Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 385.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Gençlik ve Spor bayramında Ulu önderimizi anarak hemen akabinde Kadir gecesine kavuşmanın huzurunu doyasıya yaşamanız dileklerimle ; Bayramınız kutlu, Kadir geceniz mübarek olsun .“ Teşekkürler abi seninde kutlu ve mübarek olsun. yEyvII.gif“ "Bende bir Batman bulsam da eklesem iyiydi.

• Benutzer-Avatarbild

Akın ve Umut, cevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese Hayırlı günler.

• Benutzer-Avatarbild

Hey Millet, Bakın ama ayıp oluyor artık. Kadromda hiç OH yok. Ya bu DI ' lardan biriyle bir OH ( yaşlı da olabilir ) takas yapın, ya da ücreti mukabilinde bana bir 500 üstü OH satın. Şimdi kibar dille yazıyorum. '' Değerli Forum üyeleri, 2 senedir arkadaş ve kardeş bellediğim menajer arkadaşlar. OH ihtiyacımın karşılanması beni fazlasıyla mesut ve bahtiyar edecektir. Yakas yaparsanız, ya da para ile satarsanız bu da sizi mesut edecektir. Hadi alış veriş yapalım.'' Abisiler 24 Mayıs transfer penc…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Dostlar bana yardımcı olurmusunuz 19 20 yaş arası or ve fo arıyorum“ Eyice, Muzaffer FO 385 güç 22 yaşına yeni girdi. Olur mu sana bu ? 19-20 yaş çıkması için 16 yaşında gelmesi lazım.

• Benutzer-Avatarbild

İyi geceler Akın, İyi geceler Oğuzhan, İyi geceler Mutlu, İyi geceler Ozi, İyi geceler Şevket, İyi geceler Tarık, İyi geceler Bahri, İyi geceler Umut, İyi geceler Mete, İyi geceler adını bilmediğim diğer arkadaşlar. AHHAHHHAHHAA. Komik oldu bu .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „turnuvayı kurunda katılalım bari. sonra ilerde o günlerde turnuvası olan filan çıkmasın. farkında olmadan başka turnuvaya katılan olabilir. Kadir Geceniz Mübarek Olsun...“ Sağol kardeşim. Bil mukabil.

• Benutzer-Avatarbild

Gençlik ve Spor bayramında Ulu önderimizi anarak hemen akabinde Kadir gecesine kavuşmanın huzurunu doyasıya yaşamanız dileklerimle ; Bayramınız kutlu, Kadir geceniz mübarek olsun .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Oguzhan Ozen: „Ahmet abi turnuva iptal edildi ama hak edene hak ettiği parayı oyunda kurulacak yeni turnuva ile vereğiz zaten.. @Ahmet abi özelden konuşalım seninle istersen?“ Tamam Oğuzhancığım Uzatmayacağım.

• Benutzer-Avatarbild

Bu benim Sayfa. Allah rızası için paraya bakın. 1.6 milyon. Günlük gider 1 milyon. Ben nasıl çevireyim tezgahı ? Bir de transfer pazarında sadece oyuncu alıp oyuncu satan, doğru düzgün başarısı olmayan bir sürü müdavim var. Benim hiç 100 milyonum olmadı . 8 sezondur Süper ligdeyim. Nasıl şampiyon olabilirim ? Mümkün değil. Anlatmak istediklerim bu.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „Zitat von Ahmet: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Tamam doğru sim turnuvasına vakit ayıramıyoruz çünkü 2 kişiyiz ve tüm herşeyle uğraşıyoruz. Ama bu da doğru ki sim turnuvasında kimse istekli değil... Bu sebepten dolayı turnuavaya istekli olan arkadaşlar arasında 'OYUNİÇİNDE' bir turnuva kurulacak... Bu konuyu burada kapatmak istiyorum. 5 aydır etkinlik yok diyen arkadaşlara da gelen güncellemeyi sunmak istiyorum.. Çok çalışıyorum ama yine de size yardımcı olamıyorsan ticket atın b…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Oguzhan Ozen: „Tamam doğru sim turnuvasına vakit ayıramıyoruz çünkü 2 kişiyiz ve tüm herşeyle uğraşıyoruz. Ama bu da doğru ki sim turnuvasında kimse istekli değil... Bu sebepten dolayı turnuavaya istekli olan arkadaşlar arasında 'OYUNİÇİNDE' bir turnuva kurulacak... Bu konuyu burada kapatmak istiyorum. 5 aydır etkinlik yok diyen arkadaşlara da gelen güncellemeyi sunmak istiyorum.. Çok çalışıyorum ama yine de size yardımcı olamıyorsan ticket atın ben kendi ellerim ile almanlara iletirim…

• Benutzer-Avatarbild

ARKADAŞLAR SİMİLASYON TURNUVASINI 15. HAFTADA ASKIYA ALIYORUM...15. HAFTA SKORLARINİLE BIRLIKTE TURNUVADA EN ÇOK MAÇ YAPAN VE PUANI EN FAZLA OLAN KİŞİLER İLE OYUN İÇİNDE TURNUVA DÜZENLENECEKTİR.. .TURNUVAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER(ilgisizlik ve bazı takımların maçlara çıkmaması sebebi ile bu kararı aldık) Değerli Kardeşim Oğuzhan, Sim turnuvasında 15 haftayı neredeyse 45 günde tamamladık. Forumda uzun süreli etkinlik yapılmamasından dolayı her kulüp parasızlıktan kıvranmakta . Sim turnuvasın…

• Benutzer-Avatarbild

İnşallah bakalım.

• Benutzer-Avatarbild

Oğuzhancım, özellikle genç oyuncuların günlük premium idmanlarında ; günlük idman gelişmeleri (+21) veya (+31.5) olarak gözüküyordu. Ayrıca gücü gelişenlerin yanında (+5) veya (+10) yazıları çıkıyordu. Bu gün bu ayrıntıların hepsi kayboldu bende çıkmıyor. Resime bakarsan görürsün. bu gün benim elemanlar hiç gelişmemiş gözüküyor. Mesela ; Aykut, Mehmet ikili mücadele antrenmanı yapıyor. Bugün kü idman puanı (+21) iikili mücadelenin yanında gözükmüyor. 24 futbolcumdan en az 5-6 sı her gün (+5) güç…

• Benutzer-Avatarbild

DI isteyen var mı ?

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar

Ahmet - - Etkinlikler

Beitrag

15. Hafta Sim. Radioactive17 4 - 0 FC Ozi. Ozicim ekran görüntüsünü paylaşmış. Onun eline emeğine sağlık.

• Benutzer-Avatarbild

BENİM SATFADA SİMİLASYON MAÇLARI GÖRÜNMÜYOR. SOL ÜST KÖŞEDE ( BİZİM ) DİYE BİR YAZI ÇIKMIŞ. ARAMA YAPIYORUM SONUÇ ÇIKMIYOR. YARIN OZİ İLE SİM 15. HAFTA MAÇIM VAR. OZİYİ BU HALDE NASIL BULABİLİRİM ? BİR EL ATIVER OĞUZHANCIM.

• Benutzer-Avatarbild

SİM MAÇ AYARI

Ahmet - - Etkinlikler

Beitrag

Ben.m Sayfada SİMİLASYON MAÇLARI GÖRÜNMÜYOR. SOL ÜST KÖŞEDE ( BİZİM ) DİYE BİR YAZI ÇIKMIŞ. ARAMA YAPIYORUM SONUÇ ÇIKMIYOR. YARIN OZİ İLE SİM 15. HAFTA MAÇIM VAR. OZİYİ BU HALDE NASIL BULABİLİRİM ? BİR EL ATIVER OĞUZHANCIM.

• Benutzer-Avatarbild

Oğuzhan, Eline sağlık canavar kardeşim. Güncellemeler güzel olmuş. Sana kocaman bir Aferin.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „Zitat von AkinUzgul: „Forvet 7.antrenmani ne olmali yardim eder misiniz“ Tabloya göre 7. ant ŞUT r3eUjj.png Scripte göre 7. ant İKİLİ MÜC r3eZsf.png Tablolar hep eski güncel bir tablo yok, Script en günceli o yüzden ben ona uyuyorum. Vay anam vay . Forvete bak. Hay maşallah Ozi. “