Suchergebnisse
Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 457.
-
Ekstraklasa 5
Kret - - Archiwum lig
BeitragGratulacje SooN, zasłużona paterka
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
BeitragOZ 40 17 PP 30 16 LP 40 18
-
Szczyt FutbolCup vol. 4 - Dyskusja
Kret - - Bar sportowy
BeitragDzięki za możliwość udziału w kolejnej odsłonie turnieju 7. miejsce w grupie to nie mój szczyt marzeń ale może w następnej odsłonie będzie lepiej:)
-
Konkurs na Szczycie
Kret - - Bar sportowy
Beitrag1. thorrgall 2. inkwizytor 3. LKS Czarni Lwów 4. FC RYBNIK FULL 5. Kolonia City 6. Black Devils 7. Real Madrid 8. Chojniczanka Chojnice
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
-
Gazetka Fut Time News - dyskusje
BeitragZitat von Oldboy: „Zwycięzcy konkursu w kolejności nadesłanych poprawnych odpowiedzi: 1. Kret 2. Aztecky 3. Janusz 4. Zbogiem 5. Kam 6. lechista07 Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach!“ Zitat von woooojtaaaas: „Nagrody zostały zlecone do wypłaty na support. Jakby coś się nie zgadzało Wam na kontach w kwestii wysokości nagród - dajcie znać.“ Jakie było rozwiązanie tego konkursu bo nigdzie nie mogę znaleźć?[/quote] Liga towarzyska
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
-
1. RWKS Sparta / michallisk / 1 liga 2. LKS Ursus Dachnów / Janusz / 2 liga 3. Legia...(L)...Warszawa / sunshaine / Ekstraklasa 4. Cargovia Kargowa / Mkkosa / Ekstraklasa 5. soints / kriss / 1 liga 6. FC Bartodzieje / dmix1996 / 2 liga 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
-
Lista rankingu ELO
BeitragDziś chyba też ranking źle coś policzył. Nie grałem dziś meczu ligowego ale wygrałem w MT z klubem nade mną w rankingu i dostałem tylko 1 pkt. Dodatkowo zauważyłem, że mój przeciwnik z MT przegrał również mecz ligowy (czyli dwie przegrane), a ma dodane 9 pkt.
-
Pochwal się Juniorem-Narodowości
Kret - - Bar sportowy
Beitrag1. Al.-Dosari Anwar (Irak) OZ 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) DP 3. Cardiel Busquet Juan Pedro (Chile) OP 4. Dzinkambani Mfaki (Burkina Faso) OZ 5. Nduka Agyemang (Togo) N 6. Bencini, David (Malta) OP 7. Diouf, Tutu (Burundi) DP 8. Fook Tunku (Brunei Darussalam) OŚ 9. Leemets Koi (Estonia) PP 10. Bensol Hasan (Turcja) BR 11. Dhakil Akir (Bahrajn) OZ 12. Featherstone, Phil (Anguilla) N - wyspa na Morzu Karaibskim w archipelagu Wysp Nawietrznych - dopiero dziś się dowiedziałem co to za kraj, fajn…
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
-
Jaki To Junior
Kret - - Bar sportowy
-
Konkurs na Szczycie
Kret - - Bar sportowy
Beitrag1. Twister 2. Black Devils 3. inkwizytor 4. thorrgall 5. Celtic Glasgow 6. Livebird FC 7. Łęg Łowce 8. FC Kamionka