Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 701.
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
Beitragyapma ya o kadar olmuş mu
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von Yavuzkls: „Selamun aleyküm beyler. Ya 12 gün oldu atanamadik neden böyle oluyor. Valla heves bırakmadılar“ aleykum selam maalesef aktif oyuncu sayısı az olunca atama gecikiyor
-
oyuncu gelişimi
BeitragBildiğiniz gibi genç oyuncu geldiğinde normal oyuncudan 3 kat daha hızlı gelişiyor buna bir itirazım yok ancak sözleşme imzaladıktan sonra 19 yaşındaki oyuncu da 34 yaşındaki oyuncu da aynı gelişiyor. Bunun yerine oyuncu gençlikten çıktıktan sonra yaşına göre gelişse daha iyi olmaz mı ? Örneğin gençlikte bir antrenman 10 arttırıyorsa gençlikten çıktıktan sonra 4ten başlayıp yaşı ilerledikçe belli miktarlarda azalarak gitse daha mantıklı olur böylece genç alınan oyuncunun faydası biraz daha fazla…
-
300.000
Eserbekler - - Turnuvalar
Beitrag400lük kurarsam turnuvadan gelen 400 bini kazanırım ama dolması ayrı olay maça çıkmayanlar ayrı olay artık başka turnuvaya katılırım daha iyi
-
300.000
Beitragbenim turnuva dolmaz dolmasın da ben 400lük olana girerim bari
-
FC Santos alt yapı
Beitragelimdeki tek değer sen premium kullanıyorsun geçer büyük ihtimalle
-
FC Santos alt yapı
Beitragod iyiymiş
-
300.000
Beitragben açarken turnuva yok diye açtım sonradan 5-6 tane 350-400 ödüllü turnuva açılmış
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
Beitraggüncellendi
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 345 19 20.06.2018 Yarıya kadar 8 Level yarıdan sonra 9 Level antrenör.Baştan beri premium antrenman alıyor.Ayrıca gençlikten çıkınca satılık arkadaşlar. :)“ çok iyi oyuncu abi hayırlı satışlar
-
300.000
Beitrag49,800 400 koyarsam kar edemem
-
300.000
BeitragZitat von Kızıltan: „Artar bence.Şu bayram turnuvaları bitsin bakalım. :)“ dolmayacak gibi ben şimdiden 22sindeki başka turnuvalara bakayım
-
AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak“ Yaşları ve güçleri bir olmuyor şans artık OD iyi olacak gibi premium da veriyorum“ Kova kova geldi 50 kl 16. Çıkışı da 26.09.18 çok sağlam çıkacak“ Hayırlı olsun uzun zaman kaleci ihtiyacın olmaz artık
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragHayırlı olsun
-
300.000
BeitragYok mu arttıran
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragTeşekkürler abi
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragOd satıldı
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragAbi şifresiz olursa diğer arkadaşlara haksızlık olur sen şifreli kur lig sınırı koyma diğer arkadaşlar tekrar girsin boş kalırsa bir şekilde doldururuz