Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 764.
-
Dyskusje - Bitwa Klanów
BeitragZitat von Dodosio: „Support mógłby wyrównać ten "zgrzyt" z nierównymi nagrodami w poszczególnych grupach odpowiednio korygując wypłacane poszczególnym drużynom nagrody i wtedy byłoby po bólu.“ Tak też się stanie. A kto dał złą kwotę i dlaczego michallisk to już mamy ustalone ;p
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 124. Zmiana zasad !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.18 czerwca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za p…
-
Jaki To Junior
BeitragDzień Dobry FBC. Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : LP 18 30 XFdKzr8.jpg
-
Zapisy - Bitwa Klanów
BeitragKlan Niezrzeszonych : Grzegorzko - Dodosio Skarp Granat - skarp52 RTS 1910 Widzew Łódż - Robin Lipski iskra1 - tomme Lechia PG. - seba411 Biegolas Koszalin - Kulakoff
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 123. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.9 czerwca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 …
-
Jaki To Junior
BeitragZgodnie z obietnicą w niedzielę wieczorem podaję wyniki "JTJ" Poprawnie wytypowali juniora koledzy misieqv23 i krzysiek9427. Jednak szybciej zrobił to krzysiek9427 i to on zgarnia 2.000.000 Gratulacje !!! Proszę kolegę krzysiek9427 o kontakt w grze. A oto junior : PP 17 40 bzlzCR8.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 122. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.16 maja roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Eu…
-
Skojarzenia
BeitragPanie Władzo
-
Skojarzenia
BeitragMichalliska powinno być maruda
-
Liczymy do 1000
Beitrag1262 Sniadeckia – planetoida z pasa głównego asteroid okrążająca Słońce w ciągu 5 lat i 77 dni w średniej odległości 3 au. Została odkryta 23 marca 1933 roku w Observatoire Royal de Belgique w Uccle przez Sylvaina Arenda. Nazwa planetoidy pochodzi od Jana Śniadeckiego (1756–1830), polskiego astronoma i matematyka.
-
Jaki To Junior
BeitragJunior 121 okazał się szczęśliwy dla jednego z Was. Poprawnie wytypował go kolega Kret. Zgarnia 6.000.000 A oto junior:N 18 40 WPCvqes.jpg
-
Liczymy do 1000
Beitrag1258 - oblężenie i zdobycie Bagdadu, stolicy kalifatu Abbasydów, przez mongolską armię Hulagu-chana
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 121. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.1 maja roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 Eur…
-
Jaki To Junior
Beitrag120 junior okazał się dla Was tajemnicą. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior: LP 18 35 vEhacmU.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 120. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.15 kwietnia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 4.000.00…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1236
-
Jaki To Junior
Beitragkrzysiek9427 najpierw dostanę juniora a potem będziemy typowali.