Suchergebnisse
Suchergebnisse 521-540 von insgesamt 701.
-
Haftanın menajeri
BeitragEskiden haftada bir seçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam pazartesiyi salıya bağlayan gece 2de aktif olanlar arasından seçiliyordu ama şu an her gun biri seçiliyor neye gore ne zaman hiç bilmiyorum
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
Eserbekler - - Sohbet
BeitragSağlam gelir olacak baksana şimdiden talipler çıkmaya başladı
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von Eserbekler: „Herkes fo istiyor fo gelen beğenmiyor :)“ Sözleşme imzalayıp pazara koyduğunda anlayacaktır değerini. :)“ 1 tanesini bana hediye edebilir bence madem istemiyor
-
Aynen abi her galibiyete ve beraberliğe prim sıralama primi gibi şeyler gelmesi gerekir. Bu rekabeti arttırır bilinçli lig düşenleri sürekli görüyorum (gelecek sezon ben de öyle yapacağım) bu tur ödüller bunun önüne geçer ve gerçek hayatta olduğu gibi kazanacağı parayı düşünerek transfer yapılır bu piyasayı da aktif hale getirir
-
Beni niye banladınız
BeitragAbi sen de olmasan vay bu forumun haline
-
Halkla ilişkiler
BeitragNormalde ben de öyle yapıyorum devre arası girince hesaplayamadım %10 ayarlamıştım %15 daha ayarlayayim dedim bu sıkıntı oldu resimi yükleyebilseydim görürdün zaten
-
Herkes fo istiyor fo gelen beğenmiyor
-
Halkla ilişkiler
BeitragAbi iyi güzel söylediniz de dün sorun zaten 23une kaydetmeyip 24e yapması yani başka etkinlik yapsaydım yine 23e yapmayacaktı. Ayrıca siz de dikkatli olun dün denedi arkadaş onda da 24e bastı. Ben bonusu maci kazanmak için istemiyordum halkla ilişkiler düşük olunca gelir de düşük oluyor o yüzden
-
Zitat von safa.ykc: „ayrıca bana 4 tane forvet genç geldi. SAnssızlıgım kötü oldu“ Ne güzel işte bana 1 tane bile gelmedi folar daha fazla para ediyor
-
tribün fiyatları
BeitragDaha fazla gelir olacak hayırlı olsun
-
Halkla ilişkiler
BeitragZitat von Eserbekler: „Yani öncesinde değil ancak hemen sonrasında bunu almıştım :)“ Yuklenmiyor resim hata veriyor
-
Halkla ilişkiler
BeitragYani öncesinde değil ancak hemen sonrasında bunu almıştım
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
BeitragBüfe müdürü büfe alış verişinde mağaza müdürü taraftar ürünlerinde indirim sağlıyor
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
Eserbekler - - Sohbet
BeitragDün de söylemiştim 170 fo güzel duruyor