Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 246.
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
Dilovası - - Futbolcup TR
BeitragBu kadar fazla kredi verilmesinin karşısındaydım. Ama olan oldu arkadaşlar düzeltmenin çaresini arayacağız.
-
Hazırlık maçı hatası
BeitragZitat von ysf.19: „Zitat von Dilovası: „Zitat von ysf.19: „Hazırlık maçım 27.07.2018 tarihinde takılı kaldı.4 gündür gelir elde edemiyorum. Takım adı: ?FENERBAHÇE? Menajer adı: ysf.19“ Sorunun giderildi mi?“ Evet“ İyi oyunlar
-
Zitat von Eserbekler: „Futbolcup dışı konuşmaya ceza kısmına katılmıyorum sonuçta sohbet odasında oyun dışında da muhabbet edilebilmeli bence. Futbolcup ve sohbet diye 2 ayrı bölüm yapılabilir. Ayrıca buna 1 gün ceza verip küfüre 3 gün ceza vermek adil değil“ Futbolcup dışında şeyler kesinlikle yasak gibi algılanmasın sohbeti sabote edecek şeyleri kastettim. Ama bu da bir fikirdir tabi ki bunu da göz önünde bulunduracağız. Cezanın düşmesi veya hiç uygulanmaması gibi seçenekler var. Sonuçlara gö…
-
Yardım
BeitragZitat von nihat07: „hocam oyuncuu yok diyor pazarda benım oyuncumu alabılıyosan pazarda rastgelem oyuncu cıkardım gönlünden kopan parayı verebilir yardım edebilirsin teşekkürler“ Hocam ligini menajer ve takım ismini de yazarsan daha kolay yardım edecek birileri bulunur. Bunları yaz sana bulmaya çalışalım.
-
Arkadaşlar merhaba. Sizlerle ufak bir anket yapmaya karar verdim. Bu konu 20.08.2018 tarihine kadar aktif kalacaktır. Oyun içi sohbet yaparken tüm konuların Lobi odasında döndüğünü gördük. Her konunun kendi odasında konuşulmasını isteyen arkadaşlarımız var mı?Yani örneğin transfer konuşmalarının Müzakere Masası'nda yardım konuşmaları kendi başlığında olmasını ister misiniz? Önemli! Sohbet içerisinde; Futbolcup dışında konuşmalara 1 gün, Küfür, hakaret ve her türlü aşağılamaya 3 gün, Siyasi veya …
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
BeitragZitat von tasarimci_67: „Yeni özellikler eklensin , 1- transfere koyduğumuz oyuncuyu en alt ligden en üst lige kadar herkes görsun oyuncuyu fazla gören yok teklif yok , 2- transfere koyduğumuz oyuncunun sonradan transfer ücretini değiştirmek için oyuncuyu geri çekip tekrar koymak gerekiyor buda ikinci kez transfer koyma ücreti alıyor 3- ligden bir üst lige çıkmak için 1. Ve 2. Çift direk ciksin 3.4.5.6. play-off oynasın 4- alt yapılardan daha iyi oyuncular gelsin 16 yas 100 Luk gibi 5- maçlar oy…
-
Lig ataması
BeitragArkadaşlar sorunlarınız bildirildi. Önümüzdeki hafta da atanamayan arkadaşlar lütfen bildirmeye devam etsin.
-
Büyük Eksiklik?
BeitragElimizden geldiğince hızlı olacağız ama sizde sabredin ve sorunları forumdan bildirin lütfen.
-
Büyük Eksiklik?
Beitragbu konuda da çalışma yapılacaktır. Teşekkürler
-
Oyun Hataları
BeitragArkadaşlar merhaba sizlerden ricam herkes oyun hakkında önce yazılımsal olarak gördükleri problemleri yeni konu açarak bildirsinler. Destek kısmına da mesaj atın lütfen. Açılan her yeni konu tek tek incelenecektir. İlerleyen zamanlarda da oyundaki mantıksal sorunları düzenleyecek paylaşımlarda bulunacağız.
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
BeitragOyun kapanmıyor.