Suchergebnisse
Suchergebnisse 501-520 von insgesamt 701.
-
büfe yarisi yine yok
BeitragDaha önce de söylemiştim bende de öyleydi 1 kere bilgisayardan girince düzelmişti tekrar bozulmadı bende. imkanın varsa denemeni öneririm
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Sohbeti bölüyorum ama Aykutselcuk senin takım adı neydi nick tanıdık geliyor ama takım adı farklıydı sanki :)“ Oyun kapandığı esnada takım adı St34uA idi ondan önceki adı bende hatırlamıyorum, zorlamam lazım :D“ Öncesine gerek yok aradığım cevap buydu sürekli hazırlık yolluyordum kapanmadan önce :D“ Aynen hatırlıyorum, istediğin zaman yine atabilirsin dostum :D“ Teşekkürler arada yollarım
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Sohbeti bölüyorum ama Aykutselcuk senin takım adı neydi nick tanıdık geliyor ama takım adı farklıydı sanki :)“ Oyun kapandığı esnada takım adı St34uA idi ondan önceki adı bende hatırlamıyorum, zorlamam lazım :D“ Öncesine gerek yok aradığım cevap buydu sürekli hazırlık yolluyordum kapanmadan önce
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
BeitragÇok zor böyle bir şeyin olması
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragSohbeti bölüyorum ama Aykutselcuk senin takım adı neydi nick tanıdık geliyor ama takım adı farklıydı sanki
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
BeitragKırmızı kart cezasının iptalini hiç görmedim
-
Abi bende de 9 asistan hep 30 getiriyor
-
DI 200 19 Satılıktır
Eserbekler - - Satılık
BeitragYok abi benden çıkmaz merak etme sana kimse yetişemez rahat ol
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
BeitragKurstayken indirim yapmıyor diye biliyorum belki o zamana denk gelmissindir Onun dışında indirim yapıyor
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gelmişti.385 yada 390'lık çıkmıştı gençlikten.16 gol krallığı kupamın yarısına yakınını onunla kazanmıştım. :)“ Umarım bize de kısmet olur ne güzel
-
DI 200 19 Satılıktır
Eserbekler - - Satılık
BeitragOyun normale döndükten sonra bu tavsiyeni uygulamaya çalışacağım
-
DI 200 19 Satılıktır
Eserbekler - - Satılık
BeitragSenin dediğin doğru abi ama benim dediğim bana gelene kadar 17 gün var zaten yer yok diye satılıyor antrenman falan da almayacak onu diyorum ayrıca senin dediğini yapmak için de yetersiz güçte onu da geçtim dediğini yapabilecek güçte 11 kurmak çok masraflı
-
DI 200 19 Satılıktır
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Kızıltan: „Hala alan olmadı mı bu çiçek gibi oyuncuyu?Kızıp ben alacağım bak. :)“ Abi sezon sonuna çok var alıp kenarda mi oturtalım 20myi
-
Öyle yap bu oyunda gerçek hayat gibi hücum oyuncuları daha fazla para ediyor
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Inşallah planladığın gibi olur ben bu nesili boş geçeceğim yeterince iyi değiller :)“ Kimsenin tam olarak istediği gibi değil zaten dostum emin olabilirsin Hayırlısı, o halde ben senin 360+ gençlerine talip olurum gençlikleri bitince :)“ 360 üstü zor ama olursa pazarlığımızı yaparız
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragInşallah planladığın gibi olur ben bu nesili boş geçeceğim yeterince iyi değiller
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragHedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi