Suchergebnisse
Suchergebnisse 641-660 von insgesamt 701.
-
Plaket gelmiyor !
BeitragHiç kaybetmeden yazıyor olması lazım 10da 10 veya 5te5 yapman lazım
-
beklerlerr oyuncu satıyor
Eserbekler - - Satılık
BeitragOr 410 oldu
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragKl satılmıştır
-
oyun hakkında bilgi
BeitragYaş atlama ayın 10unda oluyor gözlemlediğim kadarıyla
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragHayırlısı artık
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragBir an önce olur umarım
-
Eserbekler - - Satılık
Beitragfiyatlar yenilendi toplu alımlarda indirim var
-
oyun sayfası
Beitragoyun sayfası güvenli değil yazıyor
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „370 OL 25 ==> 50M 405 OR 25 ==> 80M 420 DD 25 ==> (ön protokol imzalandı 485 KL 25 ==> 100M 420 OH 25 ==> 110M OYUNCULAR TRANSFER PAZARINDADIR.“ Güçler güncellendi
-
Konu nasıl kitlenir
BeitragKonu kilit yazınca adminler görüp kilitliyor
-
YENİ BİR ÖNERİİ
BeitragZitat von hüsnüzengin: „Selamun aleyküm beyler bir fikrim var . Mesela ligde 12 takım var bu 12 takım kendi aralarında lig bitesiye kadar elemeli olarak maç yapsalar ve finalde kazanana kupa verilse güzel olmaz mı sizce sizin fikirleriniz neler bu konuda :D“ Arkadaşın demek istediği ligin yanında kupa da olsun gerçek hayattaki Türkiye kupası gibi
-
Alış veriş
BeitragZitat von evrenaldo: „Büfenin yarısı gözükmüyor bu bir sorunmu yoksa telefondan katıldığım içinmi gözükmüyor“ Başka bir arkadaşa da söylemiştim telefondan girince bende de öyleydi 1 kere bilgisayardan girdim düzeldi
-
SA
BeitragSistemde sıkıntılı 2a'da 4 1.ligde 4 lig bitti yerine sadece 2ser tane kuruldu ben de 2 haftadır atanamıyorum
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Ol 22 yasinda war onu kaca satarsin hocam“ Her biri 2 m diyorum ya işte
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Hocam o kadar guclu oyuncuyu alacak butce yok 100 gucunde olan warmi“ Pazarda koyduklarımı görebiliyorsan fo haric 2 m birakirim her birini
-
Eserbekler - - Satılık
Beitrag20ser m indirdim fiyatları daha ne yapayım
-
Satılık 380 FO 25
Eserbekler - - Satılık
Beitrag130a mi satıldı