Suchergebnisse

Suchergebnisse 801-820 von insgesamt 861.

• Benutzer-Avatarbild

Pochwal się Juniorem-Narodowości

kameleon - - Bar sportowy

Beitrag

Na samym starcie gry otrzymałem ofensywnego pomocnika z Chille - Cardiel Busquet, Juan Pedro grał u mnie aż do tego sezonu, zdobył króla strzelców i został odsprzedany za 17mln, ma obecnie 24 lata a tak to sami Polacy, a szkoda bo od czasu do czasu mógłby jakiś grajek się pokazać z innych zakątków świata Pozdrawiam 1. Al.-Dosari Anwar (Irak) 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) 3. Cardiel Busquet Juan Pedro ( Chille )

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

kameleon - - Archiwum lig

Beitrag

wiemy mniej więcej jakie kto tutaj będzie miał zagrywki w tej lidze więc nie widzę innej opcji jak w pierwszej 4 będzie wojti i niko natomiast trzymam kciuki za oldboya,iana i za mojego czarnego konia ligi - wojtasa ciężko natomiast wytypować spadkowiczów oprócz pierwszej myśli Brzozie Lubawskie nikt inny nie przychodzi mi na myśl życzę powodzenia i jak najmniej kontuzji

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

dyscyplina: piłka nożna godzina: 18:00 ( 18.05.19 ) mecz: M.City - Watford typ: handicap -1 City kurs: 1.57 analiza: Man City - mistrz Anglii nie grający już w lidze mistrzów ma przed sobą finałowe spotkanie z Szerszeniami, ekipa Pepa od 7 spotkań nie straciła żadnego punktu 7 zwycięstw, 0 remisów, 0 porażek idą jak burza i na pewno w finale nie będą chcieli się zatrzymać. Szerszenie ostatnie pięć spotkań to tylko jedna wygrana, jeden remis, trzy porażki bilans - 5 strzelone i aż 11 straconych m…

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

DYSCYPLINA: Piłka nożna godzina: 20:30 15.05.19 mecz: Jagiellonia - Legia typ: powyżej 8 rzutów rożnych - wygrany kurs: 1.50 analiza: Oba zespoły są na tak zwanym ciśnieniu jedni chcą grać w lidze europy, a drudzy walczą o mistrzostwo Polski z niezawodnym Piastem Gliwice, przewiduje tutaj bardziej otwarte spotkanie i dużo akcji ofensywnych z obu stron,co nam da w efekcie trochę rzutów rożnych i dużo emocji w tym meczu:)

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

Moje BTTS oraz +2,5 wchodzi jak masło czekamy na kolejne dni pozdro zipy!:D

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

Dyscyplina: Piłka nożna Godzina: 20:30 mecz: Zagłębie Sosnowiec - Korona Kielce typ: btts (obie drużyny strzelą bramkę) / wygrany kurs: 1.44 analiza: w ostatnich meczach Zagłębia to jest seria gradu bramek (2:4) (2:1)(1:3)(4:3), Zagłębie od pięciu spotkań u siebie pakuje co najmniej jedną bramkę przeciwnikowi, maja zagwarantowany spadek ale na pewno przed własną publicznością będą chcieli się pokazać z dobrej strony. Korona natomiast od czterech spotkań na wyjeździe bez punktu jest to idealny mo…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Gratulacje dla dawida,Oldboya oraz dla wszystkich uczestników to była dobra edycja. Dzięki G8

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

n 40 18 op 35 16 br 40 17

• Benutzer-Avatarbild

Nowa gra - kółko czy krzyżyk?

kameleon - - Fun i rozrywka

Beitrag

morze whiskey czy wódka

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

LP 35 17 DP 30 16 N 40 18

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Zitat von GL7: „Jak byk 7 pkt czy mam problem z liczeniem??“ Zitat von GL7: „Trzeba było napisać iż jest błąd w wpisanych przeze mnie wynikach robotem nie jestem....“ Nikt tutaj robotem nie jest Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Zitat von GL7: „2 Liga 18, kolejka: 6 - 30.04.2019 17:00:00 The Gunners vs. Kings 3;1 Fc Sevilla vs. Morales Team 0;1“ masz błąd kolego bo FC Sevilla wygrała 1-0 z Morales Team 30.04.2019

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Stalówka vs. MOTOR UNITED 3:0 - 3 PKT Orzeł Wełnowiec vs. Twierdza_Wrocław 2:1 - 3 PKT CF Lol vs. BOMBOWO 1:1 0 - PKT 2 Liga 18, kolejka: 6 - 30.04.2019 17:00:00 The Gunners vs. Kings 2:0 - 1PKT Fc Sevilla vs. Morales Team 2:1 - 1 PKT

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

W ostatniej kolejce zdobyłem 8 punktów, a nie jak przedstawia to tabela - 7 Proszę o poprawę błędu bo niby jeden punkt, a może być bardzo ważny Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Kolejny zamęt z udziałem GL7, jak nie problem o zdjęcie wstawione przez Heterokratesa na forum to problemy tutaj o to ze jest się hipokrytą. Tak ciężko się przyznać do winy i zakończyć ta nudna już dyskusje? Fajnie było ale się skończyło, takie akcje jak te tylko zniechęcają ludzi do uczestnictwa w takich projektach. pozdro i jak wywalasz go, gościa który ma racje a ty się z tym pogodzić nie możesz, to wywalaj wszystkich którym się tez coś nie podoba

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

OŚ 30 16 DP 40 17 LP 35 16

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

N 40 17 OZ 35 18 LP 40 18

• Benutzer-Avatarbild

Niesamowity półfinał, zwroty w tabeli i zaskakujące wyniki - to tylko nadało smaku tego turnieju Gratuluje wszystkim uczestnikom

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

kameleon - - Liga towarzyska

Beitrag

popieram zdanie Rodo, dlaczego zespoły z 3 ligi mają od razu przeskoczyć do 1 ligi? 1-6 miejsca z 2 ligi powinny wejść do pierwszej Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

n 110 24 dp 100 19 pp 105 22 br 135 19 oz 100 23