Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 308.
-
Bar konkursowy
BeitragChciałbym zauważyć że post konkursowy nr.4 jest zamknięty dla użytkowników. A czas trwania Czas trwania 27-30 grudnia (minimum 72 godziny) Dziś mamy 28 grudnia i nadal jest zamknięty. Pozdrawiam
-
Jaki To Junior
Oldboy - - Bar sportowy
BeitragPP 17 30 LP 17 30 DP 17 40
-
Stadion
BeitragOk, dzięki za odpowiedź. Czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam
-
Stadion
BeitragWitam,mam małe pytanko... Można mieć maxymalnie stadion rozbudowany do poziomu,,Maksymalna pojemność stadionu wynosi 77.800 miejsc.'' I chciałbym się dowiedzieć dlaczego stadiony w meczach turniejów specjalnych są znacznie większe?? Sięgają prawie 100.000 miejsc. Pytam z czystej ciekawości,czy może kiedyś zostanie wprowadzona taka aktualizacja z rozbudową stadionów czy poprostu turnieje specjalnie są ustawione na 100.000 miejsc?? Cytuje'' Witamy na meczu turniejowym pomiędzy (brak nazwy) i Newel…
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragDokładnie,to już nie chodzi o sam faul i uszczerbek na zdrowiu....On mu skopal grajka do czerwonego...kontuzja....zawodnik kilka dni nie będzie mógł grać. Już na początku LT było pisane że tego typu zachowania będą eliminowane poprzez usunięcie z LT. Gość robi to specjalnie i się tym szczyci. Jak dla mnie ewidentnie out z LT. I ostrzeżenie dla pozostałych że to nie są tylko puste słowa w regulaminie. Pozdrawiam
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragNiestety... drużyna frytczaka nie pierwszy raz pokazała że gra na ostro ...ja i GL7 coś o tym wiemy co już opisywane było w naszych ligach. Na szczęście nie mam chata w grze więc nie mam dostępu do jego wypowiedzi na chacie...ale koledzy już mi pokazywali screeny jak się tym szczyci że skopał kogoś z czołówki...
-
Restauracja
BeitragU mnie ten sam problem. Wszystko chodziło fajnie do dziś. Na smartfonie nie widać połowy rzeczy w sklepie. d12b496851586f07.png Edit: Usunięcie cockie i przełączenie na tryb komputerowy pomogło.
-
Bar konkursowy
BeitragZitat von mm2: „Plan jest prosty: spisanie wszystkich uczestników, sprawdzenie zgodności postów z treścią kolejki (to już mam zrobione) i wrzucenie w program do losowania (random.org), pierwsza wylosowana trojka w tym przypadku wygrywa. Losowanie finałowe za podpowiedzią Heterokratesa zostanie nagrane i wrzucone dla was do wglądu.“ Rozumiem, teraz jest wszystko jasne:-) Pozdrawiam
-
Był już taki temat poruszany. Pytanie czy ten zawodnik ma jeszcze rok lub więcej umowę czy do końca sezonu? Jeśli umowa mu się kończy w przyszłym sezonie to śpij spokojnie bo grajek nie odejdzie. Za 2 dni będziesz mógł mu zaoferować nowy kontrakt. Jeszcze jutro nie będzie chciał z tobą rozmawiać. Jeśli jednak ma umowę która kończy mu się jutro wraz z końcem sezonu i nie chcesz go stracić to zostaje ci tylko opcja przedłużenia za credits o kolejny rok. Wtedy będziesz mógł podpisać na nowo kontrak…
-
Bar konkursowy
BeitragNa jakiej zasadzie odbywa się to losowanie?? W jakimś programie?? Czy poprostu każdy uczestnik będzie miał przypisany nr wg kolejności i ty mm2 jakoś to będziesz losował?? Pozdrawiam
-
Ja akurat gram tylko na smartfonie i pewnie jest mnóstwo takich graczy....nie ma takich możliwości jak na komputerze o których piszesz. Tak zapomniałem dodać o obniżce % gdy bukmacher się szkoli stąd moje wyliczenia. Szkoda że u nas nie działa aplikacja na smartfony czy iPhony tak jak mają to na DE. Pozdrawiam
-
Propozycja rozbudowy Biura Bukmacherskiego. Skoro jest to jedna z możliwości zarobkowych w tej grze to warto by ją podrasować bo aktualnie to tej funkcji nie można nazwać zarobkami... Propozycje: 1. Warto by dodać aktualną tabele pod wybraną liga,wtedy byłby lepszy podgląd sytuacji w danej lidze,kto prowadzi, które miejsce zajmuje a jeśli się chce obstawić wynik innej ligi niż moja aktualna gdy wchodzę w klub np. B klasa i jak wracam do bukmachera to znowu wyświetla moją ligę.Trzeba szukać od no…
-
Jaki To Junior
Oldboy - - Bar sportowy
BeitragPP 30 18 DP 30 18 LP 30 18
-
2 kolejka Grupa G-8 [ vs ] Team Manager FC Newell's Old Boys 3:0 FC MEGA WRZESZCZ Newell's Old Boys 5-0 Zryw Dąbrówka Newell's Old Boys 2:0⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ 3 Kolejka ] Team Takich Dwóch Jak Nas Trzech To Nie Ma Ani Jednego [ vs ] Grupa G-8 KS Kretovia 0-3 Newell's Old Boys Chojniczanka Chojnice 0-3 Newell's Old Boys FC Buhaje 0-0 Newell's Old Boys _ _ _ _ _ _ _ _…
-
Obozy treningowe.
BeitragWporządku:-) Dziękuje za odpowiedź.... Skorzystam z toolsa i tam będę wysyłał na obozy. Przynajmniej tam widać które już są gotowe. Pozdrawiam