Suchergebnisse
Suchergebnisse 441-460 von insgesamt 701.
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ümit721: „Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok“ Fena değil gençleri bekliyoruz sizde ne var ne yok
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHayırlı geceler rica ederim
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragIlk günden beri öyle bir fo bekliyorum ben 50 olmasına bile raziyim 16 yaş olursa
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragInşallah
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragAbi sende durum böyleyse vay bizim halimize
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragLevel düşük olunca daha iyi geliyor sanki zaten gelişmez diyorlar
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragHaftada bir geliyor ve 30 18 geliyor
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragHayırlı aksamlar
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Akif: „16 yaş 50+ alalım tamam da, Öyle reddettikçe gelmiyor boş kalıyor. Ben 5 yada 6 tanesini alıyorum. Genç oyuncu gelince iyiyse alıyorum diğerlerinden bir tanesiyle sözleşme yapıyorum. Kötüyse kovuyorum. Direk hepsini kovmaktan daha mantıklı.“ 16 yaş olanı alıyorum.17 yaş geliyorsa 50 üstü olmalı kovuyorum. 2 günde bir genç oyuncu bana geliyor.“ Şanslısın o zaman ben hala 7.yi bekliyorum
-
Öncelikle açıklama için teşekkürler O zaman sponsor olanlar da turnuva kurabilirse daha iyi olur Aktiflik konusu için daha önce de bir konuda söylemiştim sürekli aktif olan fazla kullanıcı yok kendi aramızda 1 turnuva yapariz oyle olursa Ama şöyle bir sey yapılabilir tek turnuva kurup en aktifleri seçebilirsiniz yoksa 56 oyuncuyu aktiflikle seçemeyiz yani burada çabalamayan oyuncular için en iyi topçuyu satıyorsun mesela değer mi diye düşünüyorum Kuracak kişi kalmazsa yardımcı olurum benim stat …
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAllah kabul etsin hayırlı iftarlar Sen de Allah'a emanet ol abi
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragBizim antrenörler diğer oyunculardan arta kalanları getiriyor
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragBenim turnuva 5inde bitiyormuş abi ben gelirim istersen
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von usta61: „Oyuncular yaşlarını geldiğinde genç iken 16 olmasına dikkat et. 17 gelirse 50 + olmalı ki değsin. İçinden od gücü iyi çıkacaktır. Premium kullanırsan gayet iyi çıkar“ Çok bekletiyor 50+ ve 16 olanın gelmesi ben ilk başta gel 4 taneyi kabul ettim sonra bekledim 2 tane geldi sadece ve diğerleri çıkmak üzere anlayacağın amaç ticaretse geleni doğrudan almak daha karlı gibi
-
Zitat von pharmasy1903: „arkadaşlar tunuvayı bayram turnuvası olarak kuracağız , lakin destek bulmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz, forum ve oyunun daha iyi hale gelmesini istiyorsak bizlere de bazı görevler düşüyor, bu bilinç ile destek olabilecek herkesten yardım beklemekteyiz.“ Bence Daha ayrıntılı bilgi vermek yardımcı olur yani atıyorum her lige 1 turnuva açacağız ödül şu kadar olacak ben şu kadar veriyorum kızıltan şu kadar veriyor vs şu kadara daha ihtiyacımız var gibi Ya da turnuva kuracak…
-
FO Satilik Alico Malico
Eserbekler - - Satılık
BeitragBence sen teklif yap çünkü admin fiyat söylerse olmaz yani yüksek söylerse piyasayı yükseltir düşük soylerse turnuvalara az para kalır
-
Foruma Katılma
BeitragZitat von Button57: „yokmu tanidiginiz youtubeciler reklam yapsin veya radiocular gibi“ Çok iyi fikir radyo zor ama youtube çok ise yarar