Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 362.
-
PASİF TAKIMLAR
BeitragZitat von Akif: „Evet bence de kurulduktan sonra hiç girilmemiş takımlar silinebilir. Bir işe de yaradığı yok zaten“ Bende aynı fikirdeyim. Bot takımlarla dolu bir ligte oynayıp şampiyon olmaktansa gercek kullanıcılarla oynayıp sonuncu olmayı yeğlerim. Hem bot kullanıcıların kredi alımına bir etkisi yok gercek kullanıcılarla dolu bir lig rekabeti artıracağından kredi alımını artırabilir.
-
Kart Cezaları
BeitragAgresif oynamak mac kazandırıyor mu bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da takımımıza zarar verdiği. Kendinden güçlü takımlara karşı agresif oynayıp maçı kaybeden ama diziliş bonusuna zarar vererek 2-3 maçı etkileyen takımlar var. Ve bu takımlar maç içerisinde çok az kart görüyor. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Maç motorunun agresif oynayan takımlara karşı kart gösterme durumunun artmasından yanayım. Oyuncum hatta oyuncularım sakatlandığıyla kalmamalı. Kart cezalarının artması bu ceza süresin…
-
Sürekli Artan Kredi
BeitragKonu kilitlenebilir
-
Sürekli Artan Kredi
BeitragBende önceden olduğu gibi yanlışlıkla kredi falan mı yüklendi diye düşündüm. Öyleyse güzel bir uygulama olmuş..
-
Kulüp ve Takım Logosu
BeitragKonu kilitlenebilir sorun düzeldi..
-
Sürekli Artan Kredi
BeitragYaklaşık 2 haftadır sürekli kredim artıyor. Öncesinde 1 kredim kalmıştı. Şimdi 425 kredim olmuş. Herhangi bir satın alma yapmadım. Sebebi nedir?
-
Kulüp ve Takım Logosu
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Kulüp logosu hafta içi 48 saat içerisinde onaylanıyor.Onudaha geç yüklediyseniz biraz bekleyin.Oda düzelebilir.Düzelmezse Admin arkadaşlar ilgilenir merak etmeyin.“ Hocam ben sadece pazartesi onaylanıyor diye biliyorum O kulüp logosuda aslında tarayıcı hatası, birde tarayıcı değiştirip bakar mısın rica etsem? :)“ Tarayıcı değiştirdim değişmedi ama eski logoların göründüğü şekilde bıraktım. İlerleyen saatlerde logolar onaylandıgında eski logo yüklenmiş…
-
Kulüp ve Takım Logosu
BeitragZitat von Kızıltan: „Tarayıcı geçmişinizi temizleyip baktınız mı?Tarayıcı geçmişinizi temizlemediğiniz sürece yenisi yüklenmesine rağmen eskisi görünebiliyor.Bizde yaşadık böyle bir sorun.“ Simdi denedim baktım küçük takım logosu düzelmiş ama kulüp logosunda sorun devam ediyor. Hala eski logoyu yüklüyor.
-
Kulüp ve Takım Logosu
BeitragHem Almanya serverinde hem de Türkiye serverinde kulüp profilinden eski takım logosu(küçük olan) ve kulüp logosunu silip yeni bir logo yüklediğimizde eski logonun yüklenmesinden bir süredir şikayetçiyim. Kulüp logosu neyse ama takım logosunu kredi ile değiştirdiğimizden hata vermesi insanın sinirini bozuyor. Sürekli eski logoyu yüklüyor. İstersem vesikalık fotoğraf seçip yükleyeyim hangi resmi seçersem seçeyim eski logoyu yüklüyor. Çözümü varsa düzeltilsin.
-
Oyun adaleti...
BeitragVazgeciyorum.. Dahada ugrasamayacagim. Bana ne ki? Ben kendi yağımda kavurulurum. Oyuna da sıfırdan başlamışım. Beni ne ilgilendiriyor ki. Bırakıyorum sorunu olan düşünsün..
-
Premium Kredi
BeitragZitat von management: „Kartınızla 4.59 USD tutarındaki islemi onaylamak icin diye mesaj geldi. Islemi onayladim islem tutarı 5.46 oldu. Aradaki 0.90 lik fark neyin farkı. Neden böyle oldu??“ Dikkatimi çekti ve merak ettigim icin soruyorum aradaki fark tam olarak ne ücreti?
-
Oyun adaleti...
BeitragBenim söylediğimde bu zaten. 5 kisi bu durumdan avataj sagliyorsa 100 kişi magdur. Kaldi ki oyun kapandiginda herkes zarar etti magdur oldu. Bu duruma sadece çıkarı olanlar karşı çıkıyor. Üstelik hiç kimseye oyun kapanırken oyun tekrar açılacak falanda denmedi. Oyunda pat diye kapandi.
-
Oyun adaleti...
Beitrag100 yasi bıraktım 40-45+ yastaki oyuncuları görmek bile oyunun realitesini düşürüyor. 86 yasindaki adamın bırak futbol oynamayı yürümeye mecali olmaz. Ama bizimkiler 90 dakika mac çıkarıyor hatta hala da gelisip güçleniyor. Gorunce hem guluyorum hem de delice arkadas gibi bunun haksizlik oldugunu düşünüyorum.. Arkadaşlar doğal olarak kendi çıkarlarını da düşünerek zamaninda para verip aldık emeklerimiz demisler. Hak vermiyor da degilim ama tersi durumda varki oyun kapandiginda sizlerde oldugu gi…
-
.ŞahinSpor. vs. Kahramanmarasspor. 0 : 1 Kahramanmarasspor. vs. FC Gondolin 0 : 0 Kahramanmarasspor. vs. .ŞahinSpor. 0 : 1 Kahramanmarasspor. vs. BlackEagl 2 : 0 Kahramanmarasspor. vs. FC Fizyoterap 0 : 1 Bunlar benim bu sezon ligte degisik guclerdeki rakiplere karşı oynadığım maclardan bazıları. Bazen benden cok guclu rakipleri yenerken bazende gördüğün gibi benden daha güçsüz rakiplere yenilmisim. Bu maclardan bazılarında diziliş gücü + ev sahibi bonusu gibi bonuslara ragmen yenildigimde oldu.…
-
Premium Kredi
BeitragKartınızla 4.59 USD tutarındaki islemi onaylamak icin diye mesaj geldi. Islemi onayladim islem tutarı 5.46 oldu. Aradaki 0.90 lik fark neyin farkı. Neden böyle oldu??
-
Premium Kredi
BeitragSorun düzeldi. Bugün kredi karti ile premium kredi alışverişim onaylandı alisveris yapabildim. Sorun çözüldü.
-
Premium Kredi
BeitragTahsilat limitine ulaşıldı Additional payments are not possible at present, as you have reached your payment limit. The payment limit is defined by the number of transactions and payment amount within a given time period. Please try the transaction again at a later point in time. Yazıda bu..
-
Premium Kredi
Beitrag250 kredi icin 3 defa denedim. Sistem sürekli hata verdi. Tahsilat alınamadı yada tahsilat limitine ulaştınız yazısı geliyor. Bakiye ile bir sorunda yok. Daha önce aynı kredi kartı ile yine 250 kredi almıştım. Hata vermemisti bu sefer hata veriyor..
-
Premium Kredi
BeitragPremium kredi almak için sisteme girdiğimde bilgilerimi dogru girmeme ragmen kredi alamiyorum. Tahdilat alınamadı yada tahsilat limitine ulaştınız şeklinde sistem hata veriyor. Kart bakiyediyle ilgili bir sorunda yok. ??
-
100 DI 22 YAS VE 105 OH 18 YAS SATILIK
management - - Satılık
BeitragOH Satıldı DI pazarda