Suchergebnisse
Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 473.
-
#5 Fut Time News
Heterokrates - - Archiwum
Beitrag288z15k.png
-
#5 Fut Time News
Beitrag2wp31af.png
-
#5 Fut Time News
Beitrag2lthnqe.png
-
#5 Fut Time News
Beitrag2ljlyk8.png
-
#5 Fut Time News
Beitragr89ret.png
-
#5 Fut Time News
Beitrag2w1skex.png
-
#5 Fut Time News
Beitraga3ozkx.png
-
#5 Fut Time News
Beitrag2iqc0uo.png
-
#5 Fut Time News
Beitrag2prd18l.png
-
#5 Fut Time News
BeitragCzujecie te grille? Kiełbaski, szaszłyczki, karkóweczki, zimne piwo, FUT TIME NEWS! By ochronić świat od dewastacji - Heterokrates, Olo96 oraz woooojtaaaas wydają już piąty numer z nowościami i konkursem! Życzymy miłej lektury!
-
LM/LE EKSTRAKLASA 1
BeitragSpokojnie Panowie ja nie manifestuje czy uważam to za bez sens pytam z czystej ciekawości i dzięki za odpowiedź
-
LM/LE EKSTRAKLASA 1
BeitragWitam! Na dniach rozpoczyna się pierwsza ekstraklasa. Jak wiadomo równa się to: jednej drużynie w lidze mistrzów oraz jednej czterech w lidze europy. Czy kupony uczestnictwa mimo wszystko będą przyznawane? Pozdrawiam!
-
Ekstraklasa 1
BeitragNa starcie - powodzenia wszystkim! Jakoś tak nie wiem dlaczego... Stawiam na fiziola, ale chciałbym aby pierwszego majstra zdobył Oldboy. Nie wiem dlaczego, ale trzymam kciuki za każdego z osobna
-
Pochwal się
BeitragTo i ja się pochwalę Jestem szczęśliwym posiadaniem KP - fajna sprawa. Mam ustawiony skład na turki i mecze ligowe/towarzyskie Radość kończy się, gdy zapominasz, że mecze turniejowe tu również te w turkach specjalnych o 19 2ql7j43.png Gra juniorkami/rezerwą + grajkami od szperka i wynik w ćwierćfinale pucharu mistrzów przeciwko MKS Pęcław 6:0 w plecy Kompletnie nie wziąłem tego pod uwagę... Jak żyć? Tak w ogóle 28 kwietnia zapomniałem podpisać LP 365 20, którzy przechodził na kontrakt seniorski.…
-
Witam! Jak wiemy w grze funkcjonuje Menadżer dnia, który z nazwą ma niewiele wspólnego. Jego przydział jest kompletnie losowy, w ciągu roku statuetka jest przyznawana 365 razy, z czego wiadomo, że jest szansa na kilkukrotne wynagrodzenie. Moją propozycją jest zastąpienie tego wyróżnienia statuetką Menadżer tygodnia by w końcu otrzymywały go osoby, które w jakiś sposób udowodniły, że nie przypadkowo ta statuetka znajduje się w gablocie. Wiadomo, że ankiety etc. nie wchodzą w grę, więc jedno przyc…
-
#3 Fut Time News
Beitrag2ro1bfa.png
-
#3 Fut Time News
Beitrag6s599d.png
-
#3 Fut Time News
Beitrag29eg6yh.png