarbild

Halka ilişkiler

management - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Güncel. Konunun takipçisiyim. 25-26-27-28 şubat günlerine %95 bonus icin 1 m para harcayıp halkla ilişkilere yatırım yaptım. Şu anda %57 ye inmiş. Buna gerçekten bi düzenleme gerekiyor. Mantıklı olacaksak 4 gün boyunca basın toplantısı, gazete, bağış ve taraftar buluşması yapıldığında taraftarın bağlılığı bu kadar çabuk düşemez. Bakinca takım sürekli gündemde ligde şampiyonluğa oynuyor ama taraftar takımdan soguyor. Ya ligde takımının gidişatına ya ilgili asistanin seviyesine ya da baska biseye …

• Benutzer-Avatarbild

Anket 1

Beitrag

Takip ettiğim bir çok ligde maçlar genel olarak 3-4 ortalamasında bitiyor. 5-6+ gollü maçlar hele ki karşılıklı çok ender görüyoruz. Bence zevkler kadar gerceklilikte temel alınsın.