Suchergebnisse

Suchergebnisse 561-580 von insgesamt 701.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aykutselcuk: „Bende kaleci bekledim bekledim gelmeyince OL’ye kaldım biraz daha gelişsinler ileride açarım kendi konumu dostum bende:)“ Ol de iyi gelmiş öyle deme ben beklerken 30 kl 18 geliyor

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aykutselcuk: „Ben açacaktım siz önce davranmıssınız, bizde buraya yazalım o halde:) ara sırada güncelleriz güçleri 220 DI 18.......10.07.2018 210 DI 18.......05.07.2018 180 OD 18......16.07.2018 170 FO 17.......20.07.2018 115 OL 17........08.08.2018 100 FO 17........11.08.2018 50 OL 16.........28.08.2018“ Kendi konunu açarsan daha iyi olur tek konu altında bir suru genc olursa karışıklık olmasın diye 170 fo çok iyi aylardır 1 gençlik yer bırakıyorum fo gelsin diye bir türlü gelmedi

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Eserbekler - - Sohbet

Beitrag

Umarım olur premium yok asistan da 9

• Benutzer-Avatarbild

Anladım bende 1-2 tane geldikten sonra yavaşladı acaba dedim sende de mi oyle oldu

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Eserbekler - - Sohbet

Beitrag

2. Nesil[/b] Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontra sonu Akça, Yaman FO 225 19 25.09.2018 Nedim, Serhat OD 230 18 29.09.2018 Gorczyca, Mariusz OR 120 17 14.11.2018 Erol, Ferdi FO 110 17 13.11.2018 Ipekçi, Deniz OL 40 16 27.11.2018 Eyice, Ekrem OH 70 17 26.11.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım

• Benutzer-Avatarbild

Senin oyuncular geç gelmiş galiba haziranda çıkan yok

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Paylaşırız tabiki iyi olur.Bende sadece 1 genç var.9 Level asistan. Karaca, Berkant DI 270 20.06.2018“ abi benim dd yi görünce maşallah senin dı iyi gelişmiş :D“ Iyi gelişmiş tabii ama senin ddnin daha zamanı var

• Benutzer-Avatarbild

Herkes kendi gençleri için konu acsa karışıklık olmaz öyle daha iyi olur. Her konuda paylaşan kişinin gençleri konuşulur

• Benutzer-Avatarbild

300 olur bence ya hele sendekiler kl diyorsun biraz daha iyi gelişiyor onlar

• Benutzer-Avatarbild

Sorun yok ben de Bu konuda sorulunca öğrendim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von alpersahin: „50 kredim yokmuş yaww“ Zitat von muhammed05: „Zitat von alpersahin: „50 kredim yokmuş yaww“ krediyi biz mi verecez :D“ Adem abi bizi turnuvaya götür

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von muhammed05: „Zitat von Eserbekler: „Ben atamayı da cok bekledim 300 çıkarsa iyidir diyorum :)“ 16 gün oldu abi llig bekliyorum oyuncu 300 çıksa daha ne :D“ Ben de bir o kadar bekledim 8 level asistanla

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „aynen olur hatta şu da yapılabilir turnuvayı açmaya gönüllü olan arkadaş buluruz kendisi ödülünde bir kısmını dağıtır turnuva geliri ile dağıttığı ödülü de kapatabilir.. Bizler bunu yapmak istedikten sonra her türlü mümkün olur düşüncesindeyim.“ Stadı yüksek lolanlar bu konuda yardımcı olursa süper olur sonuçta geliri daha fazla

• Benutzer-Avatarbild

Ben atamayı da cok bekledim 300 çıkarsa iyidir diyorum

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von muhammed05: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von muhammed05: „anlamadığım konu nasıl oluyor yeni başlayan oyunda böyle oyuncular var ve o yaşta ?“ Bu oyuncular oyun kapanmadan önce transfer pazarda bulunan oyunculardı oyun tekrar acılınca bunlarda otomatikmen pazar da duruyor du lakin yaşları ilerlemişler di bunların yaşları geri çekilerek piyasa ya oyuncu kazandırmak amaçlanmış bu nedenle de böyle oyunculara sahip arkadaşlarımız mevcut“ adaletsizlik olmuş gibi geldi ama neyse zaten yen…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Eserbekler: „Güzel fikir ancak o kadar sponsor bulmak zor olur gibi :)“ Lig seviyelerine göre olacak o nedenle bulunur düşüncesindeyim, örn amatörde kişi bası 1 milyon , 3 lig c için 2 milyon gibi lige göre orantılı artarsa bence bulunur, forumda gizli zenginimiz çoktur yaparlar güzellik hep bana demekle olmaz :D“ Herkes parça parça koyarsa kimse gücenmez bence

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Eserbekler - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Valla ayarlara nerden girilir onu bile bilmiyorum nasıl değiştirmişsem artık :)“ yokarda ismine tiklayinca einstellungen yazyior ordan :)“ Teşekkürler

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Beitrag

Senden ricam bu konuyla ilgilenebilir misin Halkla ilişkiler Bu Konu anlaşıldı tesekkurler kilitleyebilirsin

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Beitrag

Valla ayarlara nerden girilir onu bile bilmiyorum nasıl değiştirmişsem artık

• Benutzer-Avatarbild

Güzel fikir ancak o kadar sponsor bulmak zor olur gibi