Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 219.

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Tersinli - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

Zitat von Tersinli: „3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi: 13 temmuz bitiş tarihi 19 temmuz https://futbolcup.net/#/index.php?w=3401&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=300266&section=own&_=1531074115“ turnuvaya katılılmak için linke tıklayın

• Benutzer-Avatarbild

73300 KİŞİLİK

Tersinli - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Speedy Fikirtepee sk“ pardon görmemişim isteğinizi 1-2-3 ağustosa yolladım kabul edersiniz kalan boş günlerim 7 ağustos

• Benutzer-Avatarbild

73300 KİŞİLİK

Beitrag

Zitat von Enerer: „Merhaba Men:Enerer Takım:Sheki F.C“ sadece 5 ağustosa boş günün vardı onuda gönderdim kalan boş günler: 1-2-3 ağustos

• Benutzer-Avatarbild

73300 KİŞİLİK

Beitrag

arkadaşlar boş günleri buraya yazıyorum h.maçı isteğinde bulunmak için lütfen bu konu altında takım adı veya menajer adınızı veriniz boş günlerime davet göndermeniz yeterli

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

Zitat von Tersinli: „3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi: 1 temmuz bitiş tarihi 7 temmuz futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1530026395“ turnuvaya katılmak isteyen katılabilir

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

Zitat von Tersinli: „3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 25 haziran bitiş tarihi 01 temmuz futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1529521462“ turnuvası olmayan buyrun

• Benutzer-Avatarbild

PROBLEM

Tersinli - - Futbolcup TR

Beitrag

hata ne gibi veriliyor foto olarak çekebilirmisiniz buraya bakalım sorun nerde

• Benutzer-Avatarbild

İsim yaş

Beitrag

memnun oldum hoş geldiniz

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

Zitat von Tersinli: „3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 25 haziran bitiş tarihi 01 temmuz futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1529521462“ turnuva oluşturulmuştur katılmak isteyenler buyursun

• Benutzer-Avatarbild

Bedava kredi

Beitrag

anladım

• Benutzer-Avatarbild

Bedava kredi

Beitrag

bende hata var diye sohbette yazdım nerenin dünya kupası bu nasıl kazanılıyor ben katılmadım ama

• Benutzer-Avatarbild

TOPLU SATIŞ

Tersinli - - Satılık

Beitrag

Zitat von Tersinli: „lig 2.lig lazım olana uygun şekilde verilir Maxa, Marek KL 225 24 Tanaoglu, Rafet OH 145 20 Devrim, Ali OL 145 25 Altinkaynak, Utku KL 13 021 Erkan, Ýsmet DI 120 25“ satışlarımız devam ediyor

• Benutzer-Avatarbild

BUNUN NESİ ADİL , ADALET

Beitrag

normalde herkes güç yönünden olası ihtimal bekliyor fakat bazen oluyor gerçek futbol hayatında olduğu gibi tesadüfler olmazsa ilerde herkes 1.olacak hali yok ya

• Benutzer-Avatarbild

BUNUN NESİ ADİL , ADALET

Beitrag

merhaba kolay gelsin öncelikle dostum benim ligde 1 örnek vericem ben sana benim lig 2.lig 1 ordan kontrol edermisin şuanda lüleburgaz samba06 ve ben rakipnerde 1.2.3 lük için yarışıyoruz şimdi burdaki örnek lig fikstüründen 13.maçlara bakarmısınız FoleySondavs. samba_06 1 : 0 görüyorsun burda samba06 1-0 yenilmiş bu bahsettiğim takım 2 yenilgisi var 1.si 17de 17 yapan lüleburgaz bende ona yenildim tabiki 2.si ise bu takıma yenen takım kadro gücü 3080 samba 5825 şimdi burda adalet olmayan bir du…

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

Zitat von Tersinli: „4 milyon ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 13 haziran bitiş tarihi 19 haziran futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1528479488“ katılımlar devam ediyor

• Benutzer-Avatarbild

TOPLU SATIŞ

Tersinli - - Satılık

Beitrag

Torlak, Baykal DD 180 18 15 m

• Benutzer-Avatarbild

TOPLU SATIŞ

Tersinli - - Satılık

Beitrag

lig spor toto 1.lig lazım olana uygun şekilde verilir Maxa, Marek KL 255 25 Tanaoglu, Rafet OH 170 21 Devrim, Ali OL 165 26 Altinkaynak, Utku KL 160 22 Erkan, Ýsmet DI 140 26 Yakin, Zafer OD 150 22 Kesik, Ýlhan DI 135 25

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

Zitat von Tersinli: „4 milyon ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 13 haziran bitiş tarihi 19 haziran futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1528479488“ turnuva kurulmuştur herkes katılabilir

• Benutzer-Avatarbild

Fiyatı sizden olsun

Tersinli - - Satılık

Beitrag

Forumdan ihtiyaç görülmedi tekrar satışa çıkartırsam burdan bilgilendirme yaparım

• Benutzer-Avatarbild

İsim yaş

Beitrag

Adım Ahmet 35 yaşımdayım diğer arkadaşlara başarılar dilerim