Suchergebnisse
Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 701.
-
Zitat von pharmasy1903: „Boşuna oyunun en iyileri aralarında değiller, gerçek menajer edasıyla seçiyorlar ve yetiştiriyorlar, ki ilerleyen süreçte bende öyle yapacagim bu seferlik yaşına gücüne bakmadan kadroda oyuncu yok diye aldık ama böyle devam etmeyecek“ Biz de seçelim diyoruz da gelmiyor sonra mecbur alıyoruz ben güzel bir tane gelsin diye 7.yi boş bıraktım hala 30 18 geliyor işte alsaydım ilk zamanlar en azından parasını kazanırdım 2 hafta sonra
-
Zitat von Akif: „Bana 10 günde bir 30 18 geliyor siz seçiyorsunuz vay be :)“ Al benden de o kadar Kl geldi bugün 30 18 yine
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Eserbekler: „Admin hata mi bilmiyorum ama bana gelecek oyuncunun performansını açtığımda bir yeteneği icin bu yetenek en kisa sürede gelişecek oluyor ama o yetenek yükselmiyor Not: resim yükleyemiyorum :(“ Takım adı beklerlerr Menajer adı bekirren Oyuncunun adı Pinkert, Hans-Jürgen
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragNeyse 3 tane daha gelecek onlara daha çok ozen gösterirsin
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragKovsaydın keşke
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragSeninkilerin yaşı büyükse benimkiler dede olmuş
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragBen hic kullanmıyorum
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von kingyuse: „ee alışacaksın artık kaç sene kaldı?“ Daha 3 yıl var Zitat von ümit721: „Arkadaşlarlar kanımızdaki herkesi kapsayacak şekilde bir kura çekimi yapacağız. Lakin talep çok olduğu için neredeyse yarısı turnuvaya katılamayabilir. bu yüzden 3. turnuvamızı da en yakın zamana almayı düşünüyorum . :)“ Teşekkürler
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ümit721: „Selamün aleyküm Hayırlı geceler klandaşlarım . ömer kardeşimin dediği gibi çok yakımda 2. turnuvamızı kuracağız takipte kalalım :)“ Aleykum selam hayırlı geceler Zitat von kingyuse: „Zitat von Eserbekler: „Ikinci turnuvaya katılmaya ben de talibim Hayırlı geceler :)“ Hayırlı geceler Dr.Eser :)“ Hayırlı geceler öyle söyleyince bir tuhaf hissettim daha öyle hissedemiyorum kendimi öğrencilik iyidir
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragIkinci turnuvaya katılmaya ben de talibim Hayırlı geceler
-
450 FO 26 SATILIK
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von evrenaldo: „Oyuncuyu ant bırakma boş bölümün varsa kafa topu çalıştırırmısın fo larda genelde vermezler ama şut dayanıklık ve sonraki ant kafa topu bende“ Yeni bir tüyo daha
-
HERKESE PARA
Beitrag8 katılımcı olmadığı sürece turnuva iptal olur
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Hayırlı akşamlar arkadaşlar Herkese iyi oyunlar :)“ Hayırlı aksamlar
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragNasıl veriliyor bu klüp doktoru onaylı mi
-
Fiyatlar nasıl olacak acaba şu an piyasaya tekrar yükselmiş 60mye satttigim oyuncuya 120 istiyorlar bu nasıl istir
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragDoping ne oluyor
-
Valla imkanı olan herkes gözüne kestirir bunları
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragÇok iyi yapmışsın abi Afyon maçı vardı dün 1.lige çıkmak icin