Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 701.
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragTeşekkürler
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleykum selam sizler nasılsınız
-
slm
BeitragGenelde iyi takımların hepsi kredi kullanıyor ama kredisiz de başarılı olanlar var
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragÇekilişi kazananlar turnuvaya girmemiş turnuvada da lig sınırı var ne yapmayı düşünüyorsunuz
-
slm
BeitragKrediyle kopyalamış olabilir
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontrat sonu Kurtbek, Güven OD 210 18 29.07.2018 Soylu, Aykut OH 260 19 19.06.2018 Kurtulan, Necdet DD 250 19 05.07.2018 Yigiter, Hidayet OD 275 20 26.06.2018 Aydemir, Türker OH 250 20 07.07.2018 Topal, Bahadýr OD 315 21 11.06.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Güçler ve yaşlar güncellendi od yarın pazarda
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHayırlı kandiller
-
Ligim yok
Beitrag7 kişiyle çıkılır da zaten düşük güçlü oyuncu al dedim dikkat ettiysen
-
Ligim yok
BeitragAktif olmayan takımlar lige atanmıyor ilk başta düşük güçteki oyuncuları alarak maçlara çıkacak kadro kur lige atanırsın ve hazırlık maçlarıyla para biriktirerek gelişirsin
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragTeşekkürler fiyat konusunu ben de merak ediyorum
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von tuchel: „inşallah üstad Şu gazete abonelik flamasını nasıl alabiliriz ki kime mesaj attıysam abone olun diye hiç kimseden cevap gelmiyor bir zahmet bu mesajı gören kim varsa tuchel adlı menejerin gazetesine abone olsun sevaptır canlarım 7 kişi kaldı bir türlü sonu gelmedi“ Takım adı nedir Buraya yazabilirsin KARŞILIKLI GAZETE ABONELİĞİ
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von tuchel: „şu özel dünya kupası vardı ya o turnuvada gol başına 5 kredi mi veriliyordu yoksa ben yanlış bir duyum mu aldım“ Gerçek dünya kupasında atılacak gol başına 5 kredi verilecek Zitat von Şevket: „Cümleten selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar :)“ Aleykum selam fena değil sen nasılsın Abi
-
435 oh 26 satılık
Eserbekler - - Satılık
BeitragKonu kilit lütfen