Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 322.

• Benutzer-Avatarbild

Gazetka Fut Time News - dyskusje

GL7 - - FUTBOLCUP I ŚWIAT

Beitrag

Dokładnie jeżeli chodzi o decyzję o usunięciu informacji o typerku to była jedynie moja decyzja jako autora tego projektu. Nie została skonsultowana z resztą osób z naszego stowarzyszenia bo nie uważałem tego za potrzebne, fala hejtu jaka po tym wszystkim została na mnie wylana(w temacie Krytyki, chociaż chodziło mi tylko o złamanie regulaminu) była oszałamiająca ale cieszę się że nieliczne osoby potrafiły napisać do mnie PW i parę miłych słów. Wydaje mi się iż temat został już wyczerpany ale uw…

• Benutzer-Avatarbild

Gazetka Fut Time News - dyskusje

GL7 - - FUTBOLCUP I ŚWIAT

Beitrag

To, że nie chcę żeby Typerek znajdował się w gazetce nie jest czymś do ogłaszania. W tym momencie sami robicie problem z tego i wyciągacie to na zewnątrz. P.S.1 Nie musisz ogłaszać iż wojtas jest w G-8(wydaje mi się iż większość osób o tym wie) P.S.2 Wiedziałem, że po ostatnim wpisie zdjęcie PW zostanie usunięte

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

N 30Q 18 LP 35Q 17 BR 30Q 18

• Benutzer-Avatarbild

Zablokowane konto

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

A ja mam nadzieje że jednak nie zostanie ci przywrócone konto bo jak wiadomo jest regulamin, który polega na przestrzeganiu a jeżeli jest łamany to jasne że trzeba ponieść konsekwencje. Czasami warto czytać regulaminy....

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

To nie jest luka w regulaminie. W regulaminie jest dozwolone edytowanie postow do danej godziny, poniewaz w 1 edycji bylo za wiele laman regulaminu przez to a patrzac na przybywajace w mojej zabawie osoby(oczywiscie wiem ze nie kazdy czyta regulamin) jest to jakies ulatwienie dla nich, byc moze w kolejnej edycji(jezeli wogole sie na nia zdecyduje) ten punkt zniknie o czym oczywiscie poinformuje w tym temacie. Na ten moment ten punkt zostaje a punkt o ktorym caly czas mowimy zostanie w jakis spos…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Poczytaj ze zrozumieniem troszeczke bo to co mnie nie interesuje to twoj tekst o tym ze prowadziles typerka itd..... dział pochwal się znajduje się gdzie indziej Dodatkowo dodam tylko, że wystarczy obejrzeć ten temat i zauważyć ile rzeczy zostało wprowadzone dzięki niektórym osobom wypowiadającym się w tym temacie.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Akurat chyba nie jesteś w temacie dlaczego nie chce rozdzielac nagrod, nie interesuje mnie to ze ty prowadziles kiedys typerka a tym bardziej nie interesuje mnie ze brales w jakis udzial i tam nie liczyl sie czas typowania.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von Niemczyc: „Ja osobiście jestem przeciwnikiem, aby liczył się czas dodania postu, ponieważ nie każdy może akurat jak najszybciej zatypować z powodu pracy itp. Powinna się liczyć ilość dokładnych wyników gracza jeśli jest remis na przykład.“ A gdy bedzie wtedy po tyle samo DW to wtedy dopiero czas postu??? Dla mnie bezsensu takie kombinowanie najprostszym i najlepszym rozwiazaniem liczy sie czas postu a w przypadku jego edycji czas edytowania.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Jezeli chodzi o 1 temat to zostanie doprecyzowany. A jezeli chodzi o punkt 19. To wydawalo mi sie to jedynym najlepszym wyjsciem w tej sytuacji i uwazalalem ze typowanie bedzie czestsze i nie skonczu sie na typowaniu 2-3 kolejek jak w poprzednich edycjach dlatego chce nagradzac tyvh, ktorzy sa systematyczni a nie tych ktorzy sa tylko z doskoku z powodu iz potrzebuja funduszy.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Kilka zmian w regulaminie przed rozpoczęciem Typerka: Pojawił się pkt.8 Kazdy kto poda typy jest brany pod uwagę jako uczestnik zabawy, nie można podawać typów za inną osobę. Zmianie podległ pkt.16.W klasyfikacji skuteczności brane są pod uwagę tylko te osoby, które typowały w danym okresie przynajmniej 50% wszystkich możliwych meczów. teraz brzmi: 16.W klasyfikacji skuteczności brane są pod uwagę tylko te osoby, które typowały w danym okresie przynajmniej 75% wszystkich możliwych meczów. Co mam…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Prawdopodobny start Typerka G-8 IV edycja 18.02.2019. Już od soboty 16.02.2019 będzie można wysyłać swoje typy. Nagrody przewidziane w 4 edycji: Co dwa dni do zgarnięcia będzie 500 tysięcy dla najlepszego typującego kolejki i pamiętajcie na koniec zabawy nagrody są sumowane :) Klasyfikacja Punktowa: 1 miejsce - 3 mln 2 miejsce - 2 mln 3 miejsce - 1 mln Klasyfikacja DW: 1 miejsce - 1.5 mln 2 miejsce - 1 mln

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Nagrody zostały przelane na konta zwycięzców sprawdźcie swoje konta i dajcie znać na PW czy wszystko się zgadza. P.S W mojej gazetce klubowej pojawił się artykuł odnośnie 4 edycji Typerka i nagród jakie zostały przewidziane zerknijcie i oceńcie Dziękuje

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Informacja o nagrodach została przekazana dalej mam nadzieje, że jak najszybciej nagrody pojawią się na waszych kontach.

• Benutzer-Avatarbild

Kawka z mleczkiem

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Kawka z mleczkiemKolejnym moim gościem jest fiziol74 menedżer zespołu Tottenham Hotspur 1882 FC Zitat: „“Zitat: „“Zitat: „Mam własną działalność gospodarczą“ <GL7> Witam <fiziol74> Witam Kawke z mleczkiem?? Jasne :) Kim jest fiziol?? Facetem po czterdziestce,szczęśliwym mężem od 18 lat i ojcem od 16 lat Czym zajmujesz sie w zyciu prywatnym?? Mam własną działalność gospodarczą.Aktualnie pracuję w niemczech a dokładnie w Dreżnie. Rodzina?? Czy jednak kariera?? Zdecydowanie rodzina wg. mnie jest na…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

4 edycja na 100 % sie odbedzie a na 75 % bedzie ostatnia edycja tej zabawy, w malym stopniu regulamin przed startem zostanie zmodyfikowany, zeby nie bylo kolejnych prob kopiowania i mozna to nazwac kradziezy nagrody od drugiej osoby. Jezeli chodzi o sponsorow to kazdy chetny dolozyc mala cegielke do najwiekszej na ten moment zabawy na naszym Forum to prosze pisac PW, a grupa G-8 mysle ze wie gdzie ma wpisac ile przeznacza na nagrody. Chcialbym podziekowac Mewie bez ktorego ta edycja jak i poprze…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

W tym momencie rozwiazujemy sprawy kopiowania typow od osob znajdujacych sie na wyzszych pozycjach wiecej informacji wkrotce

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Musze o ciebie dbac wkoncu odwalasz kawal dobrej nikomu nie potrzebnej roboty

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Narazie jeszcze nie podjalem decyzji czy takowa bedzie ale jezeli sie bedzie miala odbyc to ok. 10-14 dni przerwy zeby Mewa mogl troche wypoczac

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Panowie niestety ale nie jestem w stanie udowodnic nikomu, ze kopiowal typy a nie pisal ich sam. Zawsze przy zabawie z nagrodami trafia sie jacys, ktorzy kopiuja. Widzialem wiele razy ze duzo jest typow podobnych ale nie jestem w stanie tego rozwiazac w konkretny sposob, chociaz jest jeden pomysl ale to zostanie wprowadzony w 4 edycji jezeli na taka sie zdecyduje. Pzdr.

• Benutzer-Avatarbild

Gra - jakich znasz obrońców

GL7 - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. Paolo Maldini 2. Tony Adams 3. Tomasz Łapiński 4. Fabio Cannavaro 5. Javier Zanetti 6.Sergio Ramos P. S Kolegami to my nie jestesmy