Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 308.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

N 35 17 N 60 17 N 30 18

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska AT-sezon 1

Oldboy - - Liga Towarzyska - AT

Beitrag

Hehe mój błąd Dzięki za czujność P.s Każdy by chciał lipiec:p

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska AT-sezon 1

Beitrag

Terminarz na 1 sezon: Kolejka 1 - 01.10.2019 Lech Poznań : Newell's Old Boys Zryw Dabrowka : Stasin Red Devils Legia Warszawa : Legia...(L)...Warszawa OGIEŃ CZARNKÓW : Chelsea KnO F.C. Kolejka 2 - 02.10.2019 Newell's Old Boys : Stasin Red Devils Legia...(L)...Warszawa : Zryw Dabrowka Chelsea KnO F.C. : Legia Warszawa Lech Poznań : OGIEŃ CZARNKÓW Kolejka 3 - 03.10.2019 OGIEŃ CZARNKÓW : Newell's Old Boys Stasin Red Devils : Legia...(L)...Warszawa Zryw Dabrowka : Chelsea KnO F.C. Legia Warszawa : …

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Proste zasady rozgrywek: Gramy każdy z każdy po 4 kolejki. Dom/wyjazd/dom/wyjazd Jeśli drużyna z mniejszym stadionem chce grać na większych stadionach to nie ma problemu z kwestią dogadania można grać tylko na wyjazdach. Rozgrywki potrwają 28 kolejek. Startujemy 1 października 2019. Kolejny sezon rozpocznie się 29 października a terminarz na kolejny sezon wrzucę po 14 kolejkach. Niestety jak się okazało 2 managerów nie doczytało że ta Liga Towarzyska jest organizowana na serwerze Austrii (bo jes…

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Zamykam zapisy. Ostatecznie w 1 edycji wystartuje 10 drużyn. 1. Newell's - Old Boys. Oldboy 2. Chelsea KnO FC - Mateo Di Stefano 3. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine82 4. Stasin Red Devils - Sławek1970 5. Zryw Dabrowka - Dulux 6. Legia Warszawa - wojti 7. Widzew Łódź - Radosław Mroczkowski 8. Czarni Jasło - Roksana Węgiel 9. OGIEŃ CZARNKÓW - P3PSI 10. Lech Poznań - patrickswayze Wkrótce pojawi się terminarz i tabela. Z racji tego że mamy tylko 10 drużyn to sezon potrwa 36 kolejek. Startujemy 1 …

• Benutzer-Avatarbild

Szperacz

Oldboy - - Pytania i pomoc

Beitrag

Różnych...czasami ci przyniesie 17 latka a czasami 25 latka...nie ma reguły.

• Benutzer-Avatarbild

Szperacz

Oldboy - - Pytania i pomoc

Beitrag

Zitat von Bar2353441: „Cześć, czy znajdę zawodnika na poziomie 200-300 od szperacza? I czy na poziomie 8 znajdę kogoś około 150-220? Na ile dni najlepiej wysyłać szperacza? No i czy opłaca mi się płacić 130.000 na sezon + 75.000 za 5 dni szukania?“ Znajduje czasami zawodników 200+ ale to zależy od ligi... Na 8 poziomie będzie ciężko no chyba że jesteś w 1 lidze lub ekstraklasie. Zawsze wysyłaj na 2 dni. Zawodników od szperacza najlepiej sprzedawać do niższych lig za niskie ceny.... Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Zitat von P3PSI: „1. Newell's - Old Boys 2. Chelsea KnO FC - Mateo Di Stefano 3. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine82 4. Stasin Red Devils - Sławek1970 5. Zryw Dabrowka - Dulux 6. Legia Warszawa - wojti 7. Widzew Łódź - Radosław Mroczkowski 8. Czarni Jasło - Roksana Węgiel 9. OGIEŃ CZARNKÓW - P3PSI fajna inicjatywa kilka dni temu dołączyłem nawet na TURECKI 8)“ 3 dni do końca zapisów. Jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć to zapraszam:)

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von emdeys: „Dokładnie, kasa wpłynęła "skromne" 8,9mln dzięki za zabawę i czekam na kolejną edycję ;)“ Hehe skromność przede wszystkim:p

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Kaska powinna się już znajdować na waszych kontach Dziękujemy za kolejną wspólną edycję wszystkim uczestnikom

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 3

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Gratuluję Tornado za zdobycie 1 Paterki Powodzonka przy obronie tytułu

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs na Szczycie

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

To i ja się pobawię jeśli mogę:p Black Devils Twister inkwizytor thorrgall Livebird FC Łęg Łowce Celtic Glasgow FC Kamionka

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Zitat von roxie_wegiel: „1. Newell's - Old Boys 2. Chelsea KnO FC - Mateo Di Stefano 3. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine82 4. Stasin Red Devils - Sławek1970 5. Zryw Dabrowka - Dulux 6. Legia Warszawa - wojti 7. Widzew Łódź - Radosław Mroczkowski 8. Czarni Jasło - Roksana Węgiel“ Super,mamy już 8 chętnych. Zapisy potrwają do 20 sierpnia:) Skoro w tak krótkim czasie zapisało się 8 osób to może jeszcze ktoś dołączy. Później stworzę terminarze i tabelę. Zapraszam gorąco:)

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Zauważyłem że sporo osób z Polskiego serwera gra na serwerze Austria więc może warto by się zastanowić nad rozegraniem LT na tym serwerze. Mogę zająć się ogarnięciem tego ale musi być minimum 8 chętnych drużyn z serwera AT. Nie będzie też problemu z szukaniem MT Więc jeśli są osoby chętne z AT to zapraszam do zapisów i od października byśmy mogli ruszyć jeśli będą chętni 1.Newell's Old Boys Proszę kopiować listę i wklejać niżej EDIT: Proszę przenieść do odpowiedniego działu-mój błąd. Oldboy

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Gratuluję wszystkim uczestnikom świetnej zabawy i super rywalizacji która toczyła się do ostatniej kolejki Po weekendzie znajdzie się tu podsumowanie nagród dla uczestników i w przyszłym tygodniu będzie można oczekiwać nagród na swoich kontach Zapraszam do śledzenia typerka na bieżąco gdyż kolejna edycja już nadchodzi wielkimi krokami

• Benutzer-Avatarbild

Sierpniowy Konkurs Fut Time News!

Oldboy - - Archiwum

Beitrag

1. MartinoMartinez 2. Oldboy - skromnie:p 3. ian

• Benutzer-Avatarbild

Pochwal się Juniorem-Narodowości

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

1 Al.-Dosari Anwar (Irak) OZ 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) DP 3. Cardiel Busquet Juan Pedro (Chile) OP 4. Dzinkambani Mfaki (Burkina Faso) OZ 5. Nduka Agyemang (Togo) N 6. Bencini, David (Malta) OP 7. Diouf, Tutu (Burundi) DP 8. Fook Tunku (Brunei Darussalam) OŚ 9. Leemets Koi (Estonia) PP 10. Bensol Hasan (Turcja) BR 11. Dhakil Akir (Bahrajn) OZ 12. Featherstone, Phil (Anguilla) N - wyspa na Morzu Karaibskim w archipelagu Wysp Nawietrznych - dopiero dziś się dowiedziałem co to za kraj, fajny…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

OS 60 18 OP 60 18 OZ 60 18

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Gratuluję sunshaine:) Próbowałem co mogłem aby zrównać się z bramkami co do króla strzelców z tobą ale zabrakło niewiele:p Nadchodzi nowa liga,nowe wyzwania:-) Powodzonka

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 1

Oldboy - - Archiwum lig

Beitrag

Gratuluję inkwizytor zdobycie mistrzostwa:-)