Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 385.

• Benutzer-Avatarbild

Teşekkür ederim. Bende çok şükür iyiyim. Sesi çıkmayan arkadaşlara da selam olsun .

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar, Nasılsınız ? İyi misiniz ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „Zitat von Ahmet: „Umut'çum ve Oğuzhancım ; İyi akşamlar. Bu akşam Spor Toto Süper Lig 3. Grup 15. Hafta maçında kendi evimde Cintaşı ile oynadım. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanmıştım. Grupta 14 haftada hiç galibiyeti olmayan ve düşmesi kesinleşen Cintaşı beni 2-5 yenmiş. Bu mümkün değildi. Dizilişe baktığımda rakip takımın aynı anda 12 futbolcuyla oynadığını fark ettim. İstatistiklerde maçın ayrıntılarına baktığımda rakip takımın 12 futbolcusunun ismi var . Diziliş resimleri…

• Benutzer-Avatarbild

Umut'çum ve Oğuzhancım ; İyi akşamlar. Bu akşam Spor Toto Süper Lig 3. Grup 15. Hafta maçında kendi evimde Cintaşı ile oynadım. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanmıştım. Grupta 14 haftada hiç galibiyeti olmayan ve düşmesi kesinleşen Cintaşı beni 2-5 yenmiş. Bu mümkün değildi. Dizilişe baktığımda rakip takımın aynı anda 12 futbolcuyla oynadığını fark ettim. İstatistiklerde maçın ayrıntılarına baktığımda rakip takımın 12 futbolcusunun ismi var . Diziliş resimlerini atıyorum. Oyunun bizim bilmediğimiz …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Ahmet: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Od=22:07:2020 Oh=09:07:2020 çıkışlı“ Güzel oyuncular“ 2 side satılık ilgilenebilirsin :)“ Kadromu kurdum sağolasın :)“ Sende sağolasın :)“ Kardeşim, gençlikten çıkmalarına 2-3 gün önce haber et. Satın alırız.“ Abi şuan 2.3 kişi talip cıkmalarını beklıyor. Mesajlarını arsıvledım. Oyundan msj atarsan iyi olur. Arsıvlım senın msjınıda cıktıg…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „SİM TURNUVASINDA 8 TAKIM OYNAYACAK , İYİ GÜZEL DE SADECE 7 TAKIMA ÖDÜL VAR. SONUNCUYA NEDEN ÖDÜL YOK ? 30 MİLYON YAZSAYDINIZ UMUT VE OĞUZHAN KARDEŞLERİM. EN ZAYIF KADRO GENÇFENERBAHÇE^NİN. SONUNCU OLSA SİMDE 15 MAÇ, SİM YERİNE TURNUVADA 7 MAÇ, TOPLAM 22 MAÇ YAPMIŞ OLACAK AMA KARŞILIĞI SIFIR. DÜZELTİR MİSİNİZ ŞU AKSAKLIĞI LÜTFEN ?“ Umut maçlarini yenilir abi. Otomatik sonuncu olur.“ UMUT'a da yazık değil mi ? 7 tane maç yapacak . Neyse hayırlısı olsun .

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASINDA 8 TAKIM OYNAYACAK , İYİ GÜZEL DE SADECE 7 TAKIMA ÖDÜL VAR. SONUNCUYA NEDEN ÖDÜL YOK ? 30 MİLYON YAZSAYDINIZ UMUT VE OĞUZHAN KARDEŞLERİM. EN ZAYIF KADRO GENÇFENERBAHÇE^NİN. SONUNCU OLSA SİMDE 15 MAÇ, SİM YERİNE TURNUVADA 7 MAÇ, TOPLAM 22 MAÇ YAPMIŞ OLACAK AMA KARŞILIĞI SIFIR. DÜZELTİR MİSİNİZ ŞU AKSAKLIĞI LÜTFEN ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Od=22:07:2020 Oh=09:07:2020 çıkışlı“ Güzel oyuncular“ 2 side satılık ilgilenebilirsin :)“ Kadromu kurdum sağolasın :)“ Sende sağolasın :)“ Kardeşim, gençlikten çıkmalarına 2-3 gün önce haber et. Satın alırız.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar nasılsıınız ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Yeni bir rekor artık gecen olmaz“ helal , bu skor zor geçilir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von melekmete: „saygıdeğer dostlayım arkadaşlarım geçmiş bayramıniz mübarek olsun nice mutlu huzurlu bayramlara.... Görevdeydim bayadır giremiyordum tekrsr aramızda olmaktan mutluluk duyuyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum varolun“ Hoşgeldin Hemşo

• Benutzer-Avatarbild

Bu oyunda en farklı kazanma rekoru kim de arkadaşlar ? Karşı kulübü tenzih ediyorum. Tabi ki gücü az olduğu için böyle sonuçlandı.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von Ahmet: „Arkadaşlar, bu kulüp gazetesine yapılan yıldızlı oylamalar ve gazete abone sayısında 20 aboneyi geçerek Flama kazanmanın haricinde başka ne avantajı var? Duyduğuma göre gazete makalesi çok oylanan ve bir sürü abonesi olana oyundan kredi ödülü geliyormuş. Doğru mu ?“ Kredi ödülü verildiğini hiç duymadım abi“ Sağ ol Şevketçim.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar, bu kulüp gazetesine yapılan yıldızlı oylamalar ve gazete abone sayısında 20 aboneyi geçerek Flama kazanmanın haricinde başka ne avantajı var? Duyduğuma göre gazete makalesi çok oylanan ve bir sürü abonesi olana oyundan kredi ödülü geliyormuş. Doğru mu ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Tüm islam aleminin ramazan bayramı mubarek olsun. Abilerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum“ Teşekkürler, iyi bayramlar.

• Benutzer-Avatarbild

Değerli Arkadaşlar, hepinizin bayramı mübarek olsun. Nice bayramlara kavuşmamız dileklerimle. Esen kalın.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Lig macinda kaleye kaleci koymayi unutmuşum. Madara oldum ele. Acısını ikinci maçta fazlasıyla çıkartıcam bunun.“ Elinde Wonder woman dergisi var. Fotoları dikizliyor. Bu olsa olsa genç ve enerjik bir forum üyesi olabilir. Kim ki acep ? Bu arada Akıncım , kaleciyi nasıl unuttun beya ?

• Benutzer-Avatarbild

Bunlar nasıl ? Yaşlı olan ben....

• Benutzer-Avatarbild

Oğuzhancım, Ozicim, Akıncım, Valla yırtıldım gülerken. Allah iyiliğinizi versin. Batman' lar bomba olmuş yeminlen. Elinize sağlık. )))))))))))))))

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von Ahmet: „İyi geceler Akın, İyi geceler Oğuzhan, İyi geceler Mutlu, İyi geceler Ozi, İyi geceler Şevket, İyi geceler Tarık, İyi geceler Bahri, İyi geceler Umut, İyi geceler Mete, İyi geceler adını bilmediğim diğer arkadaşlar. AHHAHHHAHHAA. Komik oldu bu .“ Biraz geç oldu Herkese güzel bir gün diliyorum“ Eyvallah Şevketçim.