Suchergebnisse
Suchergebnisse 661-680 von insgesamt 701.
-
Büfe Fiyatları
BeitragZitat von KemerF.C: „Tesekkur ederim :)“ Rica ederim
-
Büfe Fiyatları
BeitragZitat von KemerF.C: „Ben büfe de köfte bira mesrubat ve pizza dilimi siparisi veremiyorum. Gözukmuyorlar yani sizde de oyle mi yoksa ben telefondan girdigim icin mi boyle?“ Telefondan girince bende de öyle oluyordu 1 kere bilgisayardan girersen düzeliyor yani bende düzeldi
-
beklerlerr yükseliyor
Eserbekler - - Turnuvalar
Beitragdolduramadık henüz
-
beklerlerr oyuncu satıyor
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „370 OL 25 ==> 65M 400 OR 25 ==> 90M 415 DD 25 ==> (ön protokol imzalandı 475 KL 25 ==> 110M 415 OH 25 ==> 110M OYUNCULAR TRANSFER PAZARINDADIR. NOT: KL SU AN TEK OLDUĞU ICIN BIRAZ PAHALI :D“ evrenaldoyu kırmadım fiyatları kırdım her oyuncuda indirim var fiyatlar foruma özeldir Not: bazı oyuncular pazarda min teklifi var anlaşırsak değiştiririm
-
beklerlerr yükseliyor
BeitragVar mi arttıran: )
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragOh+Or+Dd 310m 1 kavanoz bal hediyesiyle
-
beklerlerr yükseliyor
BeitragBoş yerler mevcut
-
1.Buca Türkiye Kupası 500.000€
BeitragTarihi yanlış yazmışsın benim turnuva dolmayacak gibi umarim senin turnuva dolar
-
Eserbekler - - Satılık
Beitragküçülmeye gitmek bile zor bu oyunda
-
Eserbekler - - Satılık
Beitraggüçler ve fiyatlar güncellendi
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von evrenaldo: „Bi oh gelse güzel olucak“ Bana fo lazım süper olur valla“ bana dün fo geldi 35 ama yasi 16..“ bana od geldi 30 ama yaşı 18 kovdum mecbur
-
Haftanın Menajeri
Beitrag1 hafta geçmiyor işte ben de onu diyorum
-
Eserbekler - - Satılık
BeitragOyuncu güçleri güncellendi ve oh eklendi
-
Haftanın Menajeri
BeitragHaftanın menajeri artık günün menajeri oldu galiba her gün değişiyor sistem hatası mi yoksa artık böyle mi?
-
eski takim kurtarma
BeitragHayırlı olsun
-
Eserbekler - - Satılık
Beitrag435 DD 26 ==> satıldı OYUNCU TRANSFER PAZARINDADIR.
-
bina seviyeleri
BeitragAntrenman sahasını hemen bitirmeye gerek yok bende hala 3 mesela 4 olması çok önemli değil 4 seviyeyi en sona bırak
-
bina seviyeleri
BeitragMerkez binasını 3 yaparak 8 seviye asistanları alabilirsin ardından antrenman sahasını 3 yapıp büfe inşaatına devam edersin
-
Satılık 380 FO 25
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok :D“ 375 oldu gücü Daha fazla eder diye düşünüyorum :)“veren ollurda kimsede para yok xD ben haric hahah :P“ 100m rahat verirler parası olan çok