Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 701.
-
Firindan cikmis/cikacak gencler burda
Eserbekler - - Sohbet
BeitragHayırlı satışlar aynen fo herkesin dikkatini çeker
-
SO4 Transfer Pazarı
Eserbekler - - Satılık
BeitragFırsat mı bu abi perişan olurum
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragSelamin aleykum hayirli aksamlar
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragValla hiçbirini elimde tutmayacağım gelen tekliflere açığım
-
SO4 Transfer Pazarı
Eserbekler - - Satılık
BeitragIbrahim bana hediye edebilirsin kalanları fazla maas alıyorlardır alacaklarına karşılık sözleşmelerini feshet
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragTeşekkürler
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontrat sonu Kurtbek, Güven OD 180 17 29.07.2018 Soylu, Aykut OH 240 18 19.06.2018 Kurtulan, Necdet DD 220 18 05.07.2018 Yigiter, Hidayet OD 250 19 26.06.2018 Aydemir, Türker OH 230 19 07.07.2018 Topal, Bahadýr OD 290 20 11.06.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Güçleri güncellendi
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHayırlı cumalar
-
Futbolcup bayrağı
BeitragZitat von Button57: „Sizi biraz kizdirim, her maç ödül olacak. sadece bukadar şimdilık. Yarin aciklamada gerisini okursunuz“ Hadi bakalım bekliyoruz
-
Futbolcup bayrağı
BeitragGözden kaçırmıştım mesajı iyi haber
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ümit721: „Bu arada cümleten hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız? :)“ Hayırlı geceler fena değil sen nasılsın abi Zitat von Eserbekler: „Fena değil abi sen nasılsın :)“ Sağol şükür kardeşim öyle devam turnuvayı gine 6sına kurduk kurada çıkarsan kazandığın miktarı ben sana gine iletirim :)[/quote] Benim turnuva 5inde bitiyormuş abi yanlış bakmışım güzel düşüncen için de teşekkürler
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragFena değil abi sen nasılsın
-
Futbolcup bayrağı
BeitragDoğru tespit
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ercanmzl: „İş çok yoğun ve yorucu oluyor. Fırsat buldukça da siz gibi güzel insanlarla muhabbet ediyorum.“ Allah afiyet versin teşekkürler senin güzelliğin o abi
-
Futbolcup bayrağı
BeitragAma ne yalan söyleyeyim ilk gördüğümde ben de bizim bayrağımız niye yok dedim sonradan anladım durumu
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ercanmzl: „Esercim okul, oyun nasıl gidiyor?“ Bir şekilde idare ediyorum ikisini de sende nasıl gidiyor abi
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ercanmzl: „Arkadaşlar selam. Hayırlı Akşamlar.“ Aleykum selam hayırlı aksamlar
-
Futbolcup bayrağı
BeitragOyunla alakası yok dediği gibi Dünya Kupasına katılanlar var