Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 473.
-
#8 Fut Time News
Heterokrates - - Archiwum
Beitrag9--g8png_qsspwnr.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag8--g8png_qsspwnh.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag7---turni_qsspwnp.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag6--TYPERp_qsspwxq.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag5--flmpng_qsspwxs.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag4---LTpng_qsspwxw.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag3---LTpng_qsspwxe.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag2---LTpng_qsspwxn.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag1---zapis_qsspwxr.png
-
#8 Fut Time News
Beitrag0---oklad_qsspwxh.png
-
#8 Fut Time News
BeitragTO JUŻ ÓSME WYDANIE MIESIĘCZNIKA FUT TIME NEWS! - MIŁEJ LEKTURY! Heterokrates, Olo96, woooojtaaaas
-
Wywiad wydanie sierpniowe
BeitragWojtek super pomysł Ja dodaję do stawki Mkkosa - jak dla mnie tajemniczy gość
-
Sierpniowy Konkurs Fut Time News!
Beitrag1. FC RYBNIK FULL 2. inkwizytor 3. iBuyPower
-
Sierpniowy Konkurs Fut Time News!
Beitraghvyo12.png W poprzednim konkursie poprawną trójkę wytypowały aż 2 osoby! W sierpniowym konkursie zadanie jest identyczne - należy wytypować w poprawnej kolejności najlepszą trójkę Ekstraklasy 1! Do zgarnięcia 12.000.000 Euro! Typujemy do 6 sierpnia do godziny 18:00. Wygrywa najszybszy typ, a w przypadku większej ilości nagroda jest dzielona z większą częścią dla pierwszego postu. ZAPRASZAMY!
-
Ekstraklasa 2
BeitragTak szczerze to nie chce mi się już spadać Trzeba walczyć o utrzymanie bo niestety nie dopiąłem kadry do końca - brakło czasu Raczej Milten23 majster, za nim Livebird FC a trzeciego miejsca nie obstawię bo nie mam pojęcia ale jestem pewny, że FC Brzeziny zajmie miejsce 3-5 premiowane LE Może nie mam kadry mocnej ale 11-stki sie nie wstydzę Powo!
-
Ekstraklasa 3
BeitragŻyczę powodzenia wszystkim! Olo96 jako koledze z Fut Time News życzę LE albo kto wie... Może LM? Myślę że niejad narobi zamieszania a Thor znajdzie się na miejscu 1/2
-
Aktualizacja FC
BeitragWitam! Chciałbym zapytać na jakim etapie stoi aktualizacja na polskiej wersji FC? Z tego co obiło mi się o uszy, coś tam dalej kombinują na niemieckim serwerze ze względu na chociażby to... 6oim2r.png Są jakieś informacje na ten temat? Czy administracja robi coś w tym kierunku, żeby uniknąć czegoś takiego? Powiem szczerze, że średnia bramek 9 na mecz czy wyniki 14:1, 9:0 itp... rzuca nie zbyt dobre światło na naszego menadżera piłkarskiego Pytam z czystej ciekawości oczywiście Pozdro!
-
Nowa gra - kółko czy krzyżyk?
BeitragAlaska Pani prawnik z aktualnej wersji FC czy Pani prawnik z aktualizacji?
-
Nowa gra - kółko czy krzyżyk?
BeitragUSA Gotówka czy karta kredytowa?