Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Dyskusje - Bitwa Klanów

michallisk - - Bitwa Klanów

Beitrag

Zitat von Dodosio: „Support mógłby wyrównać ten "zgrzyt" z nierównymi nagrodami w poszczególnych grupach odpowiednio korygując wypłacane poszczególnym drużynom nagrody i wtedy byłoby po bólu.“ Tak też się stanie. A kto dał złą kwotę i dlaczego michallisk to już mamy ustalone ;p

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Jest junior nr 124. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.18 czerwca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za p…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dzień Dobry FBC. Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : LP 18 30 XFdKzr8.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Zapisy - Bitwa Klanów

michallisk - - Bitwa Klanów

Beitrag

Klan Niezrzeszonych : Grzegorzko - Dodosio Skarp Granat - skarp52 RTS 1910 Widzew Łódż - Robin Lipski iskra1 - tomme Lechia PG. - seba411 Biegolas Koszalin - Kulakoff

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 123. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.9 czerwca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zgodnie z obietnicą w niedzielę wieczorem podaję wyniki "JTJ" Poprawnie wytypowali juniora koledzy misieqv23 i krzysiek9427. Jednak szybciej zrobił to krzysiek9427 i to on zgarnia 2.000.000 Gratulacje !!! Proszę kolegę krzysiek9427 o kontakt w grze. A oto junior : PP 17 40 bzlzCR8.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 122. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.16 maja roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Eu…

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

michallisk - - Fun i rozrywka

Beitrag

Panie Władzo

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Michalliska powinno być maruda

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1262 Sniadeckia – planetoida z pasa głównego asteroid okrążająca Słońce w ciągu 5 lat i 77 dni w średniej odległości 3 au. Została odkryta 23 marca 1933 roku w Observatoire Royal de Belgique w Uccle przez Sylvaina Arenda. Nazwa planetoidy pochodzi od Jana Śniadeckiego (1756–1830), polskiego astronoma i matematyka.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Junior 121 okazał się szczęśliwy dla jednego z Was. Poprawnie wytypował go kolega Kret. Zgarnia 6.000.000 A oto junior:N 18 40 WPCvqes.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1258 - oblężenie i zdobycie Bagdadu, stolicy kalifatu Abbasydów, przez mongolską armię Hulagu-chana

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 121. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.1 maja roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 Eur…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

120 junior okazał się dla Was tajemnicą. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior: LP 18 35 vEhacmU.jpg

• Benutzer-Avatarbild

LKS Uście Gorlickie / 1682 thorrgall / 1.682 Legia -1916 / 1681 Real Madrid / 1.681 Orzeł Palowice / 1680 RWKS Sparta 1.674 PZPN POLSKA / 1.671 INA RAFCIA GOLENIOW / 1.647 Pomorzanin Cychry / 1.268 Vanessa Club / 1.206 Rybno / 891 szeklas/50

• Benutzer-Avatarbild

futbolcup.pl/#/index.php?w=350…clubId=26385&_=1682262913 A tu patrzyłeś ?

• Benutzer-Avatarbild

RWKS Sparta / 1271 index.php

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 120. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.15 kwietnia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 4.000.00…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

1236

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

krzysiek9427 najpierw dostanę juniora a potem będziemy typowali.