Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 246.
-
Zitat von Eserbekler: „Bence de yanlış bir uygulama ayrica böyle bir değişikliğin bir anda olması daha da yanlış ben uzun süreci düşünerek plan yapıyordum böyle olunca daha çok lig kurulacak ve daha az takım ile mücadele edilecek ve daha çok şampiyon çıkacak kısa zamanda buna hazırlanmak imkansız olacak benim için ve bir çok kişi bu durumda olacak“ mobil sorunu çözülünce bir çok problem ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum
-
Zitat von Button57: „Bu konuyu bizler iletmisdik zamaninda. ilerki gideşat göre bakarız denılmişdı. AKıfin dedıgı gıbı. Simdi tüm lügler mi oldu görmedim daha. Fakat bu 3. ligler icin örnek verilmisdi sanirim.“ Hocam merhaba. Dediğim gibi sizin zamanınızda neler yapıldı gerçekten fikrim yok ama bu konuda sizin elinizden gelen bir şeyde yok gibi duruyor. Menajer az. Mobil uygulama hakkında konuştum bazı sorunlar var diğer dillerle uyumsuz dediler, e haliyle oyuncu da az olunca ligler bu sayılara…
-
Arkadaşlar yeni güncelleme bizim bilgimiz dahilinde gerçekleşen bir güncelleme değil. Kaldı ki bizden önceki arkadaşların 4-5 ayda ne yaptığını bilmiyorum fakat 1 hafta gibi kısa bir sürede bir çok konuya çözüm getirmeye çalıştık. Haklılığınızın yanında sabırsızlığınızda var. Lütfen bekleyin oyuncu sayıları yavaş yavaş artacaktır. Lobide uzun süre sonra 28 kişiyi ilk defa dün gördük. Biz de bu oyunun iyi noktalara gelmesi için uğraşıyoruz. Anketler konusunda da şunu söylemeliyim ki hepsinin gerç…
-
Zitat von usta61: „Zitat von vista1: „stadımı 65 e getirmişim ben.3 senelik stat emri verip oyunu bıraktım geldiğimde kapanmıştı oyun.eski gelenlerde yılların emeği var ..bırakmayanlar şuan o yüzden bırakmıyor.ve açık söyleyim 0 dan başlayım kariyer yapayım denilecek bir oyun olmaktan çıktı futbolcup.yeniler gelmezse eskilerde teker teker bırakacak tahiminmce..100 kişilik bir oyundamı 1. olmak daha çok heyecan verir..yoksa 10.000 kişinin oynadığı bir oyundamı..bizler emeklerimizi bırakmıyoruz.fa…
-
Arkadaşlar bu değişiklikleri hemen yarın yapacağız gibi algılamayın çoğunluk istiyorsa yapılacak 2 hafta olur 1 ay belki 2 ay biz sizden aldığımız dönüşlere göre yönetimden isteklerde bulunacağız.
-
Liglerin 1., 2., 3.leri Turnuvası Merhabalar yeni bir öneri ile karşınızdayım. Anketlere katılımlarınız önümüzdeki aylarda oyunda yapılacak yapılması beklenen değişimlerin de öncüsü olacaktır. Her ligin sezon sonundaki 1.leri 2.leri ve 3.leri arasında bir turnuva düzenlenmesi hakkında ne düşünürsünüz. Sizce yapılmalı mı? Gerekli mi gereksiz mi sizce? Ben böylece üst lige çıkan takımların ellerinde biraz daha para birikmiş olacağını ve rekabetin artacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben göreve yeni geldim ve şu an 2 kişiyiz. Kendi adıma sizlere varlığımı olabildiğince belli etmeye çalışıyorum hatamız varsa affola. Ama elimizden gelen konulara geldiği kadar destek olabiliyoruz gelmeyen konulara da çözüm arıyoruz. Açık ve net söyleyebilirim ki futbolcup tr nin son moderatörü olmak istemiyorum. Tabi ki sizlerin bu isteklerini yerine getirmeye çalışacağız ama benim oyundaki görevlerim forum ve chat kısmını düzene sokmakla kısıtlı. Takdir edersiniz ki bizim de bir hay…
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
Dilovası - - Futbolcup TR
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Dilovası: „Zitat von usta61: „Dünya kupasında verilen krediler kopya yapılsa da bu fazka olamaz 1000 kredi Bile değildi. Piyasa otun hataları yüzünden millet soğuttu. 1 aya yakın lig ataması bekliyoruz büfe yarısı yok oyunda hata oldu en az 4 kupa gitti benim bu Server umrumda değil işin aslı oynuyorum ama heyecan yok çünkü oyunda bişey değişmeyecek bu gerçek“ Hatalarla ilgili Destek'ten yazdın mı? Forum'da yeni konu açtın mı? Herhangi bir mod'a ulaştın mı?“ Destek y…
-
Yardım
BeitragZitat von nihat07: „ARIKAN S.K TAKIM İSMİ nihat07 menejar adı“ Hangi bölgeye ihtiyacın var ?
-
Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Arkadaşlar cumartesi günü (11.08.2018)tarihinde genç kalecim gençlikten çıkacaktı bende her zaman ki gibi gece baktine kadar bekliyordum bütün antremanlari alsın diye kalecinin son gücü 360 KL 22 yaşındaydı gece uyku bastırınca uyumuşum şuan takımın kalecisi 150 gücünde ve takımı baya kötü etkiledi ve paramda yok bütçem az kaleci almaya çalışsam 150 gücünün altındakileri tek alabiliyorum sizden ricam elinizde kullanmadığınız bir kaleci varsa takımı idare edebilecek bana…
-
Finans Durumu
BeitragBu tür sorunları destekten bize bildirirsen bununla ilgileniriz. Ve lütfen Menajer Adı: Takım Adı: Problem: Varsa ekran fotoğrafı ile birlikte
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
BeitragZitat von usta61: „Dünya kupasında verilen krediler kopya yapılsa da bu fazka olamaz 1000 kredi Bile değildi. Piyasa otun hataları yüzünden millet soğuttu. 1 aya yakın lig ataması bekliyoruz büfe yarısı yok oyunda hata oldu en az 4 kupa gitti benim bu Server umrumda değil işin aslı oynuyorum ama heyecan yok çünkü oyunda bişey değişmeyecek bu gerçek“ Hatalarla ilgili Destek'ten yazdın mı? Forum'da yeni konu açtın mı? Herhangi bir mod'a ulaştın mı?
-
Zitat von vista1: „aynen artırılması şart..+ligdeki sıralamaya göre prim verilmeside çok iyi olur.hazırlık maçı bulamayan amatör takımlar bi süre sonra maaşları bile ödeyemez duruma geliyor neredeyse..dam maaş mı ödesin altyapımı geliştirsin..amatörler yine üst ligdeki oyunculardan yardım bulmaya çalışıyor.bu yine bizi adaletsiz bir yere getiriyor ve yeni başlayan oyuncuyu soğutuyor“ Çok doğru
-
Zitat von vista1: „çekilmesin çünkü bu sefer haftalarca lig beklemek zorunda kalırız“ Aktif hesaplardan ligler oluşturulup belirlenen tarihte yeterli takım yoksa random olarak aktif olmayan takımlar liglere atanabilir. Veya liglerden çekilmese bile aktif hesaplar bir lige toplanıp aktif olmayanlar ayrı liglerde yer alabilir. Böylece rekabet ortamı oluşur.
-
Arkadaşlar transfer pazarını canlandırmak ve eski transfer dönemlerine geri döndürmek, aynı zamanda pazarda oyuncum var satılmıyor, oyuncu bulamıyorum almak için, fiyatlar çok anormal diyen arkadaşların şikayetlerini de ortadan kaldırmak için böyle bir fikir ortaya koyuyoruz. Sizce transfer pazarında oyuncunun alınıp satılabileceği en yüksek lig farkı nasıl ayarlanmalıdır? Ben moderatör olarak incelememi söyleyeyim; 3 lig farkı en uygun fark oluyor. Çünkü 3 lig farkı olduğu zaman Süper Lig'den …