Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 219.
-
Foruma Katılma
BeitragFacebook reklamını ben yaparım sadece yayılır giren olurmu bilemem bir kaç hesap üzerinden paylaşım yapacam
-
HERKESE PARA
BeitragZitat von Tersinli: „4 milyon ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 2 haziran bitiş tarihi 8 haziran futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1527537154“ Katılmaya devam kaçırmayın
-
HERKESE PARA
BeitragSanırım 8 şart var 7 bile kabul etmemiş doğru
-
HERKESE PARA
BeitragZitat von Tersinli: „4 milyon ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 2 haziran bitiş tarihi 8 haziran futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1527537154“ Bundan önceki turnuva iptal olmuş bende anlamadım nedenini 6 katılımcı olmasına rağmen şuan yeniden kurdum katılmak isteyen buyursun
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragKurduğum turnuva bugün baktım yok neden öyle finans durumunda iptal edilen turnuva ödülü diyor katılım eksikmi oldu acaba
-
Fiyatı sizden olsun
BeitragEvet arkadaşlar oyunculara talip olan fiyatı abartmadan gönlünce yazsın bakalım kim ne kadar verecek son teklif 31 Mayıs Altinkaynak, Utku KL 110 20: 825.000 Tanaoglu, Rafet OH 135 19: 1.012.500 Kaynetli, Taylan FO 140 23: 1.050.000 Amcaoglu, Yakup FO 130 21: 975.000 Özergin, Yusuf DD 140 22: 1.050.000 Kesik, Güray DD 120 24: 900.000 Devrim, Ali OL 125 24: 937.500
-
Taraftar Ürünleri Satış Fiyatları
Tersinli - - Futbolcup TR
BeitragSonradan açılıyor aslında 10 dakika falan resim düzeldi bende
-
BeitragBurda sonradan geldide büfede gelmiyor resim
-
BeitragZitat von Fuchobi: „gO0033.png“ Resim yada yazılar gözükmüyor Pardon şimdi geldi :))
-
Büfe Fiyatları
BeitragZitat von Fuchobi: „Oo66PQ.png“ Resim yada yazılar gözükmüyor?
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragArkadaşlar hatamı bilmiyorum ama sanırım bendende kaynaklanabilir forumda ekranı büyütüyorum mesela ufak yazıları okumak için oyunda büyütüyorum geri küçülüyor tekrar tekrar yapıyorum yine oluyor çok uzakta kalıyor yazılar sadece bendemi acaba
-
Büyük takımlardan destek
BeitragAslında zor bir şey değil oyuna giriş yaparken forum tıklama linkini öne verebilir duyuru nasıl önümüze geliyorsa oda gelmeli anasayfada facebook beğen altına foruma giriş yapılabilir hazırlık maçı turnuva etkinlik ödülü hediye futbolcu vs bunlarıda hatırlatma olarak yazılabilir
-
Büyük takımlardan destek
BeitragAynen kendi aramızdaki çaba sadece :))
-
Büyük takımlardan destek
BeitragArkadaşlar kusura bakmayın bir konuda bu foruma bakmak için tenezzül etmeyenler var ama eleştri olduğunda herkes katılıyor nedense herkese 2m açtım 3 kişi katıldı katılan 3 kişi arkadaşlarını turnuvaya çağırmasaydı iptal olacaktı hediye futbolcu dedik 1 kişi yazmış ama lafta herkes yardım bekliyor bu yüzden bende artık tereddüt ederek oynuyorum ya turnuva boş kalırsa bana gelir gelmezse yardım nerden verilecek
-
Büyük ödüllü turnuva
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragZitat von alpersahin: „karahan vs. HAMSI SPOR 2 1461 TRABZONS vs. Sürsürü Fc 2 FC.Manchester City vs. FC YoZGaT 66 1 Deep Swamps vs. Urawa Red Diamonds 1 takim adi sulakyurt spor“ Tüm tahminler doğru tebrikler ilk takım belli oldu 3.lig c adana Charthals FC vs. ultrAslan-UNI AS Galatasaray 1905 vs. Shadowspor Günören52 vs. balıkesirspor_onkolik pritf("En iyi takim"); vs. FC Branco
-
Büyük ödüllü turnuva
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragBir sonraki turnuva başlama tarihi 5 haziran İlk tahminler gelsin amatör ligden tahminler 1-0-2 şeklindedir 25 Mayıs Cuma 17:30 a kadar geçerli Amatör ligi adana karahan vs. HAMSI SPOR 1461 TRABZONS vs. Sürsürü Fc FC.Manchester City vs. FC YoZGaT 66 Deep Swamps vs. Urawa Red Diamonds
-
Büyük ödüllü turnuva
Tersinli - - Turnuvalar
Beitragher gün amatör liginden başlayıp süper lige kadar fikstürdeki ilk 4 karşılaşmayı konuya ekleyip tahmin belirleyecem 8 takım çıkana kadar çıkarsa 2.5m ile 5m arasında kura çekecem hangi ödül çıkarsa onu verecem. bu etkinliğin bitiş süresi belli değil. her 10 günde 1 turnuva oluşturduğum için eğer 8 takım yetişmezse bile normal ödüllü turnavaya öncelik hakkı tahmin veren arkadaşlar tahmini bilmişsede bilmemişsede katılacak oda şifreli olacak ama büyük ödül için 7 takım ve ben dahil doğru tahmin ol…
-
HERKESE PARA
BeitragHala açık son 2 katılımcı
-
HERKESE PARA
BeitragZitat von Tersinli: „4 milyon ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi 26 mayıs bitiş tarihi 1 haziran futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1527010326“ Son 5 katılımcı