Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 385.
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
BeitragZitat von Marques: „Arkadaşlar primler bugünden itibaren çıkan genç oyuncular için geçerli. Daha öncesine prim vermiyoruz.“ Tamam o zaman.
-
SÜPER LİG 2. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
Ahmet - - Etkinlikler
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Menajer : Reus Rambo 1 doğru tahmin Menajer : Majesteleri - FC_KASTAMONU 1 doğru tahmin menajer : rehber 2 doğru tahmin Menajer : Hasan Hüseyin EZERGEÇER 1 doğru tahmin menajer : hakan_phoenix 1 doğru tahmin Menajer : Sugaremro 1 doğru tahmin menajer adı: Raquel Murillo 2 doğru tahmin MENAJER ADı:DERTAT 3 doğru tahmin Menajer : Görkem Perisic 3 doğru tahmin Menajer : eskici 1 doğru tahmin menajer : juninho123 2 doğru tahmin menajer : OnurTash 1 doğru tahmin Menajer : çetinak1…
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
BeitragZitat von Marques: „Herşeyi görebilme yetkimiz var , yaptığınız her hareketi görüp müdahale edebiliyoruz. Örnek olarak senin takımının sözleşme geçmişi ;“ Admincim, bu gence para var mı ? Turhan, Berhan OL 260 güç 19 yaş 3 Sezon kontrat. Yoksa bir bardak su mu içelim ?
-
SÜPER LİG 2. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
Ahmet - - Etkinlikler
Beitrag23 Ağustos Cuma: 20.30 Beşiktaş 2 - 0 Göztepe 24 Ağustos Cumartesi: 19.15 MKE Ankaragücü 0 - 0 İstikbal Mobilya Kayserispor 21.45 Alanyaspor 2 -1 Kasımpaşa 21.45 Medipol Başakşehir 0 - 2 Fenerbahçe 25 Ağustos Pazar: 19.15 Çaykur Rizespor 2 - 2 Demir Grup Sivasspor 19.15 Trabzonspor 2 - 2 Yeni Malatyaspor 21.45 Galatasaray 1 - 1 Konyaspor 21.45 Antalyaspor 1 - 0 Yukatel Denizlispor 26 Ağustos Pazartesi: 20.00 Gazişehir Gaziantep 0 - 0 Gençlerbirliği Menajer : Alp-sarp Takım : Radioactive17
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHerkese selamlar beyler. Keyifli günler.
-
Yönetim Ekibi Açıklaması
BeitragGünün en güzel haberi . Aklı selim' lik budur. Yönetici arkadaşlar: ADAMSINIZ. Millet! Bize de hayırlı olsun .
-
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „:D ben bunu unutmustum bana da yatmadı“ Akıncım, bizim devre arası biteli 3. gün oldu. Devre arası yatmıyormuş. Sezon sonuna bakacağız mecburen.“ Aynen oyle abi bakalim :)“ Bu arada, Kardeşim! niden 3 tane atıyon bana lig maçında? ayıp ayıp. Zamane gençliği. Yaşlılara hiç hürmet kalmadı :o))))))
-
Forum Ayın Üyesi | 07.06.2019
Ahmet - - Etkinlikler
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Tebrikler“ Teşekkürler. Darısı başınıza.
-
Ahmet - - Etkinlikler
BeitragZitat von MVP: „Tebrik ederim“ Teşekkür ederim kardeşim .
-
Ahmet - - Etkinlikler
BeitragZitat von management: „Tebrik ederim.“ Teşekkür ederim kardeşim .
-
Ahmet - - Etkinlikler
BeitragÖncelikle bu naif tercihleri için Modaratör Kardeşimiz Oğuzhan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Çok memnum oldum. Ayrıca tebriklerinden dolayı Değerli kardeşlerim Gökhan ve Tarık'a çok teşekkür ederim. Darısı sizlerinde başına sevgili arkadaşlar. Sağolun.
-
Görevi bırakıyorum.
BeitragBizden yana helal olsun.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSevgili arkadaşlar, sizlere ve ailelerinize Şeker tadında bayramlar.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragGünaydın