Suchergebnisse

Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 322.

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Wydaje mi się, że zwycięzcy powinni być wybierani przez użytkowników oraz powinna się liczyć najciekawsza wypowiedz a nie tak jak jest, ale to tylko moje skromne zdanie.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von Matheo: „Nie wiem jak to rozpatruje regulamin ale jak bym wytypował wynik meczu mojej drużyny z danej kolejki był by to dodatkowy punkt ?“ W regulaminie nie ma o tym słowa a więc nie są przewidziane "dodatkowe" punkty Zitat: „11.Zasady punktacji każdego meczu 3 punkty - za bezbłędnie trafiony wynik. 1 punkt - za poprawne wytypowanie zwycięzcy bądź wskazanie na remis z inną liczbą bramek. Przykład 1 Załóżmy, że w spotkaniu padł wynik 2:1. W takim wypadku: - osoba typująca wynik 2:1 otrz…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Widzę, że dużo osób trafia dokładne wyniki co wskazuje nam na duże emocje. Gratulacje panowie oby tak dalej wam szło.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

N 30Q 18 LP 35Q 17 BR 30Q 18

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zapraszam was do dzielenia się wszystkimi opiniami związanymi z typerkiem.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

N 30Q 18 LP 35Q 17 BR 30Q 18

• Benutzer-Avatarbild

TOP Mecz

GL7 - - Nowy FutbolCup

Beitrag

No i oto wynik hitowego meczu Ligi Okręgowej. Pierwsza połowa zakończona 0:0 ale to co się wydarzyło w drugiej to było coś. 0LaWhG.png

• Benutzer-Avatarbild

Szperacz

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Tak

• Benutzer-Avatarbild

Komentarze do artykułów

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Jezeli autor artykulu posiada konto premium (koszt 15CR) wtedy kazdy ma mozliwosc komentowania jego artykulow w innych przypadku jest to niemozliwe.

• Benutzer-Avatarbild

Turniej Hallowen itp

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Panowie takie turnieje są organizowane na każdym serwerze nie tylko u nas i specjalnie reguł nie będą zmieniać. A reguły są dla każdego równe silnik gry sprawia niespodzianki więc każdy ma szanse.

• Benutzer-Avatarbild

Pochwal się

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

No i A klasa zdominowana liczymy na powtórkę w LO 0p9Li2.png

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

GL7 - - Liga towarzyska

Beitrag

Od tego powstal ten dzial zeby sie tutaj luzno wypowiadac, uwazam ze nie potrzeba rozreklamować bardziej tej LT wystarczy spojrzec na 1 edycje ile osob sie zapisalo a ile nadal w niej uczestniczy i przyjmuje MT to juz inna sprawa.

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

GL7 - - Liga towarzyska

Beitrag

Wymyslacie cos co jest calkowicie nie potrzebne. Zamiast sie cieszyc ze jest cos takiego i byc wdziecznymi za to ze wojtas bedzie ogarniac to wszystko to wymyslacie cos co w ogole nic nie poprawi. Ciekawe czy, ktorys z was zaproponowal wojtusiowi pomoc przy LT??? Pewnie ze nie ale do wymyslania bezsensownych rzeczy jestescie.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von cpt-nemo: „Wchodząc na RT i próbując sklonować zawodnika masz 2 kwoty . Jedna w Euro , druga w CR .Może czegoś nie wiem , ale czy gracz wystawiający zawodnika na RT , który jest klonowany otrzymuje jakąś kasę podczas tej operacji ? Jeśli otrzymuje jakąś kasę to ok , a jeśli nie to dlaczego ?“ Dlatego, że ten zawodnik u niego zostaje i może go sprzedać za gotówke w grze. Dodatkowo dodam że to jest jedna kwota Cr + gotówka. Pomysł bez sensu.

• Benutzer-Avatarbild

Nasze gazetki klubowe

GL7 - - Fun i rozrywka

Beitrag

Serdecznie zapraszam : futbolcup.pl/index.php?w=3501&…ss&action=index&clubId=23

• Benutzer-Avatarbild

Logo na zamówienie

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Witaj, logo jest świetne a wręcz fenomenalne Pzdr.

• Benutzer-Avatarbild

Logo na zamówienie

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

x0sk6c.png Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD). Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu Dziękuje.

• Benutzer-Avatarbild

Turniej Symulacyjny IRC

GL7 - - Turnieje symulacyjne

Beitrag

A oto i dziś miał miejsce I Turniej Symulacyjny IRC wzięło w nim udział 5 drużyn i każda z równymi szansami na zwycięstwo a oto i lista spotkań. I kolejka: Manchester Aig United vs RWKS Sparta 3:1 Real Madrid vs Polish Striker 1:1 II kolejka: Kolonia City vs Manchester Aig United 1:2 RWKS Sparta vs Real Madrid 0:1 III kolejka: Real Madrid vs Kolonia City 1:0 Polish Striker vs RWKS Sparta 2:0 IV kolejka: Manchester Aig United vs Real Madrid 2:0 Kolonia City vs Polish Striker 2:1 V kolejka: RWKS S…

• Benutzer-Avatarbild

Forum [PRZEKAZANE ADMINISTRACJI]

GL7 - - Pomysły i propozycje

Beitrag

Witam moi drodzy. Mam pytanie odnośnie forum nie da się zrobić tak, że gdy klikamy na napis futbolcup.pl, który znajduje się na samej górze strony, żeby odświeżało nam nasze forum a nie wysyłało nas na stronę playzo z wszystkimi forami?? Dziękuje z góry za odpowiedź :)

• Benutzer-Avatarbild

Chat,IRC.

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Dodatkowo dodam ze chat, ktory jest obecnie w grze nie jest dostepny na smartfonie próbowałem na różne sposoby żeby zobaczyc czy bedzie dzialac. Niestety po poprostu go nie widac w grze.