Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 701.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragÇok şaşırdım 2 günde 20 güç atladı
-
Haftanın menajeri
BeitragAbi sorun su ki haftanın menajeri her gün seçiliyor ama elo her gun değişmiyor
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „Eskiden haftada bir seçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam pazartesiyi salıya bağlayan gece 2de aktif olanlar arasından seçiliyordu ama şu an her gun biri seçiliyor neye gore ne zaman hiç bilmiyorum :)“ Ben seçildiğimde böyleydi
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragTeşekkürler abi doğru söylüyorsun bekleyelim
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Eserbekler: „Inşallah olur abi daha cok kazandırır :D“ Daha 1 haftası var 10 güç daha güçlenir kesin :)“ 310 oldu bu od benim olamaz
-
Haftanın menajeri
Beitrag1 tane olsun bizim olsun
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von İbrA11: „son 500 mesaj selamlaşma bir türlü ilerletemedinz şu muhabbeti :))) ha gayret olacaak“ Ilerlemesi için ayni anda ve çok kişinin olması lazım
-
Bayram Turnuvası Bölgesel Amatör Lig
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragZitat von Akif: „13 unde olursa giriş yapabilir. İlla turnuvasının bitmesine gerek yok“ Turnuva kurmuş dolup dolmayacağına göre belli olacak sıkıntı o
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Yavuzkls: „Merak ediyorum haftanın menajeri neye göre seçiliyor :)“ hesabinizda kredi varsa sansa göre seciliyor.“ Ben Umut'un yazdığından şey ettim
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von omergok: „şükür kardeşim çalışmaya devam okul nasıl gidiyor eser :)“ Gidiyor bir şekilde yoğunum bu aralar maalesef Senin is güç nasıl abi
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von kralmami_1903: „Zitat von Eserbekler: „Neyle besleniyor bu gençler :D“ sevgi emek tecrübe 8)“ Vaay güzel cevap vatana millete takimina hayırlı gençler olarak çıkarlar inşallah
-
SO4 Transfer Pazarı
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von İbrA11: „o zamn yöneticilerin göz ardı etmes gerek yani amacım flood yapmak değil ama başka türlü olmuyor ki :)“ Kardeşim dili Almanca yap öyle kullan Almanca biliyorsun(!) zaten sıkıntı yaşamazsın
-
Haftanın menajeri
BeitragHer gün biri seçiliyor bu sistemde krediye göre galiba
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
Eserbekler - - Sohbet
BeitragNeyle besleniyor bu gençler
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAleyküm selam abi fena değil sen nasılsın
-
SO4 Transfer Pazarı
Eserbekler - - Satılık
BeitragDili Almanca seçmen gerekiyor onu yapabilmek için
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHayırlı aksamlar
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von İbrA11: „konu olarak açayım sizin konunuzu sabote etmiş olmayayım değerli yorumlarınızı bekliyorm diyecm ama hepsi çöp :D“ Küçük görme senin gençler de iyi bence
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragHepsi sağlıklı duruyor tabii yaştan dolayı 270 di önde biraz