Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 246.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Sponsor gelirleri artırılmalı ve ligdeki sıralamaya göre para ödülü verilmeli“ Bu şekilde düşündük. Ve katılıma göre herkes istiyor gibi.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Hayırlısı olsun bazı arkadaşlar Almanya serveri için çıkan mobil uygulamayı beğenmemiş daha iyisi olur umarım :)“ ​bakalım ne kadar olursa artık ama sanırsam Tüm serverların girişi stili aynı olur bakalım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Anladım gerçi genelde mobilden girdigim için ben pek kullanmıyorum ama yine de fikrimi söyledim bekliyoruz :)“ yavaş yavaş mobil içinde bazı değişiklikler yapılacaktır bakalım henüz yolun başındayız

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Dilovası - - Futbolcup TR

Beitrag

Bu kadar fazla kredi verilmesinin karşısındaydım. Ama olan oldu arkadaşlar düzeltmenin çaresini arayacağız.

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı hatası

Dilovası - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von ysf.19: „Zitat von Dilovası: „Zitat von ysf.19: „Hazırlık maçım 27.07.2018 tarihinde takılı kaldı.4 gündür gelir elde edemiyorum. Takım adı: ?FENERBAHÇE? Menajer adı: ysf.19“ Sorunun giderildi mi?“ Evet“ İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Futbolcup dışı konuşmaya ceza kısmına katılmıyorum sonuçta sohbet odasında oyun dışında da muhabbet edilebilmeli bence. Futbolcup ve sohbet diye 2 ayrı bölüm yapılabilir. Ayrıca buna 1 gün ceza verip küfüre 3 gün ceza vermek adil değil“ ​Futbolcup dışında şeyler kesinlikle yasak gibi algılanmasın sohbeti sabote edecek şeyleri kastettim. Ama bu da bir fikirdir tabi ki bunu da göz önünde bulunduracağız. Cezanın düşmesi veya hiç uygulanmaması gibi seçenekler var. Sonuçlara gö…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkifYesilkaya: „Ekstra olarak , önceki ligde gol krallığı yaşamış bir takımsa belki biraz daha prim verebilir :D“ ​İlerleyen günlerde dikkate alalım

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar oyundaki sponsor ücretlerinin yeni anlaşma yaparken, takımın bir önceki ligindeki sıralamasına göre daha yüksek ve sıralama düştükçe azalan bir şekilde olmasını istiyor musunuz?

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar son 3 yıldır giriş yapmayan hesaplar için liglerden çekilmesi ile ilgili herhangi bir girişim yapılmasını istiyor musunuz? Lütfen oylayın?

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda bu tür değişikliklerin yapılabilmesi içinde aynı zamanda daha fazla oyuncuya ihtiyaç var.

• Benutzer-Avatarbild

Yardım

Beitrag

Zitat von nihat07: „hocam oyuncuu yok diyor pazarda benım oyuncumu alabılıyosan pazarda rastgelem oyuncu cıkardım gönlünden kopan parayı verebilir yardım edebilirsin teşekkürler“ ​Hocam ligini menajer ve takım ismini de yazarsan daha kolay yardım edecek birileri bulunur. Bunları yaz sana bulmaya çalışalım.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar merhaba. Sizlerle ufak bir anket yapmaya karar verdim. Bu konu 20.08.2018 tarihine kadar aktif kalacaktır. Oyun içi sohbet yaparken tüm konuların Lobi odasında döndüğünü gördük. Her konunun kendi odasında konuşulmasını isteyen arkadaşlarımız var mı?Yani örneğin transfer konuşmalarının Müzakere Masası'nda yardım konuşmaları kendi başlığında olmasını ister misiniz? Önemli! Sohbet içerisinde; Futbolcup dışında konuşmalara 1 gün, Küfür, hakaret ve her türlü aşağılamaya 3 gün, Siyasi veya …

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar 1 hafta içerisinde tekrar düzelmezse yeni konu açın forumda demiştim. Tekrar bildirimde bulunayım önümüzdeki hafta içerisinde çözülmezse tekrar geri dönüş yapın lütfen.

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Beitrag

Zitat von tasarimci_67: „Yeni özellikler eklensin , 1- transfere koyduğumuz oyuncuyu en alt ligden en üst lige kadar herkes görsun oyuncuyu fazla gören yok teklif yok , 2- transfere koyduğumuz oyuncunun sonradan transfer ücretini değiştirmek için oyuncuyu geri çekip tekrar koymak gerekiyor buda ikinci kez transfer koyma ücreti alıyor 3- ligden bir üst lige çıkmak için 1. Ve 2. Çift direk ciksin 3.4.5.6. play-off oynasın 4- alt yapılardan daha iyi oyuncular gelsin 16 yas 100 Luk gibi 5- maçlar oy…

• Benutzer-Avatarbild

Lig ataması

Dilovası - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Arkadaşlar sorunlarınız bildirildi. Önümüzdeki hafta da atanamayan arkadaşlar lütfen bildirmeye devam etsin.

• Benutzer-Avatarbild

Büyük Eksiklik?

Dilovası - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Elimizden geldiğince hızlı olacağız ama sizde sabredin ve sorunları forumdan bildirin lütfen.

• Benutzer-Avatarbild

Büyük Eksiklik?

Beitrag

bu konuda da çalışma yapılacaktır. Teşekkürler

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hataları

Beitrag

Arkadaşlar merhaba sizlerden ricam herkes oyun hakkında önce yazılımsal olarak gördükleri problemleri yeni konu açarak bildirsinler. Destek kısmına da mesaj atın lütfen. Açılan her yeni konu tek tek incelenecektir. İlerleyen zamanlarda da oyundaki mantıksal sorunları düzenleyecek paylaşımlarda bulunacağız.

• Benutzer-Avatarbild

Peki iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Beitrag

Oyun kapanmıyor.