Suchergebnisse
Suchergebnisse 541-560 von insgesamt 701.
-
435 oh 26 satılık
Eserbekler - - Satılık
Beitrag435 oh 26 satılıktır arkadaşlar 110m düşünüyorum. Oyuncuyla sözleşme 08.05.2018 de imzalanacak o zamana kadar pazara koyamayacağım. O yüzden fiyatı piyasaya göre biraz daha düşük
-
Halkla ilişkiler
BeitragHicbir admin cevap yazmadı niye böyle oldu ki
-
670 DD 28 yaş, 690 OD 28 Satılıktır.
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von sinan15: „turnuvada 100 milyon dağıtıyorum ben 45 milyon nedir :D“ Hepiniz gördünüz satarsa 45m benimdir
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragKesinlikle hayat kurtarır
-
DI 200 19 Satılıktır
Eserbekler - - Satılık
BeitragErken çıkmış ama yine de is görür
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragOlsun bu burada dursun satılırsa payımı isterim
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von sinan15: „kimsede para yok zaten :D“ Bu bir nevi satılırsa %5 senindir demek mi
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragO da duyar elbet
-
Zitat von omergok: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „olur tabi birisi organizator olmalı sponsor takımları ayarlayıp planlamalı ve turnuva kurdurmalı biri yaparsa ben katılırım turnuva kurarım“ aynı şekil bende kurarım her daim oyuna destek“ Herkes kurabilir de maksat büyük stad daha fazla gelir daha fazla ödül demek o yüzden
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Eserbekler: „Bu arada bu konuda satılan oyunculardan %5 pay istiyorum konuyu güncel tutuyoruz :D“ Senin sayende sürekli giriş ekranında görüyoruz :)“ Konu sahibine duyurulur
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragBu arada bu konuda satılan oyunculardan %5 pay istiyorum konuyu güncel tutuyoruz
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von muhammed05: „Zitat von Eserbekler: „300 olur bence ya hele sendekiler kl diyorsun biraz daha iyi gelişiyor onlar :)“ öylede ne bileyim abi zor yaa gitmiyor kasada param yok al sat yaptım az çok birikti ama eski oyuncular çok kazanıyor günlük gelen gidiyor“ Valla bende eski oyuncuların çoğu ilk gun gitti 1 sezon geçti yine gidenler oldu 2 tane yaşlı kaldı 4 tane de pazarda olanı sattım şimdi az biraz birikti ama kadroda 9 kişi kalacak 4 gün sonra oyuncu kalmıyor 4-5 ay böyle kalacağım g…
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“Gözbebeğim o İyi paraya alıcısını bulur inşallah :D“ Bu piyasada rahat satılır merak etme
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Kredi işini bilmem de iyi gelişmiş baya
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Kredili antreman ver demek istemiştim:) Gayet iyi oyuncu“ Gençlik hesabina baktım da kredi kullanırsam 365 kullanmazsam 350 diyor tahmini açıkçası tatmin edici değil ayrıca ben kredi kullanmaya karşıyım bir nevi doping
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Umarım olur premium yok asistan da 9 :)“ premium al değerlendir o od’yi :)“ Premium dediginiz bu paket olan mi yoksa antrenman verirken 1 antrenman fazla vermek için 15 kredi ödemek mi
-
Eserbekler - - Sohbet
BeitragZitat von Şevket: „Kurtbek, Güven OD 150 17 29.07.2018 Asistan 10 olursa 380 gücünde olur tahminim“ Sezonun bitmesine daha 17 gun var ayrıca ne zaman atanırım belli olmaz yani asistan baya 9 kalacak