Suchergebnisse
Suchergebnisse 601-620 von insgesamt 701.
-
beklerlerr oyuncu satıyor
Eserbekler - - Satılık
BeitragDd 435 olmuştur
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von ercanmzl: „anladım dostum DD için en fazla verebileceğim 60 yanlış anlama para yok o yüzden“ Sağlık olsun
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von ercanmzl: „Dostum hangi oyuncular kaldı çözemedim:)“ 430 dd var sadece
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von alpersahin: „80 m var olmazmi hocam dd icin“ 89m teklif vardı kabul etmedim
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „430 DD 26 ==> 100M OYUNCU TRANSFER PAZARINDADIR.“ Oyuncu hala satılık
-
Ev bonusu
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Halkla iliskilerin %95 in üstünde olması gerekir. Bunu arttırmak için bağış vb etkinlikler yapabilirsin. İyi oyunlar :)“ %98 üstü olması lazım bonus için
-
TURNUVA
Eserbekler - - Turnuvalar
BeitragTurnuva linki koyman daha iyi olur
-
Zitat von qwertyu43: „Bende abone oldum dostum aynı zamanda beklerlerr senin gazeteye de abone oldum“ Teşekkürler. Sen de takım adını yaz ben de senin gazeteye olayım. Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Hic abonesi olmayan biri olarak bi abone olursaniz futbolcup.net/index.php?w=3401…ction=index&clubId=666164“ Ilk abonen benim Zitat von Ozdil44: „Abone olan sevilir abone olunur futbolcup.net/#/index.php?w=34…action=index&_=1526195865“ Hala düzeltmemişsin bari takım adını yaz abone olalım
-
350'lik
BeitragTurnuva dolmuştur katılan herkese teşekkürler
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragOl satılmıştır
-
Skor tahmin yarışması
Beitragmaç 1-2 bitmiş en yakın 1-1 görünüyor yanlış varsa söyleyin düzeltelim[/quote] Yanlış yok ya ben yeni maç için tahmin yapmıştım daha düzgün yazayım Los Galakticos fc : 1 : 1 :Holdingo F.C