Kulübümüzce ilk turnuvamız düzenlenmiştir.Hayırlı olmasını diliyoruz. Turnuvamız şifreli olup gazetemize YORUM atan ilk 7'ye mesajla şifremiz bildirilecektir. İlk Turnuvamızın heyecanına ortak olmanız dileklerimizle birlikte başarılar dileriz. Turnuva adı : Çanakkale-1
Admin kardeşim, kredi yüklemek kolay ama etkinlik olmadığı için para birikmiyor. Meteliğe kurşun atar hale geldik. Eski forum aktivitelerinin yarısı olsa kendimize geleceğiz. Sen TFF 2.Ligdesin ve 600 üstü 2-3 tane topçu arıyorsun, para problem değil diyorsun. Almanlar sana yatırıyordur. Biz ne zamandır Süper ligdeyiz, kadroyu yenileyemiyoruz. Bu durm normal mi? Ya kredi yükleyenler kredilerini paraya çevirebilsin, ya da bir iki aktivite yap ki bu oyun hareketlensin. Durumdan sıkılıp oyunu bırak…
Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Aleyküm selam Ozi. Morali bozuk olanların kesin keyfi yerine gelmiştir senin şekilli mesajdan sonra. Bu arada tebrik ederim. Bu grafik olaylarında süpersin. Hani diyorum bana da şöyle yanar döner bir kulüp logosu yapsan ?“ Bitane yolladım abi. Renk şekil filan istediğin bişey varsa yolla ona göre bişeyler yapmaya çalışırım.“ Ellerine sağlık kardeşim, 2 resmin birini kulüp logosu, diğeri takım logosu olarak kaydettim. 10 numara olmuş.
Aleyküm selam Ozi. Morali bozuk olanların kesin keyfi yerine gelmiştir senin şekilli mesajdan sonra. Bu arada tebrik ederim. Bu grafik olaylarında süpersin. Hani diyorum bana da şöyle yanar döner bir kulüp logosu yapsan ?
Zitat von melekmete: „merhaba dostlar.. iyi geceler diliyorum hepinizi en kalbi duygularımla selâmliyorum nasılsınız“ İyilik sağlık Metecim. Tıngırdama modundaayız. Çok şükür. Sen nasılsın
Zitat von OZWOLF97: „Zitat von Ahmet: „Arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor ? Herkes iyi mi ?“ iyiyiz abi şükür sen nasılsın :)“ Cok şükür, yok bir yaramazlık, Kardeşim. Beyler, 550 üstü topçu lazım. Her mevki değerlendirilir. Ama fiyat tanıdık işi olsun lütfen.