Suchergebnisse

Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 457.

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 5

Kret - - Archiwum lig

Beitrag

Gratulacje SooN, zasłużona paterka

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

OZ 40 17 PP 30 16 LP 40 18

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Rybka147: „15.12.19 NaleśnikiTeam nie przyjmuje zaproszenia, ogólnie nie jest możliwe wyszukanie menadżera.“ Wysłałem zaproszenie jeszcze jak był w wyszukiwarce ale niestety nie doczekałem się akceptacji:/

• Benutzer-Avatarbild

Szczyt FutbolCup vol. 4 - Dyskusja

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

Dzięki za możliwość udziału w kolejnej odsłonie turnieju 7. miejsce w grupie to nie mój szczyt marzeń ale może w następnej odsłonie będzie lepiej:)

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs na Szczycie

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

1. thorrgall 2. inkwizytor 3. LKS Czarni Lwów 4. FC RYBNIK FULL 5. Kolonia City 6. Black Devils 7. Real Madrid 8. Chojniczanka Chojnice

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Gazetka Fut Time News - dyskusje

Kret - - FUTBOLCUP I ŚWIAT

Beitrag

Zitat von Oldboy: „Zwycięzcy konkursu w kolejności nadesłanych poprawnych odpowiedzi: 1. Kret 2. Aztecky 3. Janusz 4. Zbogiem 5. Kam 6. lechista07 Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach!“ Zitat von woooojtaaaas: „Nagrody zostały zlecone do wypłaty na support. Jakby coś się nie zgadzało Wam na kontach w kwestii wysokości nagród - dajcie znać.“ Jakie było rozwiązanie tego konkursu bo nigdzie nie mogę znaleźć?[/quote] Liga towarzyska

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Grupa B: KS Kretovia 0:0 LKS Ursus Dachnów LKS Ursus Dachnów 0:2 KS Kretovia KS Kretovia 0:2 Black Devils Black Devils 3:1 KS Kretovia KS Kretovia 3:2 soints soints 2:0 KS Kretovia

• Benutzer-Avatarbild

1. RWKS Sparta / michallisk / 1 liga 2. LKS Ursus Dachnów / Janusz / 2 liga 3. Legia...(L)...Warszawa / sunshaine / Ekstraklasa 4. Cargovia Kargowa / Mkkosa / Ekstraklasa 5. soints / kriss / 1 liga 6. FC Bartodzieje / dmix1996 / 2 liga 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

• Benutzer-Avatarbild

Lista rankingu ELO

Kret - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Dziś chyba też ranking źle coś policzył. Nie grałem dziś meczu ligowego ale wygrałem w MT z klubem nade mną w rankingu i dostałem tylko 1 pkt. Dodatkowo zauważyłem, że mój przeciwnik z MT przegrał również mecz ligowy (czyli dwie przegrane), a ma dodane 9 pkt.

• Benutzer-Avatarbild

Pochwal się Juniorem-Narodowości

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

1. Al.-Dosari Anwar (Irak) OZ 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) DP 3. Cardiel Busquet Juan Pedro (Chile) OP 4. Dzinkambani Mfaki (Burkina Faso) OZ 5. Nduka Agyemang (Togo) N 6. Bencini, David (Malta) OP 7. Diouf, Tutu (Burundi) DP 8. Fook Tunku (Brunei Darussalam) OŚ 9. Leemets Koi (Estonia) PP 10. Bensol Hasan (Turcja) BR 11. Dhakil Akir (Bahrajn) OZ 12. Featherstone, Phil (Anguilla) N - wyspa na Morzu Karaibskim w archipelagu Wysp Nawietrznych - dopiero dziś się dowiedziałem co to za kraj, fajn…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Tym niemniej chciałem się pochwalić swoim "wyczynem"

• Benutzer-Avatarbild

Nie wiem czy to do mnie ale dziś piękną wpadkę zaliczyłem... Sprzedałem zawodnika z pola, do tego kapitana, a w tak zwanym międzyczasie doszła kontuzja. Efekt: wszystkie trzy dzisiejsze mecze w dziesięciu, bez żadnego bonusu, wszystkie trzy w plecy:/ a miało być tak pięknie:/

• Benutzer-Avatarbild

Elektryczne Tłuczki - brak akceptacji meczu oraz brak odpowiedzi na PW

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs na Szczycie

Kret - - Bar sportowy

Beitrag

1. Twister 2. Black Devils 3. inkwizytor 4. thorrgall 5. Celtic Glasgow 6. Livebird FC 7. Łęg Łowce 8. FC Kamionka