Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 322.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat: „​“Zitat: „5.Czas typowania kończy się 45 minut przed terminem rozpoczęcia pierwszych spotkań.“

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Poprawione

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von kameleon: „Zitat von GL7: „Jak byk 7 pkt czy mam problem z liczeniem??“ Zitat von GL7: „Trzeba było napisać iż jest błąd w wpisanych przeze mnie wynikach robotem nie jestem....“ Nikt tutaj robotem nie jest Pozdrawiam“ Poprawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von kameleon: „2 Liga 12, kolejka: 19 - 30.04.2019 17:00:00 Stalówka vs. MOTOR UNITED 3:0 Orzeł Wełnowiec vs. Twierdza_Wrocław 2:1 CF Lol vs. BOMBOWO 1:1 2 Liga 18, kolejka: 6 - 30.04.2019 17:00:00 The Gunners vs. Kings 2:0 Fc Sevilla vs. Morales Team 2:1 3 Liga Podkarpackie 6, kolejka: 7 - 01.05.2019 17:00:00 Team Al-Komat vs. KS Kierasowo 2:0 KGW vs. KS Wójcina 2:1 Kopacze Janusza CF vs. FC Dzikie Byki 1:1 3 Liga Opolskie 2, kolejka: 18 - 01.05.2019 17:00:00 ZKS Pogoń Robotnice vs. FC Bo…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Mamy kolejne 2 mln dołożone do całkowitej Puli a więc w całej Puli mamy 20 mln do rozdania + bonusy a więc warto grać Obecna rozpiska nagród: Zitat: „“Zitat: „“Zitat: „“Zitat: „27.Rozpiska nagród: Klasyfikacja punktowa: 1 miejsce - 5 mln 2 miejsce - 3 mln 3 miejsce - 1.75 mln Klasyfikacja skuteczności 1 miejsce - 3 mln 2 miejsce - 2 mln Każde zwycięstwo w kolejce 350 tysięcy* *W wypadku więcej niż jednego najlepszego, nagrodę dostaje osoba najszybciej typująca (liczy się czas posta)“ Chcesz coś …

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Niestety nikt nie zgarnął bonusu czekajcie na kolejny.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Pojawił się zapis dotyczący Meczu Bonusowego. 28. Mecz bonusowy: 28a. Mecz bonusowy jest wybierany przez prowadzącego 28b. Czas typowania meczu bonusowego bedzie wynosil od 1h do 3h 28c. Nagradzany jest tylko trafiony Dokladny wynik ( 300 tysiecy + 5 pkt do Klasyfikacji Punktowej) 28d. Podczas gdy trafia przynajmniej 2 osoby liczy się czas postu (Najszybszy wygrywa)

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Tabele pojawią się jutro bo nie dam rady wcześniej.

• Benutzer-Avatarbild

Ustawienie

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Najlepszym ustawieniem według mnie jest takie,ktore ma najwiecej sily na boisku a pozniej dobierac taktyke do danego ustawienia.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von JacuWoods: „“Zitat von JacuWoods: „ Po trzecie do kogo mam się odwołać jak to Ty decydujesz kogo lubisz i kto może a kogo nie lubisz i nie może brać udziału w Typerku. “ Tak jak regulamin mówi, odwołanie pisane jest do mnie a decyzję podejmuje organizator czyli Grupa G-8(8 osób) Zitat von JacuWoods: „ I po czwarte proszę o podanie powodu z jakiego zostałem wydalony? Mówię o faktach a nie o domysłach hipokryty?“Zitat von JacuWoods: „“ Powodem tej decyzji jest zarzucanie mi kolesiostwa i…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

A więc w takim wypadku żeby zakończyć dyskusje punkty, które zostały przyznane olo zostają cofnięte, tabela ogólna zostanie poprawiona po tej kolejce i ona będzie aktualną. Dodatkowo w tym momencie za zarzucanie mi: Zitat: „To czy wzajemnego popierania nie ma wiecie tylko Wy nikt Wam nie czyta wiadomości prywatnych.“ Jest to zarzucanie organizatorowi kombinatorstwa w wynikach i nie tylko. Będe hipokrytą i zostajesz wykluczony z Typerka. Oczywiście typować możesz ale twoje typy nie będą brane pod…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Jeżeli ktoś poprosi to nie znaczy, że tak zrobię. Od razu zastrzegam iż nie ma prób wyłudzania decyzji ode mnie tak jak w tym momencie zarzuca to osobnik wyżej. Czyli rozumiem że wszystkim organizatorom tej zabawy, których jest 8 zarzucasz stronniczość i złą organizacje ??? Dodatkowo rozumiem iż organizacja zabawy jest zła według twojej osoby??

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Argumenty zostały ci przedstawione w dziale Dyskusje w moich wypowiedziach dotyczących twojej reklamacji, te argumenty zostały podtrzymane przez organizatorów więc nie została wysłana żadna wiadomość powrotna do ciebie, tylko ostateczna lista nagród pojawiła się na Forum. Tak wysłałeś PW tylko najpierw dochodziłeś swych praw w dziale Dyskusje a ja odrazu podjąłem decyzję o rozwiązaniu sprawy przez wszystkich organizatorów czyli też naruszyłem regulamin ale uważałem iż jest to w słusznej sprawie …

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von thorrgall: „Zitat von GL7: „Zitat von GL7: „“““Zitat von thorrgall: „Zitat von GL7: „Zitat von GL7: „ Regulamin: .......1....... .......2....... ........3....... 4. Każdy typujący akceptuje regulamin i sposób organizacyjny zabawy “ Regulamin został nagięty w celu zwiększeniu rywalizacji od początku zabawy, naprawdę to dla was aż taki wielki kłopot??“ o super, że sam to przyznałeś, ale ... jeśli jesteś w stanie nagiąć regulamin w jednym przypadku, to oczywiste staje się przypuszczenie, …

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von GL7: „ Regulamin: .......1....... .......2....... ........3....... 4. Każdy typujący akceptuje regulamin i sposób organizacyjny zabawy “ Regulamin został nagięty w celu zwiększeniu rywalizacji od początku zabawy, naprawdę to dla was aż taki wielki kłopot??

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Panowie jeden z organizatorów typerka wpadł na pomysł, żeby zrobić listę drużyn, które oddają mecze w/o dlatego jest też prośba do was jeżeli zobaczycie i będziecie pewni, że taka drużyna jest to dajcie mi znać na PW w grze lub na Forum. Ja stworzę taką listę na której będą wypisane te drużyny, będą wypisane w 1 poście przy utworzeniu typerka i ich nie będę dawać do typowania :)

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Definicja słowa kolesiostwo: Zitat: „kolesiostwo to proceder wzajemnego popierania się przez znajomych, którzy tworzą w ten sposób nieuczciwy układ zapewniający im korzyści; słowo potoczne“Definicja słowa hipokryta:Zitat: „​słowo „monafeq” znaczy dosłownie „hipokryta; dwulicowiec; ktoś, kto z pozoru wspiera kogoś bądź jakieś stanowisko, podczas gdy w istocie jest mu wrogi”“ Nie mam do czego sie przyznawać...

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von JacuWoods: „14 września powstawały pierwsze kluby i Ci którzy są aktywni zwyczajnie się znają, na czacie są nazywani tzw. "topką".“ Topką to nazywani są ci, którzy są dość wysoko w rankingu ELO(najczęściej ELO 30) Nie widze powiązania między powstaniem klubu a Typowaniem w Typerku. szwagier nr.1 obecnej edycji Typerka: Założony: Dnia 01.01.2019 dawidm412 nr.8 obecnej edycji Typerka: Założony: Dnia 19.11.2018 emdeys nr.9 obecnej edycji Typerka i dwukrotny zwycięzca ostatnich edycji : Za…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

O co ci chodzi z tym 14 września bo ja nie w temacie jestem??

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Definicja słowa kolesiostwo: Zitat: „kolesiostwo to proceder wzajemnego popierania się przez znajomych, którzy tworzą w ten sposób nieuczciwy układ zapewniający im korzyści; słowo potoczne“ Jak zauważasz "wzajemnego" popierania nie ma, ponieważ tylko ja zrobiłem tak jak zrobiłem a z drugiej strony nie ma niczego. Dodatkowo ciężko nazwać mnie z tamtą osobą znajomymi, ponieważ zdania jakie miedzy sobą wymieniliśmy to akurat dotyczyły Typerka G-8 V EDITION Definicja słowa znajomy: Zitat: „“Zitat: „…