Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 308.

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

Oldboy - - Liga towarzyska

Beitrag

Panowie świetna robota!!! Szykujcie się bo w tym sezonie nie będę odpuszczał 3 sezony za nami....i za każdym razem lądowałem tuż za podium na 4 miejscu....3 razy!!! To się musi zmienić Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

FC RYBNIK FULL- Gratuluję MartinoMartinez za obronę tytułu 1 Ligi Towarzyskiej:) Pokazałeś moc:)

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

PP 30 18 LP 30 18 OP 30 18

• Benutzer-Avatarbild

Transfery

Oldboy - - Pytania i pomoc

Beitrag

Zależy kto od ciebie kupił,w jakiej lidze gra i kiedy gracz który kupił ma okienko. Jedni mają wcześniej...inni później dlatego różnie odchodzą. Jak wejdziesz w grajka którego sprzedałeś i klikniesz umowę to tam ci pisze kiedy dokładnie odejdzie. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Tools problem z plikiem instalacyjnym

Beitrag

Zitat von ZbigBrekStoslawski: „Korzystam z telefonu. Po wejściu w link instalacyjny wyświetla się tylko język programowania.“ U mnie ten dodatek działa na smartfonie ale tylko na przeglądarce Firefox. Ale zamiast dodatku tampermonkey zainstalować trzeba greasemonkey. Jeśli chcesz to na PW ci to mogę wytłumaczyć. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Spokojnie Panowie:-) Wpierw michallisk musi juniora dostać hehe

• Benutzer-Avatarbild

Turniej Symulacyjny BTF - G-8

Oldboy - - Turnieje symulacyjne

Beitrag

Gratuluję zwycięzcom:-) Szkoda że nie wszyscy z naszej Grupy wzięli udział ale liczę na rewanż w niedalekiej przyszłości i to z nagrodami:-) Dzięki za Turka:-) Pozdrawiam Oldboy

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Casanowa: „Ave, proszę o uzupełnienie meczy, pytanko do G-8 co z MKS Dynamo Elbląg? Ma czas do 15 stycznia. Jeśli nie da rady będą walkowery.“ Jeśli nie zdąży to tak jak piszesz w/o mu dajcie. Reszta wyników już chyba jest podana??

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zachęcam gorąco do wzięcia udziału w Typerku gdyż nawet jeśli się od początku nie bierze udziału to w każdej kolejce typowania można wygrać 200.000€. za najlepszy wynik typowania.

• Benutzer-Avatarbild

Dodawanie obrazku .jpeg

Beitrag

[color=#ffffff;background-image: url([url]http://oi63.tinypic.com/2ptv3o5.jpg);width:450px;height:200px;display:block;margin:auto;0[/url]][/color] Tu masz kod,w miejsce adresu URL wstawiasz kod do obrazka i dodajesz odpowiednie rozmiary height i width... wszystko zależy jakie rozmiary ma twój obrazek. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Dodawanie obrazku .jpeg

Beitrag

Wchodzisz w zakładkę ,, mój futbolcup" profil klubu...i tam masz opcję dodaj logo do profilu. Musi być wg.wzorca czyli rozmiar 150x150 pixeli i nie przekraczać 30kb. Oczywiście nie może to być logo oryginalnego klubu bo prawa autorskie i mogą ci odrzucić. Lepiej zrób swoje,wszelkie kopie z internetu nie przechodzą. Pozdrawiam Oldboy

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

LP 40 17 OP 40 17 BR 30 18

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zapraszam gorąco do zabawy:-) I życzę wszystkim wysokich wygranych:-)

• Benutzer-Avatarbild

A moim skromnym celem jest po prostu dobra zabawa żeby ta gierka sprawiała mi dalej taka frajdę z rywalizacji jak do tej pory:-)

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Newell’s Old Boys 2:3 BuenosAmarenoS BuenosAmarenoS 1:0 Newell's Old Boys Newell’s Old Boys 2-0 Real & Biedronka Real & Biedronka 1-4 Newell's Old Boys Juventus Turyn FC 0-1 Newell’s Old Boys Newell’s Old Boys 1-0 Juventus FC Newell’s Old Boys 2-0 Łęg Łowce Łęg Łowce 0-2 Newell’s Old Boys

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

Oldboy - - Archiwum

Beitrag

Zitat von suna.pl: „Chciałbym zwrócić uwagę,że Oldboy nie odpowiedział na pytanie konkursowe,które brzmiało : "Czy według was nasza pierwsza reprezentacja ma szanse na awans do ME 2020?" Oldboy napisał "Awans" czyli nie odpowiedział na pytanie czy ma szanse na awans czy nie,to tak jakby na pytanie" Czy atom wodoru może się rozpaść?" odpowiedz "rozpad" totalnie nie na temat,jego osoba nie powinna brać w takim razie w losowaniu. Będzie korekta czy mam napisać do supportu bo tu modki nie widzą nic …

• Benutzer-Avatarbild

Jak to możliwe??? Po raz kolejny

Beitrag

Zitat von thorrgall: „zadowolenie spada w czasie, wskaźnik spadku pokazuje tabela w poście dzelena, jeśli np. drużyna gra w 4. lidze, to spada o 2 pkty procentowe dziennie, czyli o 1 punkt co 12 godzin (o 3 nad ranem i o 15), spadki mogą być zmniejszone jeśli klub posiada stację radiową lub TV“ Hmmmm... analizując twoją odpowiedz..to brakuje mi tu wyjaśnienia dlaczego po 15:00 było 100% zadowolenia po zamówieniu odpowiedniego biura prasowego...i na mecz ligowy też było 100%...a po meczu juz 99%?…

• Benutzer-Avatarbild

Jak to możliwe??? Po raz kolejny

Beitrag

Ja specjalnie czekałem do następnego dnia żeby to sprawdzić. Dzelen piszesz że zadowolenie kibiców spada po każdym meczu i nie wiedziałem o takiej tabelce także dziękuje za dodanie tej informacji. Lecz nie do końca się mogę z tym zgodzić. Ja mam jak i wszyscy raczej tą samą sytuację. Wczoraj po 15:00 100% zadowolenia. Po ligowym już tylko 99%. Nie gram Turka specjalnego czyli rozegrałem tylko 1 mecz. Dziś zadowolenie spadło do 98% a nie rozegrałem żadnego meczu więcej godzina 8:00 rano. Czyli ni…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Pomimo wysłanych zaproszeń na MT na 1.1.19 i 12.01.19 i napisaniu PW doo rywala nadal nie zaakceptował MT. Manchester Aig United Czy mogę potraktować to jako w/o i szukać innego rywala?? Do 1.1 zostały 3 dni... później może być ciężko kogoś znaleźć.

• Benutzer-Avatarbild

Reprezentacja wersja Jerzy Brzęczek

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Odświeżę temat i podam kilka informacji. Eliminacje Mistrzostw Europy 2020. Grupy: Grupa A: Anglia, Czechy, Bułgaria, Czarnogóra, Kosowo Grupa B: Portugalia, Ukraina, Serbia, Litwa, Luksemburg Grupa C: Holandia, Niemcy, Irlandia Północna, Estonia, Białoruś Grupa D: Szwajcaria, Dania, Irlandia, Gruzja, Gibraltar Grupa E: Chorwacja, Walia, Słowacja, Węgry, Azerbejdżan Grupa F: Hiszpania, Szwecja, Norwegia, Rumunia, Wyspy Owcze, Malta Grupa G: Polska, Austria, Izrael, Słowenia, Macedonia, Łotwa Gru…