Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 362.
-
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von management: „Zitat von AkinUzgul: „Özbay, rıfat gücü kaç acaba?“ 470 OL 29 yaş TA oyuncum pazarda değil. Nasıl bildin o oyuncunun bende olduğunu :D“ gol krallığından baktım. Eski oyuncumdu duygulandım bian 335 19ken almıştım :/“ Zaman su gibi akıyor tabi.. 19 luk adam 4-5 sezon sonra emekli olacak
-
Konu Düzeltme
BeitragAnladım admin sağol..
-
Konu Düzeltme
BeitragYeni başlık açmamak için bu konuyu kullanıyorum. Sormak istediğim şey açtığımız bir konu başlığında ilk sayfada yer alan "Konuyu Düzenle" seçeneğine tıkladığımda herhangi bir düzeltme yaptırmıyor. Herhangi bir düzeltme ekranı açılmıyor. Bu kullandığım tarayıcıdan kaynaklanan bir durum mu? Yoksa bir hata mı?
-
Kart Cezaları
BeitragZitat von oziboz: „Zitat von management: „Zitat von management: „Agresif oynamak mac kazandırıyor mu bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da takımımıza zarar verdiği. Kendinden güçlü takımlara karşı agresif oynayıp maçı kaybeden ama diziliş bonusuna zarar vererek 2-3 maçı etkileyen takımlar var. Ve bu takımlar maç içerisinde çok az kart görüyor. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Maç motorunun agresif oynayan takımlara karşı kart gösterme durumunun artmasından yanayım. Oyuncum hatta oyuncularım sa…
-
Hazırlık Maçı
Beitrag12-13-30 Kasım ve Aralık ayındaki günlerim boştur. Stad kapasitem 47.000 kişiliktir. Hazırlık maçı arayan arkadaşlar davet gönderebilirler..
-
Menejer adı: management Takım adı: Kahramanmarasspor. Fenerbahçe - Kasımpaşa 3-1 Gençlerbirliği - Kayserispor 1-0 Sivasspor - Konyaspor 2-0 Çaykur Rizespor - Antalyaspor 1-1 Gaziantepspor - Galatasaray 1-1 Göztepe - Yeni Malatyaspor 0-2 Trabzonspor - Alanyaspor 2-1 Başakşehir - Ankaragücü 1-0 Beşiktaş - Denizlispor 1-0
-
Kart Cezaları
BeitragZitat von management: „Agresif oynamak mac kazandırıyor mu bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da takımımıza zarar verdiği. Kendinden güçlü takımlara karşı agresif oynayıp maçı kaybeden ama diziliş bonusuna zarar vererek 2-3 maçı etkileyen takımlar var. Ve bu takımlar maç içerisinde çok az kart görüyor. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Maç motorunun agresif oynayan takımlara karşı kart gösterme durumunun artmasından yanayım. Oyuncum hatta oyuncularım sakatlandığıyla kalmamalı. Kart cezalarının …
-
90+1 Şimdi ani bir atak, orta alanda güzel paslaşmalar en uzak noktaya uzuuun gönderdi son müdahale köşe vuruşu geliyor. Turhan köşe vuruşu için hazır, hakem oyna işareti yaptı, arkadaşlarının ceza sahası içindeki dağılımına şöyle bir baktı. Ceza sahasına doğru orta, kafalardan seken top kontrol eden Babaoglu topu aldı ters açıda, vurucak boşluk arıyor bir çalım Babaoglu ile karşı karşıyaaaaa ve GOOOOOOOOOOOL! Mükemmel bir organizasyon dört dörtlük bir mücadele. Her şey var bu maçta. Paylaştığım…