Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 322.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Człowieku o czym ty pieprzysz jak mogę mieć ustalone kto wygra?? Wszystko jest jasne i czytelne dlatego typy są podawane na Forum a nie tak jak większość proponowała na PW. Słuchaj ale oni nie biorą udziału w tym projekcie bo im nie pasuje to co się dzieje a ty bierzesz i nie wiem do czego dążysz, chcesz żebym odpuścił ten projekt i go zamknał?? To niestety nie w tym momencie.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

No skoro ci nie pasuje jak prowadze przypome swoj autorski projekt(grupa G-8 jest w nim od II edycji) to latwo jest wywnioskowac iz w czyms takim sie nie bierze udzialu bo po co sie denerwowac tym iz jest zle prowadzony. Rozumiem iż jesteś na mnie zły za to iż nie przyznałem ci w poprzedniej edycji nagrody ale wymyślanie kolesiostwa i innych nie popartych faktami rzeczy jest troche nie fair wobec mojej osoby i osób biorących udział w tej zabawie. Jeszcze raz powiem - nie pasuje ci to jak jest ty…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

A więc rozumiem, iż nie bierzesz już udziału w dalszej zabawie. Ale uwaga dla reszty zapraszam was do wytężenia swoich żrenic i poszukiwania meczu bonusowego(pojawi sie w niedługim czasie), ktory bedzie liczony i placony osobno, z tym że tylko dokładny wynik będzie wart 300 tysięcy + 5 pkt do klasyfikacji punktowej.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Panowie przed chwila na chacie Futbolcup zarzucono mi kolesiostwo i to iz sam lamie regulamin w niektorych przypadkach tak aby moim kolegą było dobrze, nie pozwolę sobie na takie teksty bo to jest nie fair to ja poświęcam swój czas i zbieram kase od innych tylko po to żebyście wy mogli się pobawić i coś z tego mieć. A więc podjąłem decyzje na dzień dzisiejszy 5 edycja jest ostatnią tej zabawy a szkoda bo miałem kilka nowych pomysłów ale trudno. Dzięki.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

11_typerek_premier_league-1555489908.gif Zapraszam wszystkich do mojej gazetki klubowej w której jest artykuł promujący 5 edycje, proszę o ocenki niech każdy widzi i może więcej osób zyskamy do zabawy dzięki czemu będzie ciekawiej. Tutaj kliknij Pozdrawiam typerek_sam_sie_nie_wygra-1555489908.png

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Szkoda bo niezłe ruszyłeś w 1 kolejce ale mam nadzieje, że będziesz walczyć dalej :)

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Olo96 - jakiś błąd ci się wkradł i nie wpisałeś wyników na mecze które odbyły się dzisiaj ale resztę spotkań ci zaliczę chociaż według regulaminu nie powinienem Powrot - za typowałeś złe spotkania. Mam nadzieje, że dalej będziesz typował właściwe spotkania.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Tak jak w regulaminie jest napisane najpóźniej 18 godzin przed rozegraniem spotkania ale staram sie to robic szybciej w miare mozliwosci.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Ostateczna kwota nagród wynosi 18 mln!!! Jest to najwyższa Pula jaka do tej pory była. Sponsorzy: GL7 - 3 mln Mewa98 - 3 mln Oldboy - 3 mln Martino - 3 mln Tornado - 2 mln michallisk - 2 mln kriss - 1 mln szwagier - 1 mln Rozpiska nagród: Klasyfikacja punktowa: 1 miejsce - 5 mln 2 miejsce - 3 mln 3 miejsce - 1.75 mln Klasyfikacja skuteczności 1 miejsce - 2 mln 2 miejsce - 1 mln Jeżeli chcesz zostać sponsorem lub w jakikolwiek wspomóc ten projekt zapraszam na PW :)

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Powoli zbliża się termin rozpoczęcia Typerka od jutra pojawi się nowy Temat z Typerkiem a I kolejka od 14.04.19 Obecna lista sponsorów: GL7 - 3 mln Mewa98 - 3 mln Oldboy - 3 mln Tornado - 2 mln michallisk - 2 mln szwagier - 1 mln

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Kolejna edycja Typerka się odbędzie Start najprawdopodobniej 13-14 kwietnia. Wszystkie osoby chcące wspomóc projekt w jakiejś części i zostać sponsorem proszone są o Informacje na PW w grze. Obecna lista sponsorów: GL7 - 3 mln

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Decyzja zostanie podana w tygodniu, poniewaz nie jestem do konca pewny swojej decyzji.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Ostateczna lista nagród, która zostanie dzisiaj zgłoszona. emdeys - 5 000 000 € SooN - 2 500 000 € kameleon - 1 500 000 € Tuciak96 - 1 500 000 € dawidm412 - 1 500 000 € Oldboy - 1 000 000 € Rafik85 - 500 000 € Adzach - 500 000 € Olo96 - 500 000 € michallisk - 500 000 € mariusz76 - 500 000 € dmix1996 - 500 000 € Nagrody zostały zgłoszone a więc czuwajcie

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Pkt.7 Regulaminu mówi nam o tym iż jedna kolejka to jest 10 spotkań a więc nie można wytypować mniej spotkań gdyż typ w takim wypadku nie jest brany pod uwagę. W takim razie: Pkt.18 Regulaminu mówiący nam o 50 % wytypowanych spotkań - a więc dotyczy spotkań w całej zabawie, ponieważ gdyby chodziło o spotkania kolejki zaprzeczało by to pkt.7 Regulaminu. Dodatkowo dodam małe wyjaśnienie: Cały typerek - 150 spotkań - 15 kolejek 50% - 75 a więc według pkt. 7 i 18 trzeba wytypować 80 spotkań czyli 8 …

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Nagrody za zwycięstwo w kolejce - PO X kolejkach: Olo96 - 500 000 € emdeys - 2 000 000 € SooNB - 500 000 € Rafik85 - 500 000 € Adzach - 500 000 € Oldboy - 500 000 € michallisk - 500 000 € Decyzja co do kontynuacji typerka zostanie podana po zakończeniu obecnej edycji.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Śmiało zawsze lepiej niż czekać nie wiadomo ile na juniora

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Z problemow osobistych wyniki Typerka pojawia sie dopiero kolo godziny 21:30 za nieudogodnienia serdecznie przepraszam.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von emdeys: „Oczywiście że nie jest przypadkowe, pisałem o tym w wywiadzie z Tobą w kawce z mleczkiem że nie chce awansować do 3 ligi i żeby być tego pewnym musiałem przegrać. Bo brudne dredy gdyby przegrały a ja bym wygrał to bym awansował. Ale o tym pisałem już dawno i to było wiadome. Więc moim zdaniem nie jest to nic nie uczciwego. Poddalem mecz tak samo jak ludzie z 2 ligi a ich mecze są typowane normalnie. Gdybym nie uprzedzal nigdzie że planuję nie awansować to by było nie fair. Nie…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von GL7: „“Zitat von GL7: „ 6.Typowany będzie dokładny wynik 6 a) Organizator ma prawo do wglądu autentyczności zakładów uczestników. “ Emdeys zatypowałeś własne spotkanie 0-4 i przegrałeś je 0-4, uważam iż nie jest też przypadkowe to, że na boisku pojawiło się u ciebie tylko 8 graczy. Dlatego pkt.6 wchodzi w życie tym samym twój typ meczu twojego uznaje jako 0 a dodatkowo odejmę ci przy podliczeniu V kolejki 3 pkt. Temat został rozwiązany dlatego punktacja kolejki pozostanie tak jak zosta…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Historia dotychczasowych edycji: I edycja: I_kolejka_Typerek-1545483317.png II edycja: Klasyfikacja punktowa: typerek_II_edycja-1545500848.png klasyfikacja skuteczności: SooNB - 25 emdeys - 21 MateoDiStefano - 20 GL7 - 20 Mewa98 - 20 Rzeźnik - 18 kameleon - 16 Rafik85 - 14 tornado1 - 14 Islanders - 11 Olo96 - 9 Michał222 - 5 III edycja: Klasyfikacja punktowa: typer1-1549482609.png Klasyfikacja skuteczności: emdeys - 39 Oldboy - 32 Tuciak96 - 27 Rafik85 - 25 michallisk - 25 dawidm412 - 23 kameleo…