Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 246.

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

Dilovası - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Yeni Gençlerrrrrr“ yüksek mi geliyor

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı hatası

Dilovası - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von memoli4179: „Benim de hazırlık maçı sorunum var. 18 ağustos ve bugün 19 ağustos. Konu var diye yeni konu açmak istemedim. Takım adı Mabetsiz Şehir İlgilenebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...“ ​sorun nedir tam olarak?

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „birde canlı sohbetin yerinde online olan kişileri gösterse ne güzel olurdu :)“ mantıklı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von deluxhe: „En son 16 mayısta ligdeymişiz hepimiz aynı ligteydik zaten ilk yanıtta durumu anlatmıştık menejer adı deLuxhe takım adı Wild Runners“ sende mi lige yerleştirilmedin?

• Benutzer-Avatarbild

Maç Motoru

Dilovası - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von vista1: „tonlarca eksiği olmasına rağmen hala oynamamın sebeplerinden birisi aslında bu..Diğer oyunlar ota bka kredi isterken bu istemiyor..Yatırım demek para demektir.Para demekte o paranın bizlerden çıkarılacağı anlamına gelir..Beleş beleş oynuyoruz.Oyunun en güzel yanı bu.çok kasmadan ufak tefek güncellemeler işimizi görür.“ ​güncellemeleri sürekli takip ediyoruz arkadaşlar merak etmeyin

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von vista1: „oyunun şuanda 5 kuruşluk domain ve hosting dışında masrafı yok ki ..Bizim eleştirilerimizden önce kendin için para iste kardeşim ..Almanlara bedava çalışıyorsun..Senin bileceğin şey tabi.“ adamlara herhangi bir karımız yok ki oyun için bir şeyler yapsınlar da biz kalalım

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Dilovası - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Button57: „Tr-servernin gelecegini en basda kalemini kirmislar. gelir yok diye, ilgi yok. gelir gelmesi icin biseyler yapin dedim, sms alimi diger banka havale gibi. EU olmadigi icin ücretler degmiyor, alan az deniliyo. dedim ki denemeden ön yargi yapiyorsun. Bizim bi türkiye oyunlarimiz ozamanda gelir yoktu denildi. Tr gibi futbolu seven ülke yoktur dedim.. Ileri geri netice hic zaman yoktu. Üye cekmek icin facede reklam biz kendi cebimizden yaptik. biz para vermeyiz diyolar daha ne d…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Fikstürde bir yanlışlıkmı var 18 maça kadar görünüyor kuzenimizde benimde sizlerdede öylemi“ sadece göstergesel bir hata. Bir sonraki sezona geçtiğinde düzelecek. Lig sayıları düşürüldüğü için fikstürler ona göre ayarlandı bu da ligi devam edenleri etkileti tabi.

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Dilovası - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Button57: „Zitat von Dilovası: „Zitat von usta61: „Zitat von Dilovası: „Zitat von usta61: „Dünya kupasında verilen krediler kopya yapılsa da bu fazka olamaz 1000 kredi Bile değildi. Piyasa otun hataları yüzünden millet soğuttu. 1 aya yakın lig ataması bekliyoruz büfe yarısı yok oyunda hata oldu en az 4 kupa gitti benim bu Server umrumda değil işin aslı oynuyorum ama heyecan yok çünkü oyunda bişey değişmeyecek bu gerçek“ Hatalarla ilgili Destek'ten yazdın mı? Forum'da yeni konu açtın mı…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von LotusCas: „Zitat von Dilovası: „Zitat von LotusCas: „Zitat von Dilovası: „Zitat von deluxhe: „Bizde değişiklik yok hala atanamadık bir yere.“ Bulunduğun ligin tüm şehirlerde bitmesini bekle eğer biterse yerleşeceksin yeniden düzenledik. Eğer maçlar bitmiş ve hala yerleşememişsen kontrol edelim“ yeni lig kurulmuş biz yokuz“ Kaç aydır yerleşemiyorsun söylersen kontrol edelim.“ neredeyse 3 aydır atanamıyoruz“ Menajer İsmin Takım İsmin ve Liginde lazım

• Benutzer-Avatarbild

Maç Motoru

Dilovası - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Yani tüm menajerler aralarında biz destekleriz ücretli kredide alırız yeterki güncellemeler olsun derseniz biz yönetime iletiriz arkadaşlar bu noktada birlik olmamız çok önemli. Ki mobil uygulamamızda maliyetinden dolayı problem çıkıyor arkadaşlar Almanca dışındaki dillerde bazı sıkıntılar yaşanıyormuş. Bunun için ayrılan bütçede önümüzdeki bir kaç ayı gösteriyor. Varsa aramızda ben destek toplarım diyen biz yönetime iletiriz bunu. Ama şunu unutmayın ki euro yaklaşık 8 tl. Yani biz 1000 tl lik k…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von LotusCas: „Zitat von Dilovası: „Zitat von deluxhe: „Bizde değişiklik yok hala atanamadık bir yere.“ Bulunduğun ligin tüm şehirlerde bitmesini bekle eğer biterse yerleşeceksin yeniden düzenledik. Eğer maçlar bitmiş ve hala yerleşememişsen kontrol edelim“ yeni lig kurulmuş biz yokuz“ Kaç aydır yerleşemiyorsun söylersen kontrol edelim.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar oyunda herkesi aynı anda memnun etmek inanın imkansız bir şey. Ama biz planlarımızı 2 3 ay sonrasına göre oyunu daha iyi noktaya gelecek şekilde ayarlıyoruz. Mecburen bunun yapılması gerekti çünkü oyunda herkeste kredi vardı. Yani kredisi olmayanın bir eksisi kredisi olanın bir artısı yoktu. Erkenden kredilerini harcayanlar oldu ama onlarda sizden bizden erken güçlendiler onuda düşünelim lütfen.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von deluxhe: „Bizde değişiklik yok hala atanamadık bir yere.“ ​Bulunduğun ligin tüm şehirlerde bitmesini bekle eğer biterse yerleşeceksin yeniden düzenledik. Eğer maçlar bitmiş ve hala yerleşememişsen kontrol edelim

• Benutzer-Avatarbild

Transferler farklı tarihte geliyor

Beitrag

Şu yeni güncelleme bi otursunda ondan sonra kontrol edelim olur mu

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Kızıltan: „Önce şunu belirteyim.Ben herzaman centilen oynarım ve doping yapmam. Şimdi 5 gün önce 1 oyuncum kırmızı kart görmüştü.hadi onu sineye çektik.Dün akşam aynı oyuncum yine kırmızı kart görmüş.Buda yetmezmiş gibi bu akşam 1 oyuncum daha kırmızı kart gördü.Ligde benden daha düşük güçtaki takımlar ile centilmen olarak oynarken bu nasıl olabilir?şampiyonluğa oynuyorum.yarın akşam önemli bir maçım var ve en iyi 2 oyuncumdan yoksun çıkacağım …

• Benutzer-Avatarbild

Fikstür Hatası

Beitrag

Arkadaşlar liglerimiz planlanan tarihte bitecek. Önümüzdeki dönemdn itibaren geçerli olan yeni sisteme göre bir güncellenme gelmiş. Almanyayı bu hata konusunda bilgilendirdim. Ama merak etmeyin karışma olmaz

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Önce şunu belirteyim.Ben herzaman centilen oynarım ve doping yapmam. Şimdi 5 gün önce 1 oyuncum kırmızı kart görmüştü.hadi onu sineye çektik.Dün akşam aynı oyuncum yine kırmızı kart görmüş.Buda yetmezmiş gibi bu akşam 1 oyuncum daha kırmızı kart gördü.Ligde benden daha düşük güçtaki takımlar ile centilmen olarak oynarken bu nasıl olabilir?şampiyonluğa oynuyorum.yarın akşam önemli bir maçım var ve en iyi 2 oyuncumdan yoksun çıkacağım maça.Bu konuda ne yapılacaksa bir an önce …

• Benutzer-Avatarbild

Kredilerin fazlalığından hepimiz şikayetçiydik

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar nasıl transfer pazarındaki indirim işinize yaradı mı?