Suchergebnisse
Suchergebnisse 461-480 von insgesamt 701.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragAlt yapı çalışıyor maaşallah bizimkiler Türk takımlarının alt yapısı gibi yetenekli ama çalışmıyor
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragZitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Oyladım
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragXavi ve iniesta yi bulmussun bir de Messi buldun mu tamamdır
-
Büyük takımlardan destek
BeitragSağ üstteki ana sayfa premium posta çıkış olan yere forum da eklenebilir dediginiz gibi kolaylık sağlar
-
Foruma Katılma
BeitragKatılıyorum size mantıklı abi bence yaza giriyoruz online bulmak daha kolay olur
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragIkisi de çok iyi şimdiden hayırlı olsun
-
Büyük takımlardan destek
BeitragBiz nasıl biliyorsak büyük çoğunluğu da öyle biliyor forumu ama kimse uğramıyor yüksek ödüllü turnuva olmadıkça
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragAz geldi biraz abi. Premium da kullanmıyor musun
-
Büyük takımlardan destek
BeitragYönetim 100 milyon ödüllü yarışma yapıyor millet sadece kayıt yapıp çıkıyor çoğu ne için kayıt olduğunu bile bilmiyor zaten forumda 5 (!) aktif kullanıcı var onlar alacak ödülü foruma girince yeni mesaj görmüyorum genelde durum bu maalesef
-
Büyük takımlardan destek
BeitragBu konuda haklisin forumda aktif kullanıcı çok az diğerleri sadece kayıt yaptırmaya ya da şifre almaya geliyor. Sen turnuva kurarken biraz da eğlenelim diye farklı bir şeyler yapıyorsun bu normalde güzel bir sey ancak kimse bu tür şeylerle uğraşmıyor herkes sadece para gelsin diye düşünüyor. Oyuncu konusuna gelirsek üstte yazdıklarıma benzer durum var buradaki aktif kullanıcıların çoğunun ihtiyacı yok onlar da oyunun ve forumun canlanması için uğraşıyor ancak maalesef bir faydası olmuyor.
-
Foruma Katılma
BeitragAbi öyle olursa ticaret diye bir şey olmaz
-
Halkla ilişkiler
BeitragTamamdır bundan sonra böyle yapmaya özen gösteririm Teşekkürler
-
hazırlık maçı hatası
BeitragDaha önce de olmuştu duzeldiginde bütün para geliyor içimiz rahat olsun
-
435 oh 26 satılık
Eserbekler - - Satılık
BeitragBazıları oyunu bırakmış bazıları oyun düzelene kadar ciddi şekilde ilgilenmiyor 10 günde 1 falan giriyor şu an normal maalesef
-
435 oh 26 satılık
Eserbekler - - Satılık
BeitragOkundu yapan var reddeden var yeni yazan var ama kabul eden yok
-
435 oh 26 satılık
Eserbekler - - Satılık
BeitragGençler, yaşlılar ve gidecekler var yani pazara koyulacak tek oyuncu fo onu da satmıyorum bu oh anca 8 haziranda pazara koyulabilecek Yok kabul edilmiyor hiç
-
435 oh 26 satılık
Eserbekler - - Satılık
BeitragFo var bir tane ama satılık değil onun dışında da oyuncu yok zaten
-
Foruma Katılma
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad ben bakıyorum oyunda çevrimiçi az önce 81 kişi gördüm. Bu konu senin bahsettigin gibi sosyallikle ilgili. Ama biz yine elimizden geleni yapalım. Bu oyunun daha geniş kitlelere ulaşması için ben mümkün mertebe oyunun mesaj bölümünden foruma katılmaları için yazacam. Bir kişi bir kişidir.“ Çevrimiçi olma olayı biraz farklı çıkış yapmayınca 1 saat aktif kalıyor Ayrıca abimin de dediği gibi girmek isteyen zaten giriyor