Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 219.
-
Ev bonusu
Beitragdizilişe bakın bonuslarda iç saha bonusu almak için halkla ilişkiler 99 olması lazım 98 olsa bile almaz bonusu
-
futbolcu hediyesi
Beitraglig 2.lig b menajer veya takım adınızı yazmadan nasıl iletişime geçecem ? bir zahmet yazın
-
futbolcu hediyesi
Beitragbende fazla olan futbolcuya gerçekten ihtiyacı olan bana ulaşabilir hangisine ihtiyacı varsa verebilirim lütfen gereksiz futbolcu talep etmeyin ihtiyaçlara verilecektir fazla oldukça eklenecektir KL 95 20 FO 120 23
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
Beitragturnuva katılım bitmiştir konu kilitlenebilir
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
Beitragbu seferki daha kolay olsun son 2 takım katılım için doğru ve yakın tahmin veren şifreyi alacak bu seferki tahminler 1-0-2 şeklinde 2.lig b ankara RakipNerde samba_06 kartalspor19851903 GAALATASARAAY massa NİGOŞ F.C.Evran _Yeni_Malatyaspor_ FC UNDERGROUND Blotfoul FC Kitreli Münih 1.FC.ILGAZ SPOR Shakhtar donetsk F.C *Ultra-Viole*
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragZitat von Eserbekler: „maç 1-2 bitmiş en yakın 1-1 görünüyor yanlış varsa söyleyin düzeltelim“ en yakın tahmin sizde olduğu için şifre gönderilmiştir katılabilirsiniz
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragZitat von Akif: „Birden fazla maçı sadece galibini tahmin ederek yapsaniz daha iyi olur bence. Puan vererek. İllaki kazanan çıkar. Bir öneri yani siz bilirsiniz de :D“ bunu diğer turnuvalarda yapacam evet 1-0-2 şeklinde
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Tersinli: „en yakın tahmin sertan58 verdiğine göre katılım hakkı onun menajer veya takım adını eklememişsiniz yazarmısınız şifreyi vermek için bu seferki tahmin 3.lig c adana grubundan umarım bu sefer bilirsiniz ya Los Galakticos fc Holdingo F.C. Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.“ 1-1“ maç 1-2 bitmiş en yakın 1-1 görünüyor yanlış varsa söyleyin düzeltelim
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
Beitragen yakın tahmin sertan58 verdiğine göre katılım hakkı onun menajer veya takım adını eklememişsiniz yazarmısınız şifreyi vermek için bu seferki tahmin 3.lig c adana grubundan umarım bu sefer bilirsiniz ya Los Galakticos fc Holdingo F.C. Los Galakticos fc vs. Holdingo F.C. Los Galakticos fc vs. Holdingo F.C. Los Galakticos fc vs. Holdingo F.C. Los Galakticos fc vs. Holdingo F.C.
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
Beitragyok sıkıntı değil
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragAltınordu F.K. Breaker FC 0--1 Clonwarrior MuzluMakarnaFC 0--1 Oğlaktepe 1992 Muharremşah Spor Kulübü 2--0 hiç kimse doğru ve yakın tahmin vermedi son gün olduğu için tek maç verilecek en kolay takımı eklicem umarım bilen çıkar amatör ligi adana Fenerbahçe F&B efsane01
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragKAĞİZMAN F.C perşembe sp 0 : 2 SiyahKabus SAMSUNSPOR1453 3 : 0 RakipNerde *Ultra-Viole* 3 : 0 en yakın tahmini burak girgir arkadaş vermiş tebrik ediyorum şifre gönderildi katılım devam ediyor 10 mayıs oynan maçlar tahminler 17:30 a kadar geçerli 3.lig c adana 1 Altınordu F.K. Breaker FC 3.lig b istanbul 1 Clonwarrior MuzluMakarnaFC 3.lig a bursa Oğlaktepe 1992 Muharremşah Spor Kulübü
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
Beitragbu seferki daha kolay olsun son 2 takım katılım için doğru ve yakın tahmin veren şifreyi alacak bu seferki tahminler 1-0-2 şeklinde2.lig b ankara RakipNerde samba_06 kartalspor19851903 GAALATASARAAY massa NİGOŞ F.C.Evran _Yeni_Malatyaspor_ FC UNDERGROUND Blotfoul FC Kitreli Münih 1.FC.ILGAZ SPOR Shakhtar donetsk F.C *Ultra-Viole*
-
HERKESE PARA
BeitragZitat von Tersinli: „4 milyon 200bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 03 mayıs bitiş tarihi 09 mayıs futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1525210264“
-
Skor tahmin yarışması
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragArkadaşlar rastgele 1 ligden 7 takımın eşleşmesi skor tahminini doğru ve en yakın bilen 7 kişi 2m ödüllü turnuvaya katılmış olacak yeterli sayıya ulaşmadığı taktirde turnuva iptal edilecek forumun aktifliği oluşması için bu şekilde yapma kararı aldım ankete göre yapıp yapmamak size kalmış aktifliği görmek lazım önce
-
GENÇ OYUNCU
BeitragBana gelen tarihler 15-16-19-20-21-26 mart ve 4 nisan aralardaki gün bu şekilde bakalım diğer yeniler kaç gün sonra gelir
-
HERKESE PARA
BeitragArkadaşlar yeni turnuvada başlıkta olduğu gibi yazıyor tarih ve link mevcuttur herkes katılabilir
-
Hazırlık Maçı
Beitragbencede öyle olmalı ben konuyu kapatmıştım beyefendinin bir lafına uyuz oldum uyarı vermeler falan bende görevini sordum sizin gibi hadsizleri eğitmek benim görevim deyince orda patladım bu hoş bir cevapmı sizce susurluk
-
HERKESE PARA
Beitragyapıyorlar arkadaşlar sağdan soldan eskisi gibi yine çoğalırız