Suchergebnisse

Suchergebnisse 441-460 von insgesamt 473.

• Benutzer-Avatarbild

Piwo

Heterokrates - - Fun i rozrywka

Beitrag

Chyba jednorazowy temat ale postarajmy się go utrzymać Takie zapytanie z ciekawości tylko nie wpisujcie w google Spróbujcie sami Ja to wiem od wujka, dowiedziałem się o tym prawie 6 lat temu Wiecie co oznaczają kropki na spodzie puszek od piwa?

• Benutzer-Avatarbild

Gra - jakich znasz bramkarzy

Beitrag

1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas 5. Oliver Kahn

• Benutzer-Avatarbild

Piwo

Beitrag

Mmmm Osobiście jestem fanem Kozla - przyjemny smak, jest w miarę niedrogi i ta koza na etykiecie :3 Super sprawa Gdybym miał wymienić moje top5, byłyby to: Kozel, Żubr, Lech, Namysłów i oczywiście heineken Bardzo ciekawy jest Captain Jack Dla smaku raz na 2 tygodnie lubię to wypić, choć jest troszkę słodkawe. Znienawidzone przeze mnie są te sikawy typu Harnaś, tyskie, żywiec... Od biedy wypije, w bardze zawsze siądzie ale no. Wolę dołożyć parę groszy i wypić mojego ulubieńca Słyszałem, że dobry …

• Benutzer-Avatarbild

Moim piłkarskim życzeniem jest to, aby Wisła Kraków zdobyła majstra i powróciła dobra biała gwiazda z początku tego wieku

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

Heterokrates - - Liga towarzyska

Beitrag

Dwa nowe punkty regulaminu... To aby na pewno dobry pomysł? Wooojtaaas, nawet z Tobą grając w tamtym sezonie bodajże złapałem kontuzję a wiem, że grałeś fair. Nawet ja grając fair nie raz powoduję kontuzje o rywala... Przecież to jest zdarzenie losowe. Proponuję doprecyzować ten podpunkt bo dla mnie to jest "egzekucja" w niektórych przypadkach. Screen udowadniający, że grało się taktyką fair jest nic nie wart i tego chyba nie muszę tłumaczyć (można łatwo oszukać).

• Benutzer-Avatarbild

wspólny adres ip - regulamin

Heterokrates - - Pytania i pomoc

Beitrag

Witam! Zitat: „Pamiętaj ! Między zgłoszonymi kontami nie może dochodzić do żadnych transakcji handlowych tj. transferów. Złamanie tej zasady może prowadzić do blokady konta.“ Czy klonowanie zawodników od gracza, który jest zgłoszony jako wspólny użytkownik jednego IP jest dozwolone? Jeśli nie, to dla jasności proponowałbym dodać adnotację to regulaminu. Handel tyczy się kupna/sprzedaży - klonowanie nie wpływa na poprawę budżetu sprzedawcy więc jak dla mnie ta kwestia jest pod znakiem zapytania. …

• Benutzer-Avatarbild

Faworytem do tryumfu jest zawsze znienawidzony przeze mnie Real Madryt. A wygrać może każdy, jednak pytanie dotyczy czego innego

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

Heterokrates - - Archiwum

Beitrag

Taka forma konkursu przyciągnie graczy tylko w celu napisania postów do konkursu bo niby w jaki sposób ma ich to zachęcić to biernego uczestnictwa w życiu forum? Nie wymagając, wcale nie zachęcacie - to właśnie rywalizacja i możliwość oceniania przez innych mogłaby być bardziej trafioną ideą. Tak to co drugi post to "Imię nazwisko". Jednakowo mogliście dać temat "Napisz cokolwiek" Właśnie w święta powinny być bardziej kreatywniejsze konkursy, a zwykłe loteriady gdzieś tam w któryś dzień. Tak czy…

• Benutzer-Avatarbild

Jakub Wawrzyniak - tylko dlatego, że nie ma znaczenia kogo tu wpiszemy i że nie musimy go oglądać jakoś często w telewizji...

• Benutzer-Avatarbild

[ 2 Kolejka ] Team Takich Dwóch Jak Nas Trzech To Nie Ma Ani Jednego [ vs ] Team Zjawisk Atmosferycznych FC Buhaje 3:4 Twister FC Buhaje 0:1 Huragan Humniska FC Buhaje 2:0 9kompania _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ 3 Kolejka ] Team Takich Dwóch Jak Nas Trzech To Nie Ma Ani Jednego [ vs ] Grupa G-8 FC Buhaje 2:1 Real Madrid FC Buhaje 0:2 FC RYBNIK FULL FC Buhaje 0:0 Newell's Old Boys _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _…

• Benutzer-Avatarbild

Troszkę pogmatwane Nie łatwiej byłoby rozegrać od razu mecz + rewanż? Rozdrabniamy się na raty Zryw Dąbrówka 0:3 FC Buhaje FC MEGA WRZESZCZ 2:4 FC Buhaje ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail ➤ 1:0 FC Buhaje

• Benutzer-Avatarbild

Witam! Szybki strzał - wiele osób, szczególnie tych nowych mają problem ze znalezieniem sparing partnerów co jak wiadomo jest podstawą dla rozwoju drużyny. Zapraszanie losowych menadżerów z większymi stadionami nie daje efektów, do ligi towarzyskiej nie każdy chce się zapisać (bo oczywiście jest to dobrowolne) - jedyną ewentualnością jest założenie tematu na forum, gdzie można ogłosić chęć rozegrania popołudniowych meczy (mało efektowne jak wiadomo). Moją propozycją jest utworzenie pokoju "Mecze…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Heterokrates - - Bar sportowy

Beitrag

Plus za inicjatywę Ja mam farta więc jedna propozycja: OP 35 17 Pozdrowionka!

• Benutzer-Avatarbild

Złe tłumaczenie w grze.

Heterokrates - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Proporczyki - przedostatni rząd - pozycja "W pełni obsadzony", dot. asystentów. W polu, które służy wytłumaczeniu jak zdobyć to mini wyróżnienie widnieje napis "Zatrudnij asystenta" - w tym przypadku powinno być "Zatrudnij wszystkich asystentów" Podobnie nie logicznie brzmią opisy proporczyków "Hit kas", "Projektant mody" czy "Szef kuchni" - dlaczego się tego czepiam? Wszystkie wyjaśnienia jak zdobyć dany proporzec brzmią w trybie orzekającym, np. "Rozbuduj", "Znajdź", "Awansuj", a tu wyjątkami …

• Benutzer-Avatarbild

Jak zawsze krótko i zwięźle. 1. Proponowałbym aktualizację opisu gry na stronie gry-online + zachęcanie użytkowników to jej oceny. gry-online.pl/gry/futbolcup/zd2e06 2. Może mamy tu jakiegoś youtubera? Skromny konkursik, który polegałby na stworzeniu fajnego i zachęcającego filmu w ramach promocji gry? Trudno. Jestem w stanie ewentualnie dofinansować to przedsięwzięcie. Konkurs na fb z pewnością nie dał zbyt wiele - kompletnie nie trafiona grupa docelowa która ograniczała się do znajomych biorąc…

• Benutzer-Avatarbild

Nasze gazetki klubowe

Beitrag

MOŻLIWY PIERWSZY TURNIEJ PREMIUM ZORGANIZOWANY Z SUKCESEM! ZAPRASZAM! futbolcup.pl/#/index.php?w=350…Id=100&pos=0&_=1540909971

• Benutzer-Avatarbild

Pochwal się

Heterokrates - - Bar sportowy

Beitrag

Mój rekordzik Symulacja z przed 5 minut 14ujt5z.png____ Aktywuj Windowsa Pozdrawiam dzelen

• Benutzer-Avatarbild

Turniej Hallowen itp

Heterokrates - - Pytania i pomoc

Beitrag

W imię zasad Kiedyś w turnieju obowiązywała drabinka B klasa - Ekstraklasa. Teraz jest podział na A i B klasa (z wiadomych przyczyn oczywiście) z tym, że i tak zawsze w lidze znajdą się jakieś "mutanty" w ligach. Jeśli drużyna jest świeżo założona i ma dość odjazdową kadrę to administracja powinna się tym zainteresować (głównie ze względu na to, że na początku trudno z środkami pieniężnymi nawet na klona, że już nie wspomnę o dużej liczbie załatwionych klonów). Innego podziału nie jesteś w stani…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Bez sensu. "Myślałeś ,że polski serwer ruszy i wszyscy będziemy sobie tu spijać miodek z dziubków ?" - Zabrzmiało jak zabrzmiało. Koniec zbędnych komentarzy i zakończmy dyskusję tym zdaniem. Ja nie potrzebuję kłótni z nikim bo to tylko gra. Może jesteś starym tetrykiem - nie wiem, nie mnie to oceniać bo Cię nie znam. GL7: Może i jest bez sensu - to była tylko propozycja i zależało mi na tym, żeby też ktoś się do tego odniósł bo to temat do dyskusji. Poznałem opinie czterech osób i dzięki, ale w …

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

michallisk - Chodzi o czysto teoretyczną informację o tym, że uczestniczymy w danym projekcie/przynależność do niego. Mój post miał mieć ironiczne brzmienie. Nawet czytając chat zauważyłem, że strasznie się wszystkiego czepiasz Ale może to i dobrze?