Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 322.
-
Bar konkursowy
BeitragWydaje mi się, że zwycięzcy powinni być wybierani przez użytkowników oraz powinna się liczyć najciekawsza wypowiedz a nie tak jak jest, ale to tylko moje skromne zdanie.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragZitat von Matheo: „Nie wiem jak to rozpatruje regulamin ale jak bym wytypował wynik meczu mojej drużyny z danej kolejki był by to dodatkowy punkt ?“ W regulaminie nie ma o tym słowa a więc nie są przewidziane "dodatkowe" punkty Zitat: „11.Zasady punktacji każdego meczu 3 punkty - za bezbłędnie trafiony wynik. 1 punkt - za poprawne wytypowanie zwycięzcy bądź wskazanie na remis z inną liczbą bramek. Przykład 1 Załóżmy, że w spotkaniu padł wynik 2:1. W takim wypadku: - osoba typująca wynik 2:1 otrz…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragWidzę, że dużo osób trafia dokładne wyniki co wskazuje nam na duże emocje. Gratulacje panowie oby tak dalej wam szło.
-
Jaki To Junior
GL7 - - Bar sportowy
BeitragN 30Q 18 LP 35Q 17 BR 30Q 18
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragZapraszam was do dzielenia się wszystkimi opiniami związanymi z typerkiem.
-
Jaki To Junior
GL7 - - Bar sportowy
BeitragN 30Q 18 LP 35Q 17 BR 30Q 18
-
TOP Mecz
GL7 - - Nowy FutbolCup
BeitragNo i oto wynik hitowego meczu Ligi Okręgowej. Pierwsza połowa zakończona 0:0 ale to co się wydarzyło w drugiej to było coś. 0LaWhG.png
-
Szperacz
GL7 - - Pytania i pomoc
BeitragTak
-
Komentarze do artykułów
GL7 - - Pytania i pomoc
BeitragJezeli autor artykulu posiada konto premium (koszt 15CR) wtedy kazdy ma mozliwosc komentowania jego artykulow w innych przypadku jest to niemozliwe.
-
Turniej Hallowen itp
GL7 - - Pytania i pomoc
BeitragPanowie takie turnieje są organizowane na każdym serwerze nie tylko u nas i specjalnie reguł nie będą zmieniać. A reguły są dla każdego równe silnik gry sprawia niespodzianki więc każdy ma szanse.
-
Pochwal się
GL7 - - Bar sportowy
BeitragNo i A klasa zdominowana liczymy na powtórkę w LO 0p9Li2.png
-
Liga Towarzyska - dyskuje
GL7 - - Liga towarzyska
BeitragOd tego powstal ten dzial zeby sie tutaj luzno wypowiadac, uwazam ze nie potrzeba rozreklamować bardziej tej LT wystarczy spojrzec na 1 edycje ile osob sie zapisalo a ile nadal w niej uczestniczy i przyjmuje MT to juz inna sprawa.
-
Liga Towarzyska - dyskuje
GL7 - - Liga towarzyska
BeitragWymyslacie cos co jest calkowicie nie potrzebne. Zamiast sie cieszyc ze jest cos takiego i byc wdziecznymi za to ze wojtas bedzie ogarniac to wszystko to wymyslacie cos co w ogole nic nie poprawi. Ciekawe czy, ktorys z was zaproponowal wojtusiowi pomoc przy LT??? Pewnie ze nie ale do wymyslania bezsensownych rzeczy jestescie.
-
Zitat von cpt-nemo: „Wchodząc na RT i próbując sklonować zawodnika masz 2 kwoty . Jedna w Euro , druga w CR .Może czegoś nie wiem , ale czy gracz wystawiający zawodnika na RT , który jest klonowany otrzymuje jakąś kasę podczas tej operacji ? Jeśli otrzymuje jakąś kasę to ok , a jeśli nie to dlaczego ?“ Dlatego, że ten zawodnik u niego zostaje i może go sprzedać za gotówke w grze. Dodatkowo dodam że to jest jedna kwota Cr + gotówka. Pomysł bez sensu.
-
Nasze gazetki klubowe
GL7 - - Fun i rozrywka
BeitragSerdecznie zapraszam : futbolcup.pl/index.php?w=3501&…ss&action=index&clubId=23
-
Logo na zamówienie
GL7 - - Bar sportowy
BeitragWitaj, logo jest świetne a wręcz fenomenalne Pzdr.
-
Logo na zamówienie
GL7 - - Bar sportowy
Beitragx0sk6c.png Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD). Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu Dziękuje.
-
Turniej Symulacyjny IRC
BeitragA oto i dziś miał miejsce I Turniej Symulacyjny IRC wzięło w nim udział 5 drużyn i każda z równymi szansami na zwycięstwo a oto i lista spotkań. I kolejka: Manchester Aig United vs RWKS Sparta 3:1 Real Madrid vs Polish Striker 1:1 II kolejka: Kolonia City vs Manchester Aig United 1:2 RWKS Sparta vs Real Madrid 0:1 III kolejka: Real Madrid vs Kolonia City 1:0 Polish Striker vs RWKS Sparta 2:0 IV kolejka: Manchester Aig United vs Real Madrid 2:0 Kolonia City vs Polish Striker 2:1 V kolejka: RWKS S…
-
Forum [PRZEKAZANE ADMINISTRACJI]
BeitragWitam moi drodzy. Mam pytanie odnośnie forum nie da się zrobić tak, że gdy klikamy na napis futbolcup.pl, który znajduje się na samej górze strony, żeby odświeżało nam nasze forum a nie wysyłało nas na stronę playzo z wszystkimi forami?? Dziękuje z góry za odpowiedź :)
-
Chat,IRC.
GL7 - - Pytania i pomoc
BeitragDodatkowo dodam ze chat, ktory jest obecnie w grze nie jest dostepny na smartfonie próbowałem na różne sposoby żeby zobaczyc czy bedzie dzialac. Niestety po poprostu go nie widac w grze.