Suchergebnisse
Suchergebnisse 581-600 von insgesamt 701.
-
Alıntı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Aynen ben de olmuyor alıntı yapınca doğrudan yorum yeri açılıyor başka alıntı olmuyor :)“ sen türkce kullaniyorsun ozaman biraz hatalar var türkce de yakin zamanda düzelir.“ Ilk gün Almanca seçmiştim sonra değiştirmedim ama değişmiş demek
-
Alıntı
BeitragAynen ben de olmuyor alıntı yapınca doğrudan yorum yeri açılıyor başka alıntı olmuyor
-
Alıntı
BeitragDaha önce birden fazla kişinin mesajını alıntı yapabiliyorduk şimdi sadece 1 mesaja alıntı yapılıyor. Böyle mi devam edecek yoksa eski haline gelecek mi
-
beklerlerr oyuncu satıyor
Eserbekler - - Satılık
BeitragKonu kilit lütfen yeni satışlarda yeni konu acarım burası karıştı
-
Halkla ilişkiler
BeitragBu bir hata o yüzden mağduriyetimi gidermeleri gerekir. Hatayı düzeltmeye oyuna müdahale olarak bakmamak lazım
-
Halkla ilişkiler
Beitrag23 olduğuna eminim zaten sıradaki tarih 23 doğrudan bastım takvim açmadım Getireceği gelir boşa gitmiş olur dediginiz gibi yaparsam bir anlamı kalmaz. Admin arkadaşların yardımcı olacağına eminim teşekkürler iyi oyunlar
-
Halkla ilişkiler
BeitragTaraftar buluşmasında 23.05.2018 yazıyordu ve ben o tarih için kaydet dedim ancak 24.05.2018 için ayırtılmıştı yazdı. Şu an diğer etkinlikler için de 23 yazıyor hatta. Bu konuda adminler acilen yardımcı olabilir mi ic saha maçım 23te 24 olursa bir anlamı olmaz. Takım adı: beklerlerr Menajer adı: bekirren
-
670 DD 28 yaş, 690 OD 28 Satılıktır.
Eserbekler - - Satılık
BeitragIsteyen çok ama alacak para yok
-
beklerlerr oyuncu satıyor
Eserbekler - - Satılık
Beitrag435 dd satılmıştır.
-
oyun parası
BeitragZaten kredi alanlar alamayanların önüne geçiyor bir de oyun parası da satılırsa vay halimize. Oynamayalım daha iyi